Η απάντηση Λαζόπουλου μετά τα όσα είπε ο Λιάγκας – «Το παρατραβάνε»

Γιώργος Λιάγκας κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Από σένα δεν το περίμενα, με στενοχώρησες» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Θανάσης Πάτρας συνάντησε τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά τα όσα ειπώθηκαν στον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή το podcast του για τα πρωινάδικα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας με τα όσα είπε ο Λαζόπουλος για την εκπομπή του 

 

«Βλέπω ότι τα πρωινά πολλές φορές το παρατραβάνε. Πολλές ώρες, πολλές ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να προβληθούν διά μέσω αυτού και κάποιοι που τους βλέπεις και κάθονται για να μπορούν να μιλήσουν. Συνέχεια δημιουργούνται θέματα… Κι αν θες και την επόμενη ημέρα να πουλήσεις το ίδιο θέμα, πρέπει κάτι να βρεις. Και στην προσπάθεια να βρεις, μπορεί να βρεις λάθος στοιχεία ή να σου δώσουν λάθος στοιχεία.  

Δεν διαφωνώ με το να εξετάζει η κάθε εκπομπή τα δεδομένα ενός πράγματος που συμβαίνει στην κοινωνία. Ο καθένας που δεν έχει καμία γνώση, και θέλει να πει την άποψή του, εμένα δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το διαδίκτυο έχει και λεκάνες να θέλει να κάνει ο καθένας τον εμετό του» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος στο #MegaΚαλημέρα.

Όσον αφορά στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε: «Δεν είπε κάτι άλλο κανείς από αυτά που είπε. Απλά είπα να μην καταντήσει έτσι που το θέμα να επηρεάζει μία έκβαση μίας υπόθεσης».

  

 

Νέα απάντηση στα όσα δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο #MegaΚαλημέρα έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο #ToPrwino.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι στις νέες δηλώσεις του πως ο Λάκης Λαζόπουλος είναι σωστός, ενώ στο podcast ισχυρίστηκε άλλα πράγματα για τα πρωινάδικα.

«Άλλο αυτό που είπες χθες ότι «βάλτε κελιά στις εκπομπές» κι άλλο αυτό που λες ότι «στην προσπάθεια να δώσουν τα πρωινά πληροφορία, μπορούν να δώσουν και πληροφορία που δεν είναι απολύτως ακριβής». Επίσης, θα σου πω και κάτι, ας μην κάνουμε τους αγίους στην τηλεόραση, όλοι έχουμε έναν μπούσουλα. Τα νούμερα. Αν ο κόσμος ήθελε να του παίζω τρεις ώρες Survivor, για μένα είναι πιο εύκολο από το να καθόμαστε μέχρι τη 1 το βράδυ να ψάχνουμε θέματα και καλεσμένους. Εύκολη τηλεόραση είναι αυτή, έχω ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο και δικαιώνει ο κόσμος την επιλογή αυτής της ομάδας. Δεν σημαίνει ότι όλες οι εκπομπές στην ίδια ζώνη είναι ίδιες.

(…) Από σένα που είσαι ευφυέστατος, πολυτάλαντος και πολυπράγμων δεν το περίμενα. Και δεν το περίμενα, ειλικρινά σου μιλώ. Και σε εκτιμώ αφάνταστα. Με στενοχώρησες χθες. Το λέω με αγάπη. Τώρα το έθεσες σε μία σωστή βάση. Τώρα έχει τα δίκια του» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

Λίγο αργότερα, ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν μπορεί να φέρει στις πλάτες του το βάρος όλης της πρωινής ζώνης. «Αν μία άλλη εκπομπή στην πρωινή ζώνη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα θέμα, δεν θα το πληρώσω εγώ. (…) Όταν εσύ έβλεπες τα νούμερα και ασχολιόσουν με τη Ντενίση, τον Κούγια δεν πούλαγε;  Γιατί εμμονικός δεν είσαι. Από εμάς θέλει ενημέρωση, να πάμε να του δώσουμε κουτόχορτο;».

 

 

Λίγο αργότερα ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!