Σκορδά, Γραμμέλη, Χριστοπούλου απαντούν στον Βασίλη Νομικό μετά τις δηλώσεις του

Ο Βασίλης Νομικός απαντά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και φέρνει τσουνάμι ααντιδράσεων

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

 

Ο Βασίλης Νομικός απάντησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο #HappyDay για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, #PrwinoMas

Ο διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού, που ασχολείται παράλληλα και με τα κοινά, ανέφερε ότι τα… σόγια δεν τον ήθελαν και ότι με τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, δεν έγιναν ποτέ παρέα.

«Κοίταξε να δεις… Αυτή η ιστορία ως ένα φλερτ. Μετά ήρθε ο αρραβώνας, μετά ο γάμος, μετά ο χωρισμός, δηλαδή μία φυσιολογική γρήγορη σχέση. Τι θέλω να πω. Όταν με φώναξαν από τον ΣΚΑΪ, ήθελαν ενίσχυση σε αυτήν την εκπομπή. Όμως στην πορεία έβλεπα σημάδια. Να το πω τρυφερά. Δεν ένιωθα τόσο πολύ ευπρόσδεκτος σε αυτήν την εκπομπή. Και επειδή εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω εκεί που με θέλουν…» είπε αρχικά ο Βασίλης Νομικός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν έγινε καβγάς, είδα σε αυτούς τους δύο μήνες που κάθισα, ότι τα σόγια δεν θέλανε… Δεν ένιωθα ότι είμαι μέρος και μέλος αυτής της ομάδας. Τη δικιά σας την παρέα στο #HappyDay τη ζηλεύω, έχετε δέσει. Εμείς νομίζω ότι δεν γίναμε ποτέ παρέα».

Τις δηλώσεις του Βασίλη Νομικού στο #HappyDay σχολίασε η Φαίη Σκορδά λίγο καιρό μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Δεν έγινε καβγάς, είδα σε αυτούς τους δύο μήνες που κάθισα, ότι τα σόγια δεν θέλανε… Δεν ένιωθα ότι είμαι μέρος και μέλος αυτής της ομάδας», ξεκαθάρισε ο Βασίλης Νομικός για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Μετά τις δηλώσεις του, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ απάντησε: «Αυτό που λέει το ακούω, δεν το λέει έτσι. Μέσα μου παίρνω και μια ευθύνη, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Για να αισθανθεί έτσι, υπάρχει λόγος», είπε η Φαίη Σκορδά στέλνοντας την αγάπη της στον Βασίλη Νομικό με τον οποίο εξακολουθούν να κρατούν τις σχέσεις τους και μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

 

 

Απάντηση, όμως, έδωσε και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Αυτή η ιστορία ξεκίνησε ως ένα φλερτ. Μετά ήρθε ο αρραβώνας, μετά ο γάμος, μετά ο χωρισμός, δηλαδή μία φυσιολογική γρήγορη σχέση. Τι θέλω να πω. Όταν με φώναξαν από τον ΣΚΑΪ, ήθελαν ενίσχυση σε αυτήν την εκπομπή. Όμως στην πορεία έβλεπα σημάδια. Να το πω πολύ τρυφερά, δεν ένιωθα τόσο πολύ ευπρόσδεκτος σε αυτήν την εκπομπή. Και επειδή εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να πηγαίνω εκεί που με θέλουν…

Δεν έγινε καβγάς, είδα σε αυτούς τους δύο μήνες που κάθισα, ότι τα σόγια δεν θέλανε… Δεν ένιωθα ότι είμαι μέρος και μέλος αυτής της ομάδας. Εμείς νομίζω ότι δεν γίναμε ποτέ παρέα», είπε ο Βασίλης Νομικός στο #HappyDay.

Λιτή και περιεκτική ήταν η απάντηση που έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εγώ και… το σόι μου», έγραψε η δημοσιογράφος, ποστάροντας φωτογραφία με τους συνεργάτες της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»