Η διαμόρφωση των νέων ομάδων, ο «σεξιστής» Ηλίας και η... «τραγική» δοκιμασία

#MasterChefGR: Απουσίαζε και πάλι ο Πάνος Ιωαννίδης - Τι συνέβη - Ποια η σχέση Μαρίας - Αριστοτέλη και Στέλλας - Αλέξανδρου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι 22 διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν στις κουζίνες του #MasterChefGR για την τρίτη Ομαδική Δοκιμασία, όμως αυτή τη φορά δεν είχαν μπροστά τους όλους τους κριτές, αφού ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε.

Ο γνωστός chef και κριτής αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να λάβει μέρος στο γύρισμα, όπως αποκάλυψε στους διαγωνιζόμενους ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Παιδιά καλωσήρθατε! Φτάσαμε αισίως στην τρίτη ομαδική δοκιμασία. Σήμερα θα είμαστε εγώ και ο Λεωνίδας, ο Πάνος δεν αισθανόταν πολύ καλά, ένιωσε μία αδιαθεσία, οπότε θα είμαστε εμείς σήμερα μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς για να εξηγήσει στους παίκτες τον λόγο που ένας από τους τρεις κριτές δεν ήταν στο πλατό.

 

 

Ο Ηλίας Κιαζόλι είχε το καλύτερο πιάτο στo τελευταίο Mystery Box και ήταν αρχηγός στη ομαδική δοκιμασία.

Ο παίκτης είχε τα πλεονεκτήματα να φορέσει όποια ποδιά ήθελε και να επιλέξει το πρώτο μέλος της ομάδας του αλλά και να υποδείξει αντίπαλο αρχηγό.

Διάλεξε λοιπόν το Mπλε χρώμα και όρισε τον Δημήτρη αρχηγό της Kόκκινης ομάδας.

Μετά τον Νίκο που ήταν η πρώτη επιλογή του Ηλία, στην μπλε ομάδα προστέθηκαν και οι εξής παίκτες: Άγγελος, Παναγιώτης Παύλος, Κωνσταντίνος, Moto Moto, Μαρία, Νικήτας, Αριστοτέλης, Γιώτα.

Η Στέλλα και η Πωλίνα ένιωσαν ανακουφισμένες που δεν μπήκαν στην ομάδα του Ηλία. Μάλιστα δε δίστασαν να τον «καρφώσουν» μπροστά στις κάμερες για τις απόψεις του σχετικά με το γυναικείο φύλο.

«Εγώ προτιμώ κόκκινη ομάδα, γιατί ο Ηλίας δε θέλει γυναίκες στην ομάδα του. Είναι σεξιστής. Το κατάλαβα από τον τρόπο που μιλάει για τις γυναίκες "οι γυναίκες δεν πρέπει να πίνουν, οι γυναίκες δεν πρέπει να καπνίζουν, οι άντρες είναι καλύτεροι μάγειρες...», είπε χαρακτηριστικά η Πωλίνα με την Στέλλα να λέει με τη σειρά της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που με διάλεξε ο Δημήτρης. Δε θα ήθελα σίγουρα να είμαι στην ομάδα του Ηλία, γιατί θεωρώ ότι ανήκει στην πλειοψηφία των μαγείρων που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν καμία θέση στην κουζίνα».

 

 
 

Τα 8 "στάδια" της ομαδικής δοκιμασίας και το μοίρασμα των αρμοδιοτήτων

 
 
 

 

Παραγγέλνουμε τζατζίκι στο πρώτο ραντεβού;

 

 

 

Στη μάχη της γαρίδας ρίχτηκαν ο Νίκος από τους πράσινους, ο Βαγγέλης από τους Κόκκινους και ο Κωνσταντίνος από τους Μπλε.

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι διαγωνιζόμενοι έτρεχαν πανικόβλητοι να προλάβουν. Ο Νίκος Τράκας άφησε πρώτος το πιάτο του μπροστά στους κριτές.

Καθώς επέστρεφε όμως στον πάγκο του, πήρε από τη βιασύνη του σβάρνα το πιάτο του Βαγγέλη, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω μια γαρίδα.

«Ήδη έχω κάποια αστοχία κυρίως στις μελιτζάνες. Έχουμε και την αστοχία ότι μου λείπει κάτι. Δεν μπορώ να τα βάλω με τον Νίκο σε καμία περίπτωση. Έπρεπε πρώτα να προσέξω εγώ κι έπειτα ο Νίκος. Δικό μου είναι το πιάτο. Δική μου και η ευθύνη», δήλωσε ο Βαγγέλης χαρακτηριστικά.

«Με αφορμή το τρακάρισμα του Βαγγέλη με τον Νίκο να πω ότι εμείς θα κρίνουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας», είπε ο κριτής Σωτήρης Κοντιζάς.

 

 

Ποια η σχέση Μαρίας - Αριστοτέλη και Στέλλας - Αλέξανδρου;

 

 

Οι "τραγικές" κρέπες των τριών ομάδων - Ποιες δεν δοκίμασαν καθόλου οι κριτές;

 

 

To trailer 19ου επεισοδίου - Παρασκευή 17.2.2023

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του