Η Στέλλα κατακρεούργησε τον Παύλο- «Ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης»

#MasterChefGR: Ο Ronaldinho του ριζότο - o Messi της ιταλικής κουζίνας, επέστρεψε στον διαγωνισμό! - Αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας η Γιώτα Λιοπετρίτη από την Κύπρο 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

 

Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, η «εισβολέας» Μαρία Λαζαρίδου, επιδεικνύοντας μαγειρική αυτοπεποίθηση, κατάφερε να υπερτερήσει στη μονομαχία της με τον Αριστοτέλη Νικολογιάννη και πια διεκδικεί και εκείνη τον τίτλο του #MasterChefGR 2023. 

 

Η στιγμή, όμως, για την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας έφτασε και θα λάβει μέρος στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, με τις δύο ομάδες να πρέπει να διαχειριστούν πολλά απαιτητικά ζητούμενα.

Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την επική επιστροφή του Πάνου Ιωαννίδη στο ριάλιτι μαγειρικής. Όπως είχαμε παρατηρήσει τον προηγούμενο καιρό, ο ίδιος απουσίαζε από το ριάλιτι και σήμερα επέστρεψε για να είναι δίπλα σε όλους τους παίκτες στην διαδικασία της ομαδικής δοκιμασίας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να τον υποδεχτεί, επέλεξε να το κάνει με άκρως χιουμοριστικό τρόπο, λέγοντας: «Πάμε να ξεκινήσουμε με τα σημαντικά! Έχουμε πίσω στην παρέα μας τον Ροναλντίνιο του ριζότο… Τον Μέσι της ιταλικής κουζίνας… Πάνο Ιωαννίδη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Ιωαννίδης: Η εξομολόγηση για τη σύντροφό του και η νέα ζωή με τον γιο του 

 

Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι παίκτες "έκλαψαν" από τα γέλια και τον υποδέχτηκαν και εκείνοι με τη σειρά τους ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η ομαδική δοκιμασία.

 

 

 

H Πωλίνα Βετσίνοβα, ως νικήτρια του Test Δημιουργικότητας, έχει τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας στη διάθεσή της και θα είναι η μια εκ των δύο αρχηγών. Με ποια κριτήρια θα επιλέξει αντίπαλο αρχηγό αλλά και τα μέλη της ομάδας της; Πόσο ισάξιες θα είναι οι δύο ομάδες;

Αρχηγός της αντίπαλης ομάδας η Γιώτα Λιοπετρίτη.

Η Γιώτα Λιοσπερίτη είναι 30 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ετοιμάσουν ένα pairing μενού degustation πέντε σταδίων, που θα συνοδεύουν και πέντε διαφορετικά cocktails. Για το λόγο αυτό, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην παρέα τους τη bar manager των εστιατορίων «ΝOLAN» και «Proveleggios», Πόπη Σεβαστού, η οποία θα ετοιμάσει τα cocktails, που θα συνοδεύουν το κάθε πιάτο, θα δώσει τις πολύτιμες γνώσεις της στους διαγωνιζόμενους και τέλος θα κρίνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

 

 

 

Η Στέλλα Κατσέ μίλησε εναντίον του Παύλου Λούλη, λέγοντάς τον μισογύνη και κατηγορώντας τον ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά σε σχέση με την αρχή του παιχνιδιού.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Από τότε που ήρθε ο Ηλίας, ο Παύλος απομακρύνθηκε και άρχισε να βγάζει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Εγώ προσωπικά άρχισα να μην γουστάρω καθόλου την παρέα μαζί του όταν τον ψήφισαν η Πωλίνα και ο Γιάννης και ήμουν μπροστά όταν έβγαλε επίθεση.

Θεωρώ, επίσης, ότι ο Παύλος είναι σεξιστής και μισογύνης» συμπλήρωσε, αιχμηρά, η διαγωνιζέμενη του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. «Φοβόμουν και για τον Αλέξανδρο κάποιες μέρες, κάποιο διάστημα για να το πω σωστά, πως είναι η σκέψη του και αν συμφωνεί με αυτά που λένε οι υπόλοιποι. Παρόλα αυτά, όχι. Απομακρύνθηκε και ο Αλέξανδρος και έφυγε από το δωμάτιο χθες επιτέλους. Είμαστε σαν μια μεγάλη παρέα, τώρα, εμείς και αυτοί θα το πω σωστά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν απο μια εβδομάδα η Στέλλα είχε εκφραστεί παρομοίως για τον Ηλία Κιαζόλι, λέγοντας: «Δεν θα ήθελα σίγουρα να πάω στην ομάδα του Ηλία γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση μέσα στην κουζίνα».

 

 

Επικοινωνιακή παράνοια ο σχεδιασμός του μενού!

 

 

Έσκασε στα γέλια ο Κουτσόπουλος με τον Σταύρο!

 

 

Οι κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα πιάτα των δύο ομάδων

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»