Ο Πρίαμος παραδέχεται ερωτική του συνύπαρξη & με τρίτη παίκτρια του #SurvivorGR

Ο Δον Ζουάν Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παραδέχεται στην Ελευθερία χωρίς να ξέρει οτι καταγράφεται, ερωτική του συνύπαρξη και με άλλη παίκτρια εκτός της Καρολίνας - Το κοχύλι στο λαιμό του εξαφανίζεται

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία νέα τηλεοπτική «βόμβα» αναφορικά με το #SurvivorGR All Star και το «τρίγωνο» που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τους τηλεθεατές, «έσκασε» στο #PrwinoMas.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, αναφέρθηκε στους Ελευθερία Ελευθερίου, Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα και όπως είπε, υπάρχει και τέταρτο πρόσωπο ανάμεσά τους.

«Στην κουβέντα που φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα δούμε την Κυριακή, η Ελευθερία ρωτάει τον Μάριο, αν υπήρξε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια του #SurvivorGR, εκτός από αυτή με την Καρολίνα. Ο Μάριος όχι μόνο το παραδέχεται αλλά λέει και για ποια πρόκειται. Αν δεν πει το όνομα, θα το σας το πω εγώ τη Δευτέρα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

«Η κουβέντα που σας μεταφέρω δεν γνωρίζουν οι δύο ότι καταγράφεται. Επίσης στη συνομιλία αυτή, η Ελευθερία θα ρωτήσει τον Μάριο για το κοχύλι στο λαιμό του, που του το χάρισε η Καρολίνα, με τον Μάριο να μην παραδέχεται αρχικά ότι είναι δώρο της Καρολίνας, μετά όμως το παραδέχεται. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι το κοχύλι εξαφανίζεται», πρόσθεσε.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης μπαίνει στους Μαχητές και η Νικόλ Μαυρίδη στους Διάσημους

Tις τελευταίες εξελίξεις στο #SurvivorGR All Star σχολίασε το πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην πιθανή επανασύνδεση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και το «παιχνίδι» που καταφέρνει να κάνει ο Τριαντάφυλλος ακόμα και έξω από το reality επιβίωσης.

«Είναι μέγας. Κάνει παιχνίδι απ’ έξω μέσα στο παιχνίδι. Πώς το κάνει αυτό ο μπαγάσας;» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Τριαντάφυλλο. «Η Χριστίνα Κεφαλά βάζει διαβάλματα ότι τότε ο Κόρο δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο και τώρα με τη Σκαφίδα μπορεί να φύγει», πρόσθεσε.

«Βλέπω όλους να λένε ότι Μάριος και Ελευθερία έχουν ξανάρθει κοντά. Την έχει «ψήσει» λένε, ότι ήταν μια στιγμή αδυναμίας και ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες απ’ έξω. Της δίνει ελπίδες με αυτόν τον τρόπο, γιατί η Ελευθερία μπορεί να ήταν ερωτευμένη» τόνισε για το ειδύλλιο Ελευθερίου-Ιωαννίδη η παρουσιάστρια.

«Ο Μάριος είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να σώσει το τομάρι του από την πρώτη στιγμή. Δεν το πήρε επάνω του, ούτε είπε ποτέ ότι τα είχε με την Ελευθερία, τώρα προσπαθεί να την τουμπάρει… άρα τι κάνει; Σώζει το τομάρι του… για να μην πω μια άλλη λέξη που δεν λέγεται το πρωί» σχολιάζει στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η Καρολίνα το πήρε όλο επάνω της για το drone, ότι ναι ισχύει, ναι εγώ νιώθω πράγματα. Για να σιγομουρμουράται όλο αυτό από τις παίκτριες εκεί γύρω, κάτι συμβαίνει. Όλοι λένε ότι έχουν έρθει πιο κοντά. Η Ελευθερία μπορεί να πιστεύει ότι δεν την ξεπέρασε ποτέ», είπε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»