Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Ζήστε μοναδικές στιγμές στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκλεκτές γευστικές εμπειρίες Λεμεσός, 27 Φεβρουαρίου 2023 - Με πολύχρωμους χαρταετούς αναμένεται να γεμίσει ο ουρανός πάνω από το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol την Καθαρά Δευτέρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το κοσμοπολίτικο θέρετρο με τους καταπράσινους κήπους και την απρόσκοπτη θέα στο βαθύ μπλε της Μεσογείου σάς περιμένει το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου 2023 για μοναδικές στιγμές διασκέδασης και αξέχαστες γευστικές εμπειρίες.

Η προνομιακή θέση του Parklane Resort & Spa το καθιστά ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να νιώσουν τον παλμό του πιο διάσημου και πολυπληθούς καρναβαλιού της Κύπρου.

Περιτριγυρισμένο από φοίνικες σε μια ήσυχη τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, μόλις 15 χλμ. από τη Λεμεσό, σας εξασφαλίζει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης, αλλά και εύκολη πρόσβαση στην πολύχρωμη και γεμάτη ζωντάνια παρέλαση των καρναβαλιστών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, το Park Kidz του Parklane Resort & Spa, το συναρπαστικό πάρκο δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών, έχει διαμορφώσει ειδικό πρόγραμμα για το τριήμερο, γεμάτο με παραδοσιακά παιχνίδια, δημιουργικές δραστηριότητες και καρναβαλικούς διαγωνισμούς που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Την Καθαρά Δευτέρα, η δράση μεταφέρεται στην αμμώδη παραλία, που θα γεμίσει με παιδικές φωνές, γέλια και χαρταετούς, και λίγο αργότερα στους κήπους του resort, για ένα χαρούμενο οικογενειακό πικνίκ στο γρασίδι.

Η γευστική εμπειρία, φυσικά, δεν περιορίζεται εκεί.

Τα εστιατόρια του Parklane Resort & Spa και οι έμπειροι σεφ τους θα ικανοποιήσουν, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, κάθε προτίμηση και επιθυμία σας με τις δελεαστικές προτάσεις τους. Στο κομψό και φιλόξενο περιβάλλον του all-day εστιατορίου Lanes μπορείτε να απολαύσετε ένα δυναμωτικό πρωινό και à la carte μενού στις 25 και 26 Φεβρουαρίου, καθώς και έναν πλούσιο μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα, με μια μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμες επιλογές βασισμένες στην παράδοση και στα τοπικά υλικά.

Στο LPM Restaurant & Bar Limassol, από την άλλη, ο κοσμοπολιτισμός της Κύπρου συναντά εκείνον της Γαλλικής Ριβιέρας.

Εκλεπτυσμένη διακόσμηση με Belle Epoque αναφορές, οι ποιοτικότερες πρώτες ύλες της Μεσογείου και η ένταση των απροσδόκητων γευστικών συνδυασμών σάς περιμένουν εδώ.

Το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 12:00 έως τις 16:30, μπορείτε επιπλέον να ζήσετε την εμπειρία του, γαλλικού στυλ, La Vie en Rosé brunch.

Μοιραστείτε στο τραπέζι εμβληματικά ορεκτικά, όπως burrata με ντομάτες και βασιλικό ή σαλιγκάρια με βούτυρο σκόρδου.

Απολαύστε κυρίως πιάτα, όπως μαριναρισμένο κοτοπουλάκι ψημένο στη σχάρα και ψητή μπριζόλα κόντρα φιλέτο, συνοδεύστε τα με signature cocktails και ολοκληρώστε γλυκά το γεύμα σας με ντελικάτα επιδόρπια, όπως μια ζεστή μους σοκολάτας με παγωτό βύνης ή το περίφημο cheesecake του LPM.

Κι έπειτα, είναι η ιδιαίτερη αισθητική, η σοφιστικέ ατμόσφαιρα και τα έργα τέχνης του lounge bar The Gallery που, σε συνδυασμό με τις επιλογές διεθνούς κουζίνας, τα world class cocktails, αλλά και το υπαίθριο shisha bar στη βεράντα, δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ακόμα περισσότερο το βράδυ, όταν μεταμορφώνεται σε ιαπωνικό sushi spot και σερβίρει το καλύτερο sushi της περιοχής, το οποίο ετοιμάζεται επί τόπου με επιδεξιότητα από τον ταλαντούχο σεφ. Στοχεύοντας στην ικανοποίηση όλων των αισθήσεων, το Parklane Resort & Spa προσφέρει και άλλες υπηρεσίες που ταιριάζουν απόλυτα σε ένα τριήμερο ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς.

Μπορείτε να διατηρήσετε τη φόρμα σας στις εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις τένις και ποδοσφαίρου, στην εσωτερική πισίνα ή στο state of the art γυμναστήριο, να αφεθείτε στη φροντίδα των έμπειρων χεριών της ομάδας του hairdressing salon και να ανανεωθείτε κάνοντας shopping στα καταστήματα διεθνών οίκων μόδας του resort.

Αξιοποιήστε, τέλος, τα ειδικά πακέτα θεραπειών για γυναίκες, άντρες και ζευγάρια που προσφέρει το βραβευμένο Kalloni Spa στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μέχρι και την 31η Μαρτίου, για να βιώσετε ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: T 25 862000 | Reservations@parklanecyprus.com

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις
«Να είσαι εκεί»... στον οδικό έρανο της Πορείας Χριστοδούλας
«The Glowmorous Dinner»: Φιλανθρωπικό Δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στο Paradox Museum Limassol