Πλήρωσαν 2 εκατ. δολ. την Gisele για να φορέσει ένα crop top στο Sambadrome

Παρέμεινε για 3 ώρες στις εκδηλώσεις και για κάθε λεπτό κέρδιζε 11.000 δολάρια - Η συμφωνία που έκανε με γνωστή εταιρεία μπίρας χωρίς καν να πιει τη μπίρα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

 

Η Gisele έχει υπάρξει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να κλείνει συμφωνίες με αμύθητα ποσά.

Ακούραστα, η 42χρονη κέρδισε 2 εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο για να παραβρεθεί στο Sambadrome Marquês de Sapucaí!

Η απόφασή της να χωρίσει με τον Τom Brady διαδέχθηκε τη δυναμική της επιστροφή στον χώρο της διαφήμισης. Με αφορμή τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, η Gisele «αναθέρμανε» τις σχέσεις της με έναν παλιότερο συνεργάτη, την μπίρα «Brahma» και πρόσθεσε μερικά εκατομμύρια στην περιουσία της. 

 

 

 

Η εταιρεία είχε αίθουσα VIP και πολλά περίπτερα στο παγκοσμίου φήμης καρναβάλι του Sapucaí, στο οποίο η Gisele είχε την τιμητική της, αφού τράβηξε με την εμφάνισή της τα βλέμματα όλων. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε αντίθεση με άλλους σελέμπριτι που συμφωνούν κατά καιρούς ορισμένο ποσό συνεργασίας με το συγκεκριμένο brand, η Βραζιλιάνα καλλονή έθεσε τους δικούς της όρους για να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

 

@vanitatis @Gisele Bündchen nos deja boquiabiertos a ritmo de #samba en el inicio del #carnaval de #riodejaneiro. #salseoentiktok #samba #carnavaltiktok #giselebundchen #giselebündchen #carnavalriodejaneiro #bailestiktok #bailes ♬ sonido original - vanitatis.com

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα που δημοσίευσε η Globo, λίγο μετά την εμφάνιση της Gisele, η εταιρεία φέρεται ότι έπεισε το μοντέλο να δώσει το «παρών» φορώντας ένα μαύρο τοπ με την επωνυμία της και να πιει από τη μπίρα.

 

 

Η Gisele αρνήθηκε να πιει μπίρα, αλλά συμφώνησε να παρευρεθεί στην εκδήλωση για μόλις 3 ώρες, κερδίζοντας ένα ιλιγγιώδες ποσό.

 

 

Το brand αποφάσισε να την πληρώσει το 2 εκατ. δολάρια στη Gisele για να βρεθεί στην αίθουσα VIP με αυτό το μαύρο μπλουζάκι. Αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να κάνει για να παίρνει 11.000 δολαρίων ανά λεπτό.

 

 

Στα Ιnstagram stories της αλλά και σε διάσπαρτα κλιπ που αναρτήθηκαν στα social media, η Gisele φαίνεται να συναντήθηκε με μία μεγάλη παρέα φίλων της, με τους οποίους διασκέδασε τραγουδώντας και χορεύοντας στους ρυθμούς της σάμπα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»