«Έχουν εμμονή μαζί μου, παρουσιάζουν ψευδή ρεπορτάζ, είναι ανήθικο»

Ξεσπάθωσε η Κατερίνα Καινούργιου για Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το δικό της σχόλιο γύρω από τη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή της, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά και τις πρόσφατες εκατέρωθεν δηλώσεις και με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του #GeiaSou, έκανε τη δική της παρατήρηση.

«Εγώ αδιαφορώ να ασχοληθώ με εκπομπές που βλέπω ότι έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπό μου και που παρουσιάζουν στον αέρα ψευδή ρεπορτάζ. Θα μπορούσαν κάποιοι να πάρουν ένα τηλέφωνο να δουν τι έχει συμβεί γενικότερα», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν βλέπεις ότι μία ομάδα περνάει λίγο δύσκολα και εσύ την χτυπάς, είναι λίγο ανήθικο κατ’ εμέ. Προφανώς αυτά που είπε η συνάδελφος η Νάνσυ δεν ισχύουν με τον τρόπο που τα είπε αλλά δεν θέλω να συνεχίσω γιατί βλέπω κάτι εμμονικό προς το πρόσωπό μου. Δεν αξίζει να ασχοληθώ», τόνισε η παρουσιάστρια και πέρασε σε διαφημιστικά μηνύματα.

Αφορμή για το ξέσπασμα ήταν οι αποκαλύψεις της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, σχετικά με την παραίτηση της αρχισυντάκτριας και την απόλυση ρεπόρτερ, αποτέλεσε ένα βίντεο για το τηλεοπτικό σόου #J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή δεν άρεσε στην παρουσιάστρια, η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, καθώς κατά την άποψή της, δεν έδειχνε πόσο υπερπαραγωγή ήταν.

«Ναι, από το βίντεο που είδαμε, δεν ξέρω αν καταλάβαμε και πολλά… Τέλος πάντων ήταν μία υπερπαραγωγάρα» είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου στον "αέρα της εκπομπής της.

Ρεπορτάζ της εκπομπής #GeiaSou του ΣΚΑΪ αναφέρει ότι η ρεπόρτερ που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο απολύθηκε, ενώ την παραίτησή της υπέβαλε και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

«Υπήρχε δυσαρέσκεια από την εκπομπή για το βίντεο και δεν έμειναν μέχρι εκεί. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής δήλωσε την παραίτησή της γιατί θεωρεί ότι είχε και την τελική ευθύνη» ανέφερε ρεπόρτερ στην εκπομπή #GeiaSou

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»