Η νίκη της Κύπριας Γιώτας Λιοπετρίτη - Αποχώρησε και ξέσπασαν σε κλάματα

#MasterChefGR: Η άνετη νίκη, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα μπινελίκια της Κύπριας Μαρίας Ματσούκαρου - Απίστευτες κατηγορίες και σκληρές εκφράσεις: «Ο Παύλος είναι σκ@τόψυχος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Mετά την Ομαδική Δοκιμασία έρχεται η μέρα του συμβουλίου για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μάθουν οι δύο ομάδες ποια κατάφερε να αποδώσει καλύτερα στο pairing μενού degustation με διαφορετικά cocktails, που κλήθηκαν να ετοιμάσουν.

Η Πωλίνα Βετσίνοβα, έχοντας στη διάθεση της τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, αποφάσισε να κάνει την αρχηγία γυναικεία υπόθεση, ορίζοντας ως αντίπαλο αρχηγό στην κόκκινη ομάδα τη Γιώτα Λιοπετρίτη. Η επιλογή μελών στις ομάδες τους φαίνεται να έγινε με διαφορετικά κριτήρια από την κάθε αρχηγό. Η Πωλίνα επιστράτευσε στρατηγική σκέψη, ενώ η Γιώτα κινήθηκε με πιο συναισθηματικά κριτήρια.

Ποια ομάδα, όμως, κατάφερε να συνεργαστεί καλύτερα και ποια αρχηγός μετέφερε ορθότερα και πιο αποτελεσματικά τις γεύσεις, τα αρώματα και τους κατάλληλους συνδυασμούς του κάθε cocktail;

H Στέλλα «τα έβαλε» με τον Παύλο, αποκαλώντας τον "σκ@τόψυχο"

Κανείς δεν εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία και τις γνώσεις του Παύλου Λούλη στα cocktails και την ώρα που έβγαζαν το μενού έκαναν σαν να μην υπάρχει με αποτέλεσμα ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star να νιώθει σαν ξένος μέσα στην ίδια του την ομάδα.

Ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο καλωσορίσματος μαζί με τη Στέλλα. Όταν οι κριτές τους ρώτησαν πώς κατέληξαν σε αυτήν την επιλογή, ο Παύλος υπονόησε ότι η αρχηγός τους, Γιώτα, τους είχε αφήσει στο έλεος του Θεού, με αποτέλεσμα να πάρουν μόνοι τους πρωτοβουλίες, χωρίς καμία απολύτως οδηγία από εκείνη που ήταν η leader.

«Το πήραμε πάνω μας, γιατί μας είχαν του πεταματού», είπε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος.

Οι σκληρές εκφράσεις και οι κατηγορίες

Η Στέλλα Κατσέ από την άλλη πήρε το μέρος της Γιώτας, ασκώντας σκληρή κριτική στον Παύλο μη διστάζοντας να τον αποκαλέσει μέχρι και σκ@τόψυχο.

«Ο Παύλος είναι μόνο γκρίνια. Θέλει να βγάζει την ουρά του απέξω. Έχει άσχημη συμπεριφορά και στο σπίτι. Είναι νευρικός με πολύ κακό τρόπο. Είναι σκ@τόψυχος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια που δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Η ώρα της κρίσης έφτασε για Kόκκινους και Mπλε, οι οποίοι περίμεναν να αρχίσει το συμβούλιο, για να μάθουν τα αποτελέσματα. Το επεισόδιο της Παρασκευής (24/2) ήταν γεμάτο ένταση.

Η Μπλε ομάδα με αρχηγό την Πωλίνα αναδείχθηκε νικήτρια με βαθμολογία 148 έναντι 134. Οι Κόκκινοι δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά αυτή τη φορά!

Οι αποφάσεις, τόσο της νικήτριας ομάδας, όσο και της ηττημένης, είναι πολύ σημαντικές, αφού μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις. Σε ποιον θα δώσει, αυτή τη φορά, την ασυλία η νικήτρια ομάδα και πώς θα διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της η αρχηγός της ηττημένης ομάδας;

Οι Μπλε έδωσαν την ασυλία στον Πέτρο και πολλοί ξαφνιάστηκαν με την επιλογή τους.

Η συγκεκριμένη απόφαση έκανε έξαλλη τη Μαρία Ματσούκαρου, η οποία έριξε τα μπινελίκια της! Δεν άντεξε!

«Γελάω με τα χάλια τους. Δεν πάνε καλά τα παιδιά. Είναι σαν να πέταξαν την ασυλία. Καλά είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια μιλώντας στην κάμερα.

Ο Αντώνης σώθηκε από την Μπλε ομάδα και πήρε την ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Πορφύρης, ο Γιάννης Χατζίνας και η Γιώτα Λιοπετρίτη.

Μετά το συμβούλιο, τα μέλη της ηττημένης ομάδας περιμένει η δύσκολη στιγμή της ψηφοφορίας. Είναι όλοι έτοιμοι να δεχθούν τα λάθη και τις ευθύνες τους για την ήττα;

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2023, τον πεπειραμένο chef Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτεί μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, οφείλουν να προσπαθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό. Την ίδια στιγμή, στον εξώστη κάποιοι παρακολουθούν με αγωνία τη μαγειρική μάχη, ενώ για κάποιους το αποτέλεσμα μάλλον είναι αδιάφορο.

Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίκτες όταν άκουσαν το όνομα του παίκτη που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, το βράδυ της Παρασκευής (25/2).

Τα μέλη της Κόκκινης ομάδας με αρχηγό τη Γιώτα, ηττήθηκαν στην Ομαδική Δοκιμασία κι έτσι κλήθηκαν να υποδείξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση γι΄αυτή την εβδομάδα.

Ο Γιώργος Πορφύρης συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και συγκεκριμένα 30 βαθμούς και ανέβηκε πρώτος στον εξώστη.

Με έναν βαθμό λιγότερο 23 - 24, η προσπάθεια του Γιάννη ήταν η πιο αδύναμη κι έτσι ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον Moto Moto, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που δεν του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του.

«Να ευχαριστήσω και τον Νίκο που δεν ευχήθηκε σε κανέναν μας καλή επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά στον Moto Moto.

«Τον συγκεκριμένο τον ευχαρίστησα προσωπικά. Έχω μέσα στο παιχνίδι ανθρώπους που θα φροντίσουν, για να φύγουν τέτοια άτομα παρείσακτα», πρόσθεσε έπειτα ο παίκτης.

«Κύριε Πορφύρη πιο πολύ θα μου λείψεις εσύ», του είπε ο Γιάννης και τον έκανε να κλάψει. Και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε κλάματα με αυτή την αποχώρηση.

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»