Οι αντιδράσεις των παικτών στην αποβολή Κατερίνας Δαλάκα-Ασημίνας Χατζηανδρέου

#SurvivorGR All Star: Το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και το παιχνίδι των ερωτήσεων

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στον τάκο παρέμειναν και το βράδυ της Τετάρτης η Εύη Σαλταφερίδου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλη, καθώς δεν υπήρξε Συμβούλιο αποχώρησης στο #SurvivorGR All Star, κάτι που θα συμβεί την Πέμπτη το βράδυ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο αποκλεισμός των Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα επειδή έκαναν χρήση κινητών τηλεφώνων παραβιάζοντας έναν από τους πιο σημαντικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και η ψηφοφορία που συμπλήρωσε τον «μπλε» τάκο με την υποψηφιότητα της Ρίας Κολοβού ήταν τα δυο βασικά θέματα που συζητήθηκαν από τους παίκτες του Survivor All Star την επόμενη ημέρα στον Άγιο Δομίνικο.

Διάσημοι και Μαχητές χαρακτήρισαν άδικη την πράξη των δύο κοριτσιών, τη στιγμή που εκείνοι φροντίζουν καθημερινά να τηρούν τους κανονισμούς και στερούνται έτσι, φαγητό, αλλά και στήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

 

 

Υπέρ της απόφασης της παραγωγής του παιχνιδιού να στείλει σπίτι τους τις δυο παίκτριες της Κόκκινης ομάδας ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συγκεκριμένη εξέλιξη τονίζοντας: «Kάρμα is a bit** θα έλεγαν πολλοί. Εγώ λέω τεράστιο θράσος. Χαίρομαι που υπήρχε μια δίκαιη απόφαση και αυτά τα δύο κορίτσια έχουν αποχωρήσει, γιατί δεν το άξιζαν να είναι εδώ πέρα».

Από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Δαλάκα έκανε κάτι τέτοιο, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος χάρηκε που αποδόθηκε δικαιοσύνη όμως δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί ρίσκαραν να χάσουν το «δώρο που λέγεται Survivor.

 

 

«Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε», ήταν το σχόλιο του Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη, ενώ για στους κανόνες που πρέπει να τηρούνται αναφέρθηκε και ο Σάκης Κατσούλης.

Αναφερόμενος στην αποβολή των δυο παικτριών των Διάσημων ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Αποκάλυψη βόμβα και μπράβο του Νίκου. Όταν βλέπουμε κάτι τόσο σοβαρό να το λέμε. Έκαναν ένα σοβαρό παράπτωμα και καλώς αποβλήθηκαν. Εγώ δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Καλώς φύγανε, δεν παίξανε με τους κανόνες. Το σύμπαν και το κάρμα βλέπουν και τιμωρηθήκανε. Έτσι είναι η ζωή, προχωράμε».

 

 

 

Το μέρος των δυο κοριτσιών που... παρανόμησαν πήρε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε τη βαθιά του θλίψη για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησαν οι δύο δυναμικές συμπαίκτριες του από την κόκκινη ομάδα και το Survivor All Star.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτό που γίνεται στην ομάδα μας. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που φύγανε τα κορίτσια, που φύγανε έτσι. Έχω ζήσει έναν μήνα μαζί τους και τις έχω αγαπήσει. Στεναχωριέμαι για τους φίλους μου, τον Νίκο, όλους, όλη την ομάδα που εναντιώθηκαν σε αυτό. Ειλικρινά με πονάει πάρα πολύ. Με πονάει, ρε φίλε, με πονάει. Πως να το πω; Πονάει που η ομάδα μου χωρίζεται στα δύο, δυο μέλη φεύγουν, παραμένουν οι άλλοι».

«Βάζω τον εαυτό μου και εγώ σε όλο αυτό. Άμα έβλεπα έναν ντόπιο να περνάει με ένα κινητό, δεν θα έμπαινε ο πειρασμός και σε μένα μέσα; Να πάρω τα παιδιά μου; Όχι να δω τι γίνεται στα social media και άμα είμαι αγαπητός, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Θα ήθελα όμως να ακούσω τα παιδιά μου ότι είναι καλά. Δόξα τω Θεώ που έρχεται σιγά σιγά και το έπαθλο επικοινωνίας, που ίσως από εκεί με δίκαιους τρόπους να μπορέσω να έρθω σε επικοινωνία με τα παιδιά μου. Δεν ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι».

«Θα έμπαινε, ναι, ο πειρασμός μέσα μου για να ακούσω τα παιδιά μου. Γιατί ο δρόμος του επάθλου επικοινωνίας είναι πολύ μακρύς μέχρι να φτάσεις στην επικοινωνία της οικογένειας. Δεν ξέρω, ο πειρασμός είναι πειρασμός. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αλλά μπορεί να έμπαινε ο πειρασμός μέσα μου, ναι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ζαχαροπλάστης.

 

 

Το άλλο θέμα που απασχόλησε ήταν η ψηφοφορία των «μπλε» για να συμπληρωθεί η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Το γεγονός της αποβολής των δυο παικτριών της Κόκκινης ομάδας διαφοροποίησε τα δεδομένα και έτσι οι Μαχητές αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο ακόμα μια γυναίκα. Αυτή ήταν η Ρία Κολοβού η οποία δήλωσε ότι δεν θέλει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της με όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και πως δεν θέλει να γίνει λιοντάρι για να αντιμετωπίσει τα άλλα λιοντάρια που με στρατηγικές και διάφορες μηχανορραφίες προσπαθούν να προχωρήσουν στο παιχνίδι.

Η Ρία δεν παρέλειψε επίσης να μιλήσει και για τη Μελίνα που όπως είπε ενώ όταν πήγαν στο συμβούλιο της είχε πει ότι δεν θα την ψηφίσει προς αποχώρηση, τελικά άλλαξε γνώμη και συντάχθηκε με άλλους συμπαίκτες τους για να την βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση.

 

 

O Κώστας Αναγνωστόπουλος από την πλευρά του έκανε λόγο για «γύρισμα της μπιφτέκας» και «τριπλό λουπ» σε ό,τι αφορά τη ψηφοφορία της Τρίτης (31/1) που έφερε στον τάκο τη Ρία. Ο μισθοφόρος εκνευρίστηκε με τη σκέψη κάποιων συμπαικτών του που άλλοτε ψηφίζουν αγωνιστικά και άλλοτε με βάση τη συμπάθεια ή την αντιπάθεια που έχουν με κάποιον συμπαίκτη τους.

 

 

H Μαριαλένα από την πλευρά της μίλησε για τις έξι ψήφους που είχε από συμπαίκτες της για αποχώρηση όμως τελικά την γλίτωσε καθώς υπερίσχυσαν εκείνες της Ρίας. Όμως, όπως τόνισε, ενοχλήθηκε από την ψήφο του Ηλία Γκότση εις βάρος της σχολιάζοντας πως ό,τι κάνει μέσα στο παιχνίδι είναι στρατηγική του για την καλή του εικόνα στο κοινό.

«Πήρα έξι ψήφους από την ομάδα μου, ήξερα ότι θα με ψηφίσουν τα τρία παιδιά που είναι πιο καινούργια και είναι λογικό να θέλουν να αλληλοστηριχθούν με κάποιο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι η ψήφος του Ηλία με στεναχώρησε γιατί την προηγούμενη φορά με ψήφισε, πιάνοντας με πριν μπούμε στο συμβούλιο και λέγοντας μου πως θα το κάνει για να ρίξει «μια κούφια ψήφο». Δεν με ενοχλεί ότι με ψήφισε, απλά με στενοχωρεί γιατί σήμερα ήρθε και με ρώτησε πέντε φορές αν είμαι καλά. Με προβληματίζει όλη αυτή η συμπεριφορά γιατί σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες. Καταλαβαίνεις ποιος είναι όντως δίπλα σου για σένα και ποιος το κάνει για την εικόνα του» ανέφερε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

 

 

 

 

Μαχητές και Διάσημοι συναντήθηκαν στο στίβο μάχης με σκοπό να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητό. Ο Γιώργος Λιανός που τους υποδέχθηκε απευθυνόμενος στους Μπλε που εδώ και πολλές μέρες έχουν σερί ηττών από τους Κόκκινους, θέλησε να ρωτήσει τη γνώμη τους για τους λόγους που πιστεύουν πως έφτασαν ξανά σε τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα.

 

 

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στο έπαθλο επικοινωνίας και στα μηνύματα που θα λάβουν οι νικητές από τους θαυμαστές στα social media, ο παρουσιαστής του Survivor All Star έμελλε να προχωρήσει σε μια ατάκα – φωτιά για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, με αποδέκτη τον Μάριο-Πρίαμο Ιωανννίδη. «θα γελάσετε. Κοίτα, μέχρι στιγμής και οι δυο ομάδες έχουν κάψει από μια καλύβα. Έτσι; Για να λέμε τα πράγματα ανοιχτά».

Οι μπλε έβαλαν τα δυνατά τους στο στίβο μάχης για να σταματήσουν το σερί των κόκκινων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν με 5-1 με τον Ασημακόπουλο να καταφέρνει να τους πάρει μια νίκη, ενώ ανάλογη ήταν και η συνέχεια.

 

 
 

Ο Βασάλος μπορεί να μείωσε σε 6-2, όμως δεν κατάφερε και να αποτρέψει ακόμα μια βαριά ήττα με τον Κώστα Παπαδόπουλο να γράφει το τελικό 10-2, κατακτώντας και το δικαίωμα της επικοινωνίας της ομάδας του με τον έξω κόσμο.

Επιπλέον θα μπορούσαν να απολαύσουν και έπαθλο φαγητού που θα τους δώσει ενέργεια και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν την πείνα τους.

 
 

 

Ωστόσο εκτός από γέλια που κατάφερε να... μοιράσει πριν τον αγώνα ο Λιανός έκανε και αρκετούς να συγκινηθούν καθώς για πρώτη φορά θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική ιστορία που βίωσε πρόσφατα.

Όπως είπε, ένας δικός του άνθρωπος, συγγενής του, μία κυρία ετών 78 πήγε στον γιατρό γιατί είχε πολύ ανεβασμένη πίεση. Οι εξετάσεις που έκανε στον γιατρό, όπως είπε, ήταν όλες πολύ καλές, όμως η πίεση συνέχιζε να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από τον γιατρό της τι μπορεί να είναι αυτό που τη στρεσάρει, εκείνη του αποκάλυψε ότι ο λόγος που αγχώνεται και ίσως ανεβαίνει η πίεσή της, είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να βλέπει τους μαχητές να είναι πεινασμένοι και να περνάνε τόσο δύσκολα. Ο γιατρός λοιπόν της συνέστησε να μη βλέπει Survivor για να μην στενοχωριέται. «Η ιστορία αυτή που σας λέω είναι πραγματική» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Η ιστορία αυτή συγκλόνισε τους παίκτες, με τη Μαριαλένα να βουρκώνει και να παίρνει τον λόγο για να πει πως θέλει, αν συνεχίζει να παρακολουθεί η συγκεκριμένη κυρία το Survivor να τη διαβεβαιώσει πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν.

Δυο από τα tweets που προκάλεσαν πολύ γέλιο αναφέρονταν στον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι τηλεθεατές διαπίστωσαν πως το σώμα του γνωστού φαρμακοποιού από το Κερατσίνι γυαλίζει πολύ σε κάποιες φάσεις μέσα στο παιχνίδι και υπέθεσαν πως ο Σπύρος «κλέβει» λάδι από τις προμήθειες για να τα καταφέρνει, ενώ ένας άλλος χρήστης του twitter είχε ανεβάσει φωτογραφικό στιγμιότυπο από αγώνα κατά το οποίο απεικονίζεται ο παίκτης της κόκκινης ομάδας να είναι γονατιστός, γράφοντας το σχόλιο: «Τήνος, Δεκαπενταύγουστος».

Τα πειράγματα με τα όσα διάβασαν ή όχι οι Κόκκινοι στα tweets συνεχίστηκαν και λίγο πριν την αναμέτρηση των δυο ομάδων για το παιχνίδι των ερωτήσεων με έπαθλο παν κέικς. Οι παίκτες διασκέδασαν αρκετά με τα tweets του Μαρτίκα, με τον Γιώργο Λιανό να λέει χαριτολογώντας στον Μάριο-Πρίαμο ότι τα δικά του είχαν περάσει από λογοκρισία.

 

 

 

Πολύ άσχημο το κλίμα στους Μπλε – Ένταση ανάμεσα σε Στέλλα και Μελίνα

 

 

Στο παιχνίδι των ερωτήσεων οι δυο ομάδες έδωσαν μάχη για τα παν κέικς, με τη Μαριαλένα να «ταΐζει» στο τέλος τους Μπλε που νίκησαν με 7-3.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του