Η πρώτη συνέντευξη της Shakira μετά τον χωρισμό: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση…»

Ο χωρισμός της Shakira από τον Gerard Pique μετά από 11 χρόνια γάμου θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό - Τα πυρά της σε βάρος της νέας συντρόφου Clara Chia

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά από αλλεπάλληλα πυρά στον πρώην σύντροφό της Gerard Pique , η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη στο τηλεοπτικό σόου #EnPunto. Έχει περάσει πάνω από μισός χρόνος από τον χωρισμό τους, με Shakira, Gerard Pique και Clara Chia να μας απασχολούν με non stop ρυθμούς.

Μετά από τέσσερα νέα τραγούδια, όπου έστρεψε τα βέλη της κατά του Gerard Pique και της Clara Chia, η Shakira ξαναχτυπά. «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κολομβιανή τραγουδίστρια στο τηλεοπτικό σόου του #CanalLasEstrellas στο Μεξικό.

Και παρά την ανελέητη κόντρα με τον πρώην σύντροφό της Gerard Pique, η Shakira δηλώνει έτοιμη για τον επόμενο γύρο. «Αφήνω τη ζωή να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια προσωπική και ειλικρινής συζήτηση που ελπίζουμε να απολαύσετε όσο εμείς» έγραφε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Enrique Acevedo. «Θα είναι καλή, σωστά;» ρωτά ο δημοσιογράφος. «Ελπίζω!» γυρνά και του απαντά η διάσημη τραγουδίστρια.

Και έτσι μας προετοίμασαν για όσα θα αποκάλυπτε η Κολομβιανή τραγουδίστρια που έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρώην σύντροφό της. Άλλωστε τα τελευταία τέσσερα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει έχουν στο επίκεντρο τον Gerard Pique και τη σύντροφό του Clara Chia.

Οι αποκαλύψεις από την πλευρά της τραγουδίστριας έρχονται διαρκώς μέσα από τη μουσική της. Έχει στείλει πολλά έμμεσα μηνύματα στον πρώην σύντροφό της. Αρχικά κυκλοφόρησε το «Te felicito» και το «Monotonia».

Ανέβασε τους τόνους με το «BZRP Music Session #53» και τελευταίο παρουσίασε το «TQG» με την Karol G.

Εκτιμά ότι έχει βγει πιο δυνατή μετά τον χωρισμό τους, σημειώνοντας πως τώρα αισθάνεται αυτάρκης. Η μητέρα δύο παιδιών είχε αναφέρει στο παρελθόν πως είχε πιστέψει την ιστορία ότι μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα στη ζωή της. «Τώρα αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου», σημείωνε χαρακτηριστικά.

«Βρίσκομαι ακριβώς στο κέντρο» σημείωσε όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκεται αναφορικά με την πρόσφατη συνεργασία της με τον Αργεντινό DJ Bizarrap, στο οποίο τα βέλη στρέφονταν κατά του Gerard Pique και της Clara Chia.

«Είχα το όνειρο μιας οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν τη μαμά και τον μπαμπά τους κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όλα τα όνειρα στη ζωή σου. Αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει. Και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα με μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα».

Σημείωσε ότι ήταν πάντα αρκετά «συναισθηματικά εξαρτημένη από τους άνδρς», αλλά τώρα νιώθει επαρκής και μόνη της.

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»