Η Ευρυδίκη «καίει» και για τρίτη γυναίκα τον Δον Ζουάν, Μάνθο Φουστάνο, Μάριο Πρίαμο

Άδειασμα all star από την Ελευθερία στον Μάριο – «Συγγνώμη, κύριε, Δον Ζουάν, Μάνθο Φουστάνο, ποιος είστε;» - «Πάγωσε» τους πάντες η Ελευθερία Ελευθερίου – Σωριάστηκε αμέσως μετά τον αγώνα - «Λίγο την άκουσε ο Γκότσης με τον ερχομό του Γιωρίκα Πηλίδη» - To φλερτ του Τάκη, τα μαθήματα Βασάλου, η ένταση στους Μαχητές και ο υποψήφιος - Την πέταξαν στον τάκο και κατηγόρησε ευθέως τα «παρεάκια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια νέα εβδομάδα στο #SurvivorGR All Star, μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου, είναι γεγονός. Οι διάσημοι και οι μαχητές κλήθηκαν να διαχειριστούν την επόμενη μέρα της επιβίωσης στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Αφορμή στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει ο Κώστας Παπαδόπουλος χωρίς να επιθυμεί να χαιρετήσει κανέναν. Ούτε συμπαίκτη ούτε και αντίπαλο. «Δεν κρατάω κακία» τόνισε, με χαμόγελο και… εξ αποστάσεως, ο ζαχαροπλάστης παίρνοντας τη δάδα του για να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, στην παραλία των διασήμων επικράτησε σούσουρο γύρω από την επιλογή τους πρώην συμπαίκτη τους. «Εγώ τον αγαπώ και τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Κώστα και με στεναχώρησε αυτή η κίνηση του. Για να είμαι ειλικρινής οφείλω να το πω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για να συμπληρώσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή πως «η αλήθεια είναι ότι ούτε και γω το περίμενα. Καταλαβαίνω το να μη θέλεις να χαιρετήσεις κάποιους αλλά δεν μπορείς να βάζεις όλη την ομάδα στο ίδιο σακούλι».

«Ναι, γιατί όλη αυτή η ομάδα πολλές φορές έτρεξε και για τον οποιοδήποτε, σε στήριξε, κέρδισε ασυλίες! Λες και τσακωθήκαμε» συμπλήρωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για να προσθέσει, με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδη πως «περίμενα ότι θα έρθει να μας χαιρετήσει και λέω θα ξεκινήσει και από μένα. Είμαι πρώτη πρώτη εκεί πέρα αλλά τον βλέπω να φεύγει και λέω γιατί».

«Στεναχωρήθηκα προσωπικά με την αποχώρηση του Κώστα γιατί τον αγαπάω πολύ. Είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ο οποίος απολαμβάνει πάρα πολύ το παιχνίδι και θεωρώ ότι ήταν λίγο νωρίς για αυτόν. Από εκεί και πέρα φάνηκε να είναι πολύ ξενερωμένος, απογοητευμένος θα έλεγα με την ομάδα του. Δεν χαιρέτησε κανέναν. Ήθελα και γω στο τέλος να του κάνω μια αγκαλιά αλλά δεν πρόλαβα, έφυγε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν και τον καταλαβαίνω γιατί ξέρω πόσο πολύ αγαπάει το παιχνίδι» τόνισε, ακόμα, ο Ηλίας Μπόγδανος από την Mπλε ομάδα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε έντονα το γεγονός ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φορά ακόμα το κολιέ που του είχε δώσει η Καρολίνα Καλύβα, λέγοντας ότι την ενόχλησε πολύ και όλο αυτό είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνει. 

Στο επεισόδιο του #SurvivorGR All Star (26-2) παρακολουθήσαμε μια συζήτηση μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, οι οποίες σχολίασαν το γεγονός ότι ο Μάριος φορά ακόμα το κολιέ που του είχε δώσει η Καρολίνα, με την Ευρυδίκη να την ρωτά αν και κατά πόσο την ενοχλεί. Εκείνη την στιγμή η Ελευθερία της είπε ότι προφανώς και την ενοχλεί πολύ, αλλά έχει αποφασίσει να του δώσει χρόνο να σκεφτεί τι έχει κάνει και την έχει φέρει σε τέτοια δύσκολη θέση.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, η Ελευθερία με τον Μάριο καβγάδισαν πολύ έντονα, με τον Μάριο να κρατά μια στάση απάθειας, κάνοντας έξαλλη την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία για ακόμα μια φορά ξέσπασε εναντίον του.

«Πηγαίνω και του μιλάω και εκείνος μου λέει τι θα γίνει τώρα; Θα βγουν στη φόρα όλα μου τα προσωπικά από τα 16 μου; Δεν καταλαβαίνω την στάση του. Έχω έρθει του έχω πει τι γίνεται και τι ακούγεται έξω από το παιχνίδι και δεν το εκτιμά. Εγώ δηλαδή τι είμαι για να προστατεύσω τον Μάριο; Μια, δυο, τρεις αποφάσισα ναι να του δώσω χρόνο να σκεφτεί, αλλά ο Μάριος Πρίαμος είναι ένας παρτάκιας και τίποτα άλλο. Γιατί να φορά αυτό το μενταγιόν; Τόσο σημαντικό είναι αυτό; Έλα Χριστέ και Παναγία. Μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος Δον Ζουάν του #SurvivorGR All Star. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που συμβαίνει εδώ μέσα. Γελάω πάρα πολύ.» είπε, μεταξύ πολλών η Ελευθερία Ελευθερίου.

Έτσι, ολοκληρώνοντας ένα άδειασμα άνευ προηγουμένου, η γοητευτική τραγουδίστρια και νέα παίκτρια της Kόκκινης ομάδας υπογράμμισε πως «έχουν ακουστεί και διάφορα, τελοσπάντων, ότι… αυτό με κάποιες κοπέλες και, και, και για το οποίο τώρα, επειδή με φόρτωσε εμένα ο Μάριος με όλα τα περιστατικά που έχει κάνει σήμερα και τη στάση απέναντι μου, τον ρωτάω. «Εγώ ξέρω και για αυτό, ισχύει;» και εν μέρει μου το παραδέχθηκε ότι ισχύει. «Καλά θα βγουν στη φόρα όλα τα τέτοια μου από τα 16 μου;». Δεν έχει να κάνει όμως με τα 16 σου αλλά με κάποια κορίτσια που ήταν στο #SurvivorGR τα οποία και τα έχω μάθει από όλους αυτούς το καλοπροαίρετους όταν είχε γίνει το περιστατικό».

Αμέσως μετά, λοιπόν, σκυτάλη πήρε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για να «κάψει» τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star. «Έλα Χριστέ και Παναγία μου, μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος… Μάνθος Φουστάνος! Πιατάκι, πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα να μη μου έρθει από πουθενά! Και με την Καρολίνα και με την Σοφιάνα και με την Ελευθερία! Μπράβο ταπεραμέντο, μπράβο σεξουαλικότητα! Τι να πω Παναγία μου. Παίρνω το πιατάκι μου και φεύγω»

Λίγο αργότερα, ο Μάριος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του:

Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψαν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Ο μεν πρώτος προστέθηκε στην Μπλε ομάδα ενώ η δεύτερη στην Κόκκινη ομάδα.

Ο Γιωρίκας Πηλίδης μόλις κατέφθασε στην παραλία των Μαχητών δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του ούτε λεπτό, μιας και το ταξίδι του στον περσινό κύκλο του ριάλιτι είχε τελειώσει νωρίς, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού που είχε και έτσι του στοίχισε την παραμονή του. Οι Μαχητές τον υποδέχτηκαν επίσης με χαρά, μιας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του, μιας και είχε αποδείξει το πόσο δυνατός παίκτης είναι.

Την άφιξη όμως του δυναμικού παίκτη και πρωταθλητή της πάλης, όμως, δεν φαίνεται πως είδαν με καλό μάτι οι νέοι συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Με τον ερχομό του Γιωρίκα νομίζω ότι χαρήκαμε όλοι. Λίγο το ανδρικό κομμάτι την άκουσε λίγο και περισσότερο νομίζω ο Ηλίας Γκότσης. Περισσότερο απ’ όλους. Ήρθε εκεί πέρα με τον ερχομό του, έκανε λίγο τον χαβαλέ on camera για να σπάσει λίγο ο πάγος αλλά όταν κάτσαμε όλοι μαζί με τον Γιωρίκα, ο Ηλίας πήγε κατευθείαν για ύπνο. Δεν ασχολήθηκε δηλαδή πολύ με τον Γιωρίκα. Νομίζω ότι δεν χάρηκε πολύ ο Ηλίας Γκότσης» πρόδωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Είδα τα γνώριμα εδάφη και τις παραλίες και θυμήθηκα όλη αυτή την πολύ μεγάλη εμπειρία που έζησα πέρυσι σε αυτό το παιχνίδι. Πολύ ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά της ομάδας με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα, ένιωσα την ζεστασιά κατευείαν και νομίζω πως αυτό θα φανεί και στην πορεία» δήλωσε, με χαμόγελο, ο Γιωρίκας Πιλίδης κατά την είσοδο στο #SurvivorGR All Star.

Η Νικολέτα Μαυρίδη είπε πώς νιώθει συγκινημένη με την επιστροφή της στο παιχνίδι δυο χρόνια μετά και μάλιστα τόνισε πώς όλα της είναι γνώριμα αφού είχε μείνει στο παιχνίδι για τέσσερις μήνες συνολικά. Η ομάδα της την υποδέχτηκε με πολύ χαρά, με την Ελένη Χαμπέρη να συγκινείται επίσης, μιας και με την Νικολ ήταν κοντά στο παρελθόν.

Χαμός με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Τάκη Καραγκούνια να κερδίσει την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία και φαίνεται να τον έχει εντυπωσιάσει συνολικά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, μια επική κίνηση του Βασάλου έκανε τους πάντες από την παραλία των Μαχητών και ιδιάιτερα την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να "κλάψει από τα γέλια", μιας και σε ένα σημείο της παραλίας τους έβαλε μια επιγραφή γράφοντας: Ιδιαίτερα Μαθήματα Φλερτ. Δάσκαλος Κωνσταντίνος Βασάλος!

Στη συνέχεια, προσπάθησε να τονίσει μερικές κινήσεις, για να βοηθήσει τον Τάκη Καραγκούνια. Ας μην ξεχνάμε ότι όλα ξεκίνησαν από το περασμένο συμβούλιο του νησιού, με τον Τάκη να εκφράζει τον ενδιαφέρον του στην Ελευθερία.

Στο επεισόδιο του #SurvivorGR All Star (26-2) παρακολουθήσαμε έναν έντονο αγώνα ασυλίας, στον οποίο και νικητές στέφθηκαν οι Μαχητές με τελικό σκορ 10-8.

Παρακολουθήσαμε μια πολύ σκληρή αναμέτρηση μεταξύ της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με τις δυο γυναίκες να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να κατακτήσουν τον τελικό στόχο. Μετά τη λήξη του πόντου, τον οποίο και κέρδισε η Μαριαλένα, η Ελευθερία έπεσε στο έδαφος και δεν μπορούσε με τίποτα να συνέλθει, μιας και είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Αμέσως λοιπόν ο Σάκης Κατσούλης και ο Στέλιος Χανταμπάκης σήκωσαν στα χέρια την συμπαίκτρια τους για να την οδηγήσουν στους γιατρούς, ενώ μετά από λίγα λεπτά, η Ελευθερία επέστρεψε στον πάγκο των Διασήμων, με την ίδια να νιώθει καλύτερα!

Ο Μάριος σφύριζε αδιάφορα στη λιποθυμία της Ελευθερίας

Ο Τάκης δεν έσπευσε να "σώσει" την Ελευθερία και ο Βασάλος απογοητεύτηκε

Φουλ επίθεση από Τάκη: «Περαστικά Ελευθερία»

Τόσο οι Διάσημοι, όσο και οι Μαχητές ρίχτηκαν στον αγώνα με πάθος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το τελικό σκορ κρίθηκε στην απόλυτη λεπτομέρεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #SurvivorGR Spoiler: Αυτοί κερδίζουν (27/02/23) τη 2η ασυλία - «Άγριος καβγάς με τον Μπάρτζη

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν εκείνος που σήκωσε το τοτέμ της ασυλίας, μιας και κατάφερε να φέρει και το τελικό πολυπόθητο 10, που χάρισε έπαθλο φαγητού και ασυλία στην ομάδα του.

Λίγο μετά την λήξη του αγώνα είδαμε και μια αμείωτη ένταση μεταξύ του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, του Ηλία Γκότση και του Ηλία Μπόγδανου, με τον πρώτο να κατηγορεί τους υπόλοιπους δυο ότι τους ζήτησε την βοήθειά τους και δεν του την έδωσαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο νέος παίκτης των Μαχητών ήταν έξαλλος και κατηγόρησε τους δυο συμπαίκτες του ότι στην ουσία τον σαμποτάρουν και δεν θέλουν να τον βοηθήσουν να πάρει νίκη.

Λίγο μετά το έπαθλο, το οποίο απόλαυσαν οι Μαχητές, ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, το οποίο και ξεκίνησε με μερικές ατάκες του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος και δεν σταμάτησε στιγμή να φλερτάρει την Ελευθερία Ελευθερίου, κάτι που έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο συμβούλιο. Αναφέρθηκε φυσικά και η βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου στο "σχέδιο του Τάκη" για να κατακτήσει την καρδιά της τραγουδίστριας.

Εκεί παρακολουθήσαμε μια σειρά από επικές ατάκες, με αποκορύφωμα τον Τάκη να λέει στον Γιώργο Λιανό: «Ο Βασάλος δίνει τις καλύτερες συμβουλές και πιάνουν τόπο. Να σου δώσει και εσένα Γιώργο κάποια στιγμή αν θες» , με τον παρουσιαστή να του τονίζει: «Εγώ Τάκη έχω ήδη τέσσερα παιδιά. Αν ακούσω και τον Βασάλο, που θα φτάσω τελοσπάντων;»

Όσον αφορά την ένταση στους άνδρες των Μαχητών εκείνη συνεχίστηκε, με τον Γιώργο Λιανό να ζητά την άποψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία και γνωρίζει πολύ καλά τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, μιας και είναι κολλητοί φίλοι στην έξω ζωή. Εκείνη είπε πώς ναι μεν πιστεύει τον φίλο της γιατί δεν της έχει πει ποτέ ψέμματα, ενώ από την άλλη πρότεινε ότι πρέπει όλοι τους να τα βρουν, για να μπορέσουν να συνεχίσουν αρμονικά.

Ύστερα από την ψηφοφορία των Διασήμων, εκείνη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της ομάδας είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά, μιας και δεν έχει καταφέρει να φέρει κάποια νίκη μέχρι στιγμής, αν και βρίσκεται μόνο περίπου 10 μέρες στο παιχνίδι.

Η κάλπη… «μίλησε» για τους Διασήμων, όπως συνηθίζει να λέει ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Έχοντας περάσει ο χρόνος προσαρμογής, με την ατομική της ασυλία να μην βρίσκεται πια σε ισχύ, η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το #SurvivorGR All Star είναι… η Χριστίνα Κεφαλά με εννέα ψήφους!

«Δεκτή και σεβαστή η απόφαση της ομάδας μου, το περίμενα ούτως ή άλλως. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε σε αυτή τη θέση οπότε γιατί όχι και εγώ αυτή τη στιγμή. Είμαστε όμως τρία νέα κορίτσια με ίδιους αγώνες, ίδιες ήττες και ίδιες νίκες, αλλά απ’ ότι βλέπω η ομάδα μου δεν ψήφισε 100% αγωνιστικά αλλά ψήφισε σύμφωνα με ποιους έχουμε έρθει πιο κοντά» τόνισε, μεταξύ άλλων, το γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η Ελευθερία. Δεν έχω κάτι προσωπικά με κανέναν ούτε και δημιουργώ κάτι μέσα στην ομάδα αλλά θεωρώ ότι η ψήφος δεν κινήθηκε 100% αγωνιστικά. Αν τους ρωτήσω έναν έναν, πιστεύω ότι όλοι θα έλεγαν πως η Χριστίνα μπορεί στο μέλλον να εξελιχθεί».

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»