#MasterChefGR: Αποχώρησε η Δώρα Παπαδαντωνάκη! Η συγκίνηση και το ευχαριστώ

#MasterChefGR: Κατέρρευσε η Πωλίνα – «Μου είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο» - Τι τρέχει με Δημήτρη και Πωλίνα;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την βαθμολογία της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef περίμεναν με αγωνία, στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Kόκκινη, η Mπλε και η Πράσινη ομάδα όταν και συνάντησαν στο συμβούλιο τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Εκεί έμελλε να μάθουν τόσο την τελική βαθμολογία όσο και τον παίκτη που θα λάμβανε ασυλία σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού.

Στο συμβούλιο, οι τρεις, τελικά, ομάδες, η Kόκκινη, η Mπλε και η Πράσινη, έφτασαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 περιμένοντας με αγωνία το αποτέλεσμα, όμως μόνο μία θα αναδειχθεί νικήτρια.

Οι τρεις ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με τα λάθη και τις αστοχίες τους και οι κριτές υπογραμμίζουν, για ακόμη μια φορά, ότι δεν προτίθενται να κάνουν εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους. Ποια ομάδα κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, εξασφαλίζοντας τη νίκη;

Η διαφορά κρίθηκε στον πόντο, και ανέδειξε νικητές τους Μπλε με 9 βαθμούς! Οι Πράσινοι βγήκαν δεύτεροι με 8 ενώ οι Κόκκινοι συγκέντρωσαν μόλις 4.

Συγκεντρώνοντας 3 βαθμούς στο τελευταίο πιάτο, η Mπλε ομάδα κατόρθωσε να πάρει την πολυπόθητη νίκη μιας και η κόκκινη ομάδα συγκέντρωσε 2 βαθμούς ενώ η πράσινη ομάδα 0. Έτσι, τα μέλη της μπλε ομάδας είχαν την ευκαιρία να δώσουν ασυλία σε έναν παίκτη της κόκκινης ομάδας. Αυτός ήταν ο Θεόδωρος.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως σε αυτή την απόφαση του αρχηγού της ομάδας, του Μότο Μότο δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του MasterChef που αντέδρασαν με την αιτιολογία που χρησιμοποίησε μιας και οι δυο άνδρες είναι φίλοι.

 

 

Στη συνέχεια ο αρχηγός της δεύτερης σε βαθμολογία ομάδας, δηλαδή  ο Δημήτρης από τους Kόκκινους, έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ή να δώσει ασυλία σε ένα μέλος της ομάδας του. Και η απόφαση που πήρε εξέπληξε αρκετούς, εκ νέου, στο MasterChef. Και αυτό μιας και ο Δημήτρης αποφάσισε να δώσει ασυλία στη Σέβα μιας και, όπως τόνισε, έφερε κάποιους πόντους στην ομάδα με το πιάτο της.

 

 

Την πιο ευάλωτη της πλευρά στο MasterChef έδειξε η Πωλίνα Βετσίνοβα. Αφορμή στάθηκε η ψηφοφορία στην οποία και κλήθηκε να προχωρήσει η νεαρή διαγωνιζόμενη της Kόκκινης ομάδας.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, η Πωλίνα Βετσίνοβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι όλοι θα με ψηφίσουν. Πιστεύω ότι όλοι θα με ψηφίσουν και επίσης την Δώρα. Την Δώρα και εμένα. Γιατί η Δώρα είναι η Δώρα και εμένα γιατί δεν έχω τόσο κοντινή σχέση με τα παιδιά λόγω ίσως της γλώσσας. Δεν μπορώ να μιλάω πάντα. Δεν μπορώ να κάνω πλάκες, ας πούμε, όπως κάνει ο Βαγγέλης ή ο Δημήτρης. Δεν μπορώ να φωνάζω, γιατί έχω επικοινωνία και μπορώ να μιλάω αλλά δεν μπορώ πάντα. Μου είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο».

«Δεν είμαι πολύ κοντά με κάποιον από το σπίτι. Ναι, ίσως με την Στέλλα αλλά και πάλι είμαστε γιατί μένουμε σε ένα δωμάτιο και μιλάμε πιο πολύ αλλά αυτό. Δεν είμαστε φίλες, δεν είμαστε κολλητές ας πούμε. Αλλά εντάξει, δεν έχω πρόβλημα να είμαι υποψήφια και να μαγειρέψω» παραδέχθηκε η νεαρή παίκτρια του MasterChef, με δάκρυα στα μάτια, για να… επιβεβαιωθεί λίγο αργότερα βγαίνοντας υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Δώρα.

 

 

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν προκειμένου να μονομαχήσουν για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρική η Πωλίνα Βετσίνοβα και η Δώρα Παπαδαντωνάκη.

Σε αυτήν, λοιπόν, οι δύο διαγωνιζόμενες του MasterChef συγκέντρωσαν τα περισσότερα… καρφώματα ψήφων με αποτέλεσμα να βγουν στον τάκο και να πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτή, άλλωστε, θα ήταν για μια και η τελευταία φορά στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Αμέσως μετά την ψηφοφορία της Kόκκινης ομάδας, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef την καταξιωμένη chef Κρίστυ Καραγεώργου, η οποία και είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής που έκρυβε τεχνικές δυσκολίες και απαιτούσε πλήρη προσοχή στις γευστικές ισορροπίες. Για αυτό και η Πωλίνα Βετσίνοβα και η Δώρα Παπαδαντωνάκη, με την βοήθεια ασφαλώς του εξώστη όπως συνηθίζεται, ίδρωσαν την ποδιά προκειμένου να παρουσιάσουν το καλύτερο πιάτο αντιγραφής στους κριτές του διαγωνισμού,

 

 

«Δε μπορώ να ξέρω τι κάνουν όταν κοιμάμαι» - Ποιοι έχουν έρθει πιο κοντά;

 

 

Λύγισε η Πωλίνα μετά το τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης

 

 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με την καλεσμένη τους, Κρίστυ Καραγεώργου δοκίμασαν τα δυο πιάτα δίχως να γνωρίζουν ποιο ανήκει σε ποια διαγωνιζόμενοι. Και ο κύβος, της βαθμολογίας, ερρίφθη.

Εκείνη που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και έπρεπε να αποχωρήσει από το MasterChef είναι… η Δώρα Παπαδαντωνάκη, την οποία και πρόδωσε κυρίως η καραβίδα που ετοίμασε μιας και κατά κοινή ομολογία των κριτών ήταν αδύναμη. 

«Δεν είμαι στεναχωρημένη, αλλά συγκινημένη γιατί θα μου λείψουν πολύ κάποια παιδιά» εξομολογήθηκε, με δάκρυα στα μάτια, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

 

 

Τι τρέχει με Δημήτρη και Πωλίνα;

 

 

Tο trailer 20ου επεισοδίου 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του