#MasterChefGR: Οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο νικητής των 1.000€

#MasterChefGR: Τα πλεονεκτήματα της Πωλίνας και η στρατηγική της: «Θέλω να δυσκολέψω, με νευρίασαν» - Βαλάντωσε στο κλάμα o αδερφός του Βαλάντη για τα παιδιά του - Οι κριτές έφτυσαν το φαγητό της Μαρίας από την Κύπρο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Πωλίνα Βετσίνοβα ήταν η νικήτρια της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας και έτσι ήταν και εκείνη που θα είχε τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. 

Στο επεισόδιο του #MasterChefGR (27-2) παρακολουθήσαμε την δοκιμασία του Mystery Box με την Πωλίνα Βετσίνοβα να έχει πλεονεκτήματα μιας και ήταν η νικήτρια της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας. Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας, η παίκτρια δήλωσε πώς θα δυσκολέψει ορισμένα άτομα, μιας και δεν έχουν φερθεί όσο σωστά θα ήθελε.

Η Πωλίνα Βετσίνοβα δήλωσε πως «σε έναν άνθρωπο, που είναι η Μαρία, θέλω να δώσω δυσκολίες γιατί με νευρίασε πάρα πολύ! Όταν είχαμε την δοκιμασία αποχώρησης με την Γιώτα, με νευρίασε πάρα πολύ από τον εξώστη γιατί έλεγε χαζά πράγματα και στο σπίτι έκανε κάτι για μένα. Δεν μιλάει με εμένα καλά, έκανε χαζές πλάκες που δεν μου αρέσουν αλλά μετά, όταν κατάλαβε ότι έχω κάποια πλεονεκτήματα, μου είπε «Πωλίνα, είναι πλάκα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε κλπ». Εντάξει, εγώ όμως τα θυμάμαι όλα».

«Δεν έχω θέμα με την καινούργια Μαρία, Λαζαρίδου νομίζω. Είναι καλή κοπέλα αλλά δεν μου αρέσει και δεν ξέρω γιατί, χωρίς λόγο. Δεν είμαι κακιά, δεν σκέφτομαι κάποια κακία για αυτήν αλλά νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε κάτι από αυτήν γιατί κάνει παρέα με όλους, μιλάει με όλους, είναι πολύ ευγενική, πολύ καλή κοπέλα αλλά… νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι έτσι, μετά μπορεί να δείξουν τα νύχια τους».

Μετά τα όλα όσα ειπώθηκαν, ακολούθησε η δοκιμασία του Mystery Box, με την Πωλίνα να έχει αρκετά πλεονεκτήματα και αρχικά να οδηγεί τον Ηλία στον εξώστη, δίνοντάς του τη θέση της για ασφάλεια. Ύστερα μοίρασε στους υπόλοιπους παίκτες χρόνους για προετοιμασία, με ορισμένους να εκνευρίζονται έντονα μαζί της.

Μια πολύ δύσκολη στιγμή έμελλε να αντιμετωπίσει ο Σταύρος Παπαδόπουλος και αυτό μιας και το πιάτο του διαγωνιζόμενου απογοήτευσε για μια ακόμα φορά τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

Ειδικότερα, ο παίκτης του Masterchef επέλεξε να στήθος ορτικιού με πίκλα πράσινου μήλου, πουρέ σελινόριζας και σάλτσα λεμονιού με κόλιανδρο. Κάτι όμως σαν να έλειπε από αυτό που δοκίμασαν τελικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Λείπει κάτι από το πιάτο Σταύρο;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς για να συμπληρώσει, με νόημα, πως «εμένα μου μοιάζει σαν να λείπει κάτι για αυτό και το ρώτησα».

Σ.Κ.: Τι θέλεις; Τι κάνεις εδώ; Γιατί βρίσκεσαι εδώ;

Σ.Π.: Σεφ, προσπαθώ. Μαθαίνω συνέχεια, κάνω ότι μπορώ.

Σ.Κ.: Ξέρεις, καταλαβαίνω ότι θέλει αντοχή αλλά θέλει και να το θέλεις! Θέλει και νεύρο, θέλει να το πιστέψεις και συ ο ίδιος! Δειξ’ το μας στο πιάτο! Δεν το βλέπω αυτό στο πιάτο».

Στη συνέχεια, ο παίκτης του MasterChef δήλωσε στην κάμερα πως διαβάζει συνεχώς και καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να εντυπωσιάσει τους κριτές αλλά δεν τα καταφέρνει.

Οι κριτές έφτυσαν το φαγητό της Μαρίας από την Κύπρο - «Είναι από τις χειρότερες προσπάθειες»

Τα "άκουσαν" οι διαγωνιζόμενοι μετά το κακό πιάτο του Παύλου!

Αυτός είναι ο νικητής του Mystery Box!

Οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση και η συγκίνηση του Παναγιώτη!

Tην πλέον ευαίσθητη του πλευρά παρουσίασε ο Παναγιώτης Αυγενικός. Αφορμή στάθηκε η υποψηφιότητα προς αποχώρηση μαζί με άλλους… 6 συμπαίκτες του που μαγείρεψαν τα χειρότερα, κατά τους κριτές, πιάτα.

Έτσι, ο διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής λύγισε σκεπτόμενος την οικογένεια του. «Με πιέζει πάρα πολύ το ψυχολογικό κομμάτι και δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι όπως είμαι. Εντελώς διαφορετικά θα λειτουργούσα σε πίεση έξω από εδώ, στη δουλειά, γιατί ξέρω ότι το βράδυ θα γυρίσω στο σπίτι, θα πάω στον άνθρωπο μου, θα δω τα παιδιά μου».

«Παίρνεις δυνάμεις. Εδώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα» πρόσθεσε για να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Ρε τι παθαίνουμε στα 40 μας» αναφώνησε, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Παναγιώτης Αυγενικός σκουπίζοντας τα δάκρυα του.

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»