O Σταμάτης Κωβαίος 4 χρόνια μετά, ξανά στο #MasterChefGR - Ήρθε είδε και απήλθε

 #MasterChefGR: Τα 2 στρατόπεδα του διαγωνισμού - Ξέσπασαν σε κλάματα Νικήτας και Moto Moto

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

O Σταύρος Παπαδόπουλος πήρε και πάλι θέση στην κουζίνα του MasterChef, αφού ήταν αυτός που αναπλήρωσε το κενό, που δημιούργησε η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη,

Η απόφαση της Μαρίας Ματσούκαρου να αφαιρέσει υλικά από τα κουτιά του Άγγελου Τσιγκάκου και του Νίκου Κοντού, φαίνεται ότι τους δυσκόλεψε αρκετά και μαζί με τον Νικήτα Φιλιππάκη και τον Βαγγέλη Φυλακτάκη, είναι οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες στη δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο MasterChef 2023.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι απόθεμα δύναμης έχουν για να μη βρεθούν στη δύσκολη θέση της μαγειρικής μονομαχίας, που ακολουθεί, αντιγράφοντας όσο πιο πιστά μπορούν το ζητούμενο πιάτο.

Η δοκιμασία, ωστόσο, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα, που συμβαίνουν στην κουζίνα. Άλλωστε, η Δοκιμασία Αποχώρησης απαιτεί, εκτός από μεθοδικότητα και μαγειρική αντίληψη, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Για κάποιους το πιάτο αντιγραφής ήταν τελικά πολύ δύσκολο για να το φέρουν εις πέρας. Θα μπορέσει ο διαγωνιζόμενος με τη χαμηλότερη βαθμολογία να ανακάμψει μετά από τη βαριά κριτική και να αντιμετωπίσει τον παίκτη από το MasterChef 3, που διεκδικεί την είσοδο του στο διαγωνισμό;

 

 

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει ποιος κρύβει φαγητό στο σπίτι!

 

 

Τα 2 στρατόπεδα του διαγωνισμού! - «Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν»

 

 

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση Άγγελος Τσιγκάκος, Νίκος Κόντος, Νικήτας Φιλιππάκης και Βαγγέλης Φυλακτάκης ήταν αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι απόθεμα δύναμης είχαν για να μη βρεθούν στη δύσκολη θέση της μαγειρικής μονομαχίας αντιγράφοντας όσο πιο πιστά μπορούν το ζητούμενο πιάτο.

Η δοκιμασία, ωστόσο, αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα, που συνέβησαν στην κουζίνα.

 

 

Ο Νικήτας συναισθηματικά φορτισμένος μετά το τέλος της δοκιμασίας ξέσπασε σε κλάματα καθώς θυμήθηκε τα λόγια της κόρης του.

«Πριν φύγω από το σπίτι η κόρη μου η Φωτεινή μου είπε: ‘’μπαμπά να τα πας τέλεια’’. Αυτό οφείλω να κάνω. Είτε μείνω είτε φύγω αυτό το πιάτο το αφιερώνω στη Φωτεινή μου. Αν φύγω θα πάω εκεί που είναι και μαζί με τη γυναίκα μου και θα παίξουμε όλοι μαζί. Αν μείνω θα της κάνω το χατίρι», είπε ο Νικήτας

 

 

Αυτός ο παίκτης είχε την χειρότερη προσπάθεια στην δοκιμασία

Ο Νίκος Κόντος είχε την χειρότερη προσπάθεια κι έπρεπε να μονομαχήσει με έναν παλαιότερο παίκτη

 

 

 

Ο μάγειρας, που διεκδικεί την είσοδο του στο MasterChef 2023, θέλει πολύ να επιστρέψει, αφού πιστεύει ότι έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Κωβαίο!

Ο παίκτης επέστρεψε 4 χρόνια μετά και δεν τον αναγνωρίσαμε. Ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την μαγειρική μονομαχία.

«Δεν είδα ποτέ την αποχώρησή μου γιατί όχι απλά μου στοίχισε. Έκανα πάρα πολύ καιρό να φτιάξω στο μυαλό μου, αν έκανα καλά που έφυγα. Υπήρχαν πράγματα που μαθεύτηκαν ότι ήμουν ο κακός της υπόθεσης έξω. Όλα μαζί συσσωρεύτηκαν… Κατέληξα ότι έκανα μεγάλη μ…α που έφυγα. Έχω μηδενίσει τα κοντέρ, όσον αφορά την παλιά μου συμμετοχή στο MasterChef. Είναι σαν να μπαίνω πρώτη φορά» είπε ο Σταμάτης Κωβαίος

 

 

Νίκος ή Σταμάτης; Ποιος συνεχίζει στον διαγωνισμό; 

Κατά την επιστροφή του Νίκου στο σπίτι του MasterChef, άλλοι χάρηκαν, άλλοι έδειξαν ότι χάρηκαν κι άλλοι δεν χάρηκαν καθόλου, καθώς δεν τον συμπαθούν.

 

 

To trailer 18ου επεισοδίου - Πέμπτη 16.2.2023

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του