Ο παίκτης που αποχώρησε, η αδιαθεσία της Σταυρούλας και η ένταση στο συμβούλιο

#SurvivorGR All Star: Ομηρικός καβγάς για Μαρτίκα και Μεταξά - Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο, ο καβγάς και ο αστρολόγος Βασάλος - Έξαλλη η Μαριαλένα με τον Σάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης με την αγαπημένη του σύζυγο, Όλγα Πηλιάκη 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας, η επόμενη μέρα βρήκε τους παίκτες στις παραλίες να μιλούν για όσα έγιναν.

Οι Κόκκινοι ήταν χαρούμενοι που μίλησαν με τις οικογένειές τους ενώ οι Μπλε, σκεφτόντουσαν ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει.

 

 

«Επέστρεψα από τους γιατρούληδες. Πάω πάρα πολύ καλά, αναρρώνω γρήγορα. Απλά είπε ο γιατρός ότι θέλει να με δει σε λίγες ημέρες. Ο γιατρός με θέλει μια βδομάδα εκτός αγωνισμάτων. Είχαμε μια αντιπαράθεση και του εξήγησα. Θα μείνω μια δύο μέρες εκτός ήλιου και μετά ξεκινάμε δυναμικά. Γύρισα από τον γιατρό και βρήκα μια άδεια καλύβα και την ομάδα χωρισμένη στα δύο», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα ενώ λίγη ώρα μετά πέταξε και το κολάρο της.

 

 

«Δεν ξέρω τι γίνεται, γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα. Τους βολεύει να δημιουργήσουν μια παρέα για να μην ψηφίζονται; Γιατί δεν ταιριάζουν και ο ένας με τον άλλο, εκτός από τον Βασάλο και τη Μαριαλένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αλλά δόξα το Θεό μυαλό έχουμε», είπε η Εύη Σαλταφερίδου σχολιάζοντας τις δύο παρέες που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι.

 

 

Την ευκαιρία να επικοινωνήσει με την οικογένεια της είχε η Kόκκινη ομάδα του Survivor All Star, η οποία και κατόρθωσε να κερδίσει τους Mπλε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Έτσι, ο Στέλιος Χανταμπάκης μπόρεσε να λάβει μήνυμα από την αγαπημένη του σύζυγο, Όλγα Πηλιάκη και τα δυο του παιδιά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο παίκτης της Mπλε ομάδας δεν έκρυψε την… απόγνωση στην οποία και βρίσκεται μετά από αυτή την επικοινωνία. Για αυτό, στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης, ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τον προβληματισμό του.

«Ό,τι και να κάνω, φταίω! Δεν έρχομαι στο Survivor, φταίω. Έρχομαι στο Survivor, φταίω. Αλλά να μου το πει και η ίδια μου η γυναίκα; Να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; Να πω ότι είπα «φεύγω, πάω να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο»; Τι να πω, Χριστέ μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος παρουσιαστής και παίκτης της κόκκινης ομάδας στο Survivor All Star.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Αποφασίσαμε να έρθω, μου είπε να είμαι δυνατός, μου έδωσε μια τσάντα με δυο ρούχα και μου είπε «φύγε, θα είμαστε εδώ όλοι καλά». Εχθές όμως μου γράφει πως «έχω μια φωτογραφία σου και πετάω, καρφώνω βελάκια». Τι καταλαβαίνετε εσείς;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Στέλιος Χανταμπάκης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμμετέχει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και εκεί είναι και ο σύντροφός της.

Ωστόσο, η ίδια και ο Σάκης Κατσούλης είναι σε αντίπαλες ομάδες και εκείνος με την ομάδα του κερδίζει συνέχεια.

Αυτό είναι κάτι που εκνευρίζει αρκετά την παίκτρια η οποία τον βλέπει να τρώει και πιάνει τον εαυτό της να έχει νεύρα με αυτό.

«Ο Σάκης έχει έρθει εδώ μάλλον για να κάνει διακοπές απ΄ότι καταλαβαίνω. Εκνευρίζομαι και με τον Σάκη. Πιάνω τον εαυτό μου να εκνευρίζεται με τον Σάκη που τρώει.

Σήμερα όμως είναι ένας αγώνας με έπαθλο φαγητού και δεν μας παίρνει να μην τον κερδίσουμε. Εγώ πραγματικά θέλω να μπω μέσα και να κερδίσω για να φάω...», είπε μιλώντας στην κάμερα η παίκτρια της ομάδας των Μπλε.

 

 

Στον στίβο μάχης του Survivor All Star βρέθηκαν και πάλι, τη νύχτα της Πέμπτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές λίγο πριν μετρήσουν μια ακόμη απώλεια από τις καλύβες τους. Μάλιστα, η επερχόμενη αποχώρηση έμελλε να ανάψει φωτιές ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Μελίνα Μεταξά όταν και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός τους έδωσε τον λόγο.

Ειδικότερα, η Μελίνα Μεταξά σημείωσε αρχικά πως «αν δεν φύγω, σε πάρα πολύ λίγες μέρες, πολύ λιγότερες από αυτές που όλοι οι «γιατροί» εδώ στην ομάδα περίμεναν, θα είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να κερδίσει σήμερα η ομάδα και να πάρουμε έτσι δύναμη όλοι. Ίσως το γεγονός πως δεν θα παίξω να με χαροποιεί λίγο γιατί συνήθως λένε ότι αυτός που κερδίζει στο τελευταίο αγώνισμα πριν το συμβούλιο ή φέρνει το 10αρι… κάτι γίνεται και φεύγει. Εύχομαι να μείνουμε όλοι οι μπλε εδώ και αυτός που θα φύγει να είναι από την κόκκινη ομάδα. Συγγνώμη Σπύρο, αλλά καταλαβαίνεις».

Μ.Μ.: Ο λόγος που ψήφισα τον Γιώργο Ασημακόπουλο ήταν επειδή έπρεπε κάποιον να ψηφίσω. Δεν σημαίνει ότι θέλω και να φύγει.

Σ.Μ.: Και ψήφισες και αδίκησες τον καλύτερο παίκτη. Έναν από τους καλύτερους.

Μ.Μ.: Δεν θεωρώ ότι από τους μπλε είναι ο καλύτερος παίκτης από τους άνδρες.

Σ.Μ.: Νομίζω ότι δήλωσες πως είχες και άγνοια για το τι ψήφιζες.

Μ.Μ.: Στα τελευταία αγωνίσματα, ναι, δεν ήμουν μαζί με την ομάδα μου οπότε…

Σ.Μ.: Ναι, αλλά έπρεπε να ρωτήσεις και να μάθεις γιατί αδίκησες αυτή τη στιγμή και βρίσκεται υποψήφιος ένας παίκτης για 3η φορά και κινδυνεύει. Εδώ παίζουμε με σοβαρότητα και είναι ένα παιχνίδι που διακυβεύονται σε αυτό προσωπικότητες, χαρακτήρες, στόχοι, όνειρα, σκοποί.

Μ.Μ.: Αν ήσουν εσύ στη θέση μου, ποιον θα ψήφιζες; Αν ήσουν Μελίνα, ποιον θα ψήφιζες;

Σ.Μ.: Θα ψήφιζα κάποιον αδύναμο. Την Εύη. Μπροστά στον Ασημακόπουλο εννοείται πως είναι αδύναμη.

Μ.Μ.: Ωραία, είναι η δική σου άποψη. Την δική μου δεν μπορώ να την αλλάξω συν ότι μέσα στην καλύβα η Εύη κάνει πολύ περισσότερα πράγματα από τον Ασημακόπουλο.

Σ.Μ.: Θεωρώ ότι ήταν μια ψήφος κακίας και δεν του άξιζε. Συγγνώμη, Ασημακόπουλε, που παίρνω αυτή τη θέση αλλά νομίζω πως είναι η αλήθεια

«H Μελίνα μάλλον έχει ακόμα κάποιο θέμα μαζί μου και γενικά ασχολείται. Θα την αφήσω όμως να ασχολείται και δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό» σχολίασε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor All Star της Πέμπτης.

 

 

Αρχικά, οι Διάσημοι και Μαχητές κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κατορθώσουν να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου. Ύστερα από σκληρές μάχες τόσο στο έδαφος όσο και στο νερό, οι Mπλε ήταν εκείνοι που μπόρεσαν να φτάσουν πρώτοι στους 10 πόντους.

 

 

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι Μπλε έχουν χωριστεί σε δυο υποομάδες και ο καθένας προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του, να κάνει τις συμμαχίες του και να μην ψηφιστεί.

Ωστόσο, μετά τον αγώνα προκλήθηκε ένας καβγάς ανάμεσα στους παίκτες των δύο παικτών. Ο Νίκος Μπάρτζης μάλιστα δεν αισθάνθηκε καλά και έφυγε για να δει γιατρό.

Επιπλέον, αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν για άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος που εκτός από το ράψιμο ασχολείται και με την αστρολογία.

 

 
 

Οι εσωτερικές διαμάχες δεν λείπουν και στις δύο ομάδες

 
 
 

 

 

Καταιγιστικός ο Βασάλος,κατηγορεί Γκότση,βλέπει περιέργειες φιλίες και λέει Γιώργο, Chris τεμπέληδες

 

 

Στη συνέχεια, όμως, τόσο οι Mπλε όσο και οι Kόκκινοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό.

 

 

Εκεί έμελλε, άλλωστε, να μάθουν το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε άμεσα να αποχωρήσει από την παραλία του Αγίου Δομινίκου. Στον τάκο αυτή την εβδομάδα βρίσκονταν ο Κρις Σταμούλης, η Μελίνα Μεταξά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ποιος ή ποια θα έπρεπε σε αυτό στο σημείο του ριάλιτι επιβίωσης να αποχωρήσει και να αφήσει με… μείον μία βοήθεια την ομάδα των Mπλε ή των Kόκκινων. 

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου επικράτησε μεγάλη ένταση ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή ένιωσε μια αδιαθεσία και χρειάστηκε να βγει λίγο έξω.

 

 
 
Τα γέλια του Νίκου έφεραν επίθεση εναντίον του από τους Μπλε, με εκείνον να περνά στην αντεπίθεση
 
 

 

Ο Τάκης βλέπει τη Μελίνα πολύ ενεργή για τραυματισμένη – «Δεν έχω πεθάνει ακόμα», του απαντά

 

 

Εκείνος που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο… Κρίς Σταμούλης. «Σεβαστή η απόαση του κοινού. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε τις δύο προηγούμενες φορές και όσους με ψήφισαν αυτή τη φορά. Δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχωρήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των Μαχητών στο Survivor All Star. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του