Η νέα «εισβολέας» τάραξε τον ανδρικό πληθυσμό: «Έχουμε φουλ γύπες στο μαγαζί»

#MasterChefGR: Η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και οι αλλαγές στα «στρατόπεδα» του σπιτιού! - Αυτός ο παίκτης αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε την πολύ απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που οι τρεις υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν, για να καταφέρουν να κερδίσουν την  παραμονή τους στον διαγωνισμό. 

 

 

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρακολουθήσαμε την μονομαχία των υποψηφίων, οι οποίοι και δεν τα κατάφεραν στην τελευταία δοκιμασία, που φυσικά έκρυβε πολλές δυσκολίες. Ο Παύλος Λούλης, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης και ο Νικήτας Φιλιππάκης δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους κριτές στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας και έτσι ήταν εκείνοι που έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Λίγο αργότερα και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ασυλίας, είδαμε ότι οι υποψήφιοι δέχτηκαν βοήθεια από τον εξώστη ενώ άτομα που εξ αρχής είχαν δηλώσει ότι είναι κοντά, πλέον βλέπουμε ότι δεν είναι έτσι...

 

 

Η περίπλοκη σχέση του Αριστοτέλη με το μαντολίνο!

 

 

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης είχε την χειρότερη προσπάθεια και ήταν εκείνος που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν παίκτη από το παρελθόν.

 

 

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκείνη ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι. Μόλις την είδαν οι παίκτες, οι αντιδράσεις τους ήταν περίεργες, ενώ οι άνδρες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, μιας και πρόκειται για μια πολύ γοητευτική γυναίκα.

Ο Γιώργος Πορφύρης αντέδρασε με αυτήν την συμπεριφορά των συμπαικτών του κι ανέφερε σε έντονο ύφος: «Ξεκολλάτε ρε, έλα. Ξεκολλάτε, θα νευριάσω. Έχουμε φουλ γύπες στο μαγαζί, οπότε είναι καθαρά πως το βλέπεις. Μία όμορφη παρουσία μπαίνει στο σπίτι και μαγείρισσα ή ένας παλιός, καλός παίκτης».

 

 

Λίγο αργότερα, ο παίκτης κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μαρία Λαζαρίδου, η οποία εισέβαλλε στη κουζίνα και οι υπόλοιποι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η παίκτρια έβαλε τα δυνατά της και εν τέλει κατάφερε να κερδίσει τον Αριστοτέλη, ο οποίος και αποχαιρέτησε το MasterChef 7, δίνοντας τη θέση του στην Μαρία.

 

 

Η άβολη είσοδος της Μαρίας στο σπίτι

 

 

Trailer - Πέμπτη 23.2.2023

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

   

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
H Έλενα Τσαβαλιά "χτύπησε στην καρδιά" για τον Μάρκο Σεφερλή: «Μείναμε, εσύ και εγώ με 600.000 ευρώ χρέος»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»