Η πρώτη συνέντευξη Αναγνωστόπουλου & το παρασκήνιο της παραγωγής του #SurvivorGR

#SurvivorGR: Τι συμβαίνει με τη Μαριαλένα και τον Βασάλο - «Θεωρώ, τελικά, πως Ασημίνα και Κατερίνα δεν μίλησαν στο τηλέφωνο» - Kεφάλαιο Ιλένια Ουίλιαμς: Eίναι ζευγάρι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένος στο #PrwinoMas βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μιλώντας για την εμπειρία του στο #SurvivorGR All Star.

Ο ίδιος μίλησε για όλα και ήταν αρκετά σκληρός με τα σχόλια που έκανε για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. 

«Είναι λίγο πικρή η γεύση που μου άφησε το Survivor. Δεν μου βγήκε και πολύ το αγωνιστικό. Με στεναχώρησε το ότι έφυγα, το περίμενα και δεν το περίμενα. Για μένα δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017, ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αυτό μου άφησε. Για το τσίρκο που ανέβασα, όλοι κατάλαβαν πού πάει, αλλά δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως βλέπω να γράφουν ότι δεν θα πληρωθώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το μάθουν όλοι, αλλά δεν νομίζω», είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε επίσης: «Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω. Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

«Το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Με στεναχώρησε που έφυγα», είπε στη συνέχεια.

 

 
 
«Μας μίλησε ο Ατζούν όταν ήρθε στην Ελλάδα, μας είπε θα είναι αυστηρά, θα, θα, θα, αντί να σκεφτώ κι εγώ ότι το θα το λένε οι πολιτικοί, δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά κι εγώ πήγα ξυπόλητος στα αγκάθια. Οι άλλοι πήγαν σαν αστακοί. Να μιλάμε κανονικά. Η υπομονή έχει όρια και η αξιοπρέπεια. Κάποιες φορές μπορούμε μέχρι ένα σημείο», είπε.
 
 
 

 

 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι πρόσφατα απομακρύνθηκαν οι δυο τους στο δάσος, κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #SurvivorGR: Τα απωθημένα Μπάρτζη, η εμμονή Μαρτίκα & το διάγγελμα Ατζούν, o ανίερος πόλεμος στην Μελίνα, η ασυλία, το καρέ του τάκου & οι... Βαλεντίνοι 

 

«Από εκεί που έφυγαν είναι αδιέξοδο πάντως, γιατί όλοι αναρωτιέστε, αν πάνε από εδώ και εκεί και συναντιούνται με τον Σάκη, την Σταυρούλα. Διάβαζα τα πάντα. Από εκεί που φεύγουν είναι αδιέξοδο, δεν πάνε κάπου, βγαίνουν στο ποτάμι. Εκεί που έχουμε φτιάξει ένα spot για να καθόμαστε. Το είπε και ο Κωνσταντίνος σε ένα επεισόδιο», ανέφερε ο Αναγνωστόπουλος.

Ο Νίκος Παρτσώλης έσπευσε να τονίσει πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Κωνσταντίνος συνόδευσε τη Μαριαλένα στο δάσος για να κάνει την ανάγκη της, κάτι που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος διέψευσε.

«Ξέρεις, εγώ δεν μασάω, η Μαριαλένα αν θέλει να πάει τουαλέτα θα πάει μόνη της, χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Δεν θέλω να το πάω στο ερωτικό, καμία σχέση. Η Μαριαλένα μας έλεγε “πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη”», σχολίασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

 

Για την ημέρα που ο Μπάρτζης αποκάλυψε το θέμα με τα κινητά είπε:

«Την ημέρα που έγινε το θέμα με το κινητό ήμασταν 3 ώρες στο συμβούλιο. Ζητήσαμε κάτι να φάμε γιατί κανονικά θα ήμασταν στην παραλία και θα μαγειρεύαμε.

Μίλησα με τον Νίκο και μου είπε ότι θα το έλεγε στο συμβούλιο το θέμα με τα κινητά. Μου ζήτησε να μην το πω και θα το πει μόνος του. Ξεκίνησε το συμβούλιο σαν να μην τρέχει τίποτα. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να τρέμει, περιμέναμε κάτι να μας πουν και μας.

Εγώ δεν είδα κάποιον με κινητό. Αν δεν έχω αποδείξεις δεν μπορώ να σε διώξω από κάπου. Εκεί που ήταν τα κορίτσια με το κινητό δεν είχε σήμα.

Δεν διαφωνώ όποιος πιάσει κινητό να φύγει. Ήμουν ο μόνος που είχα ρωτήσει τον Ατζούν όταν ήρθε στην Ελλάδα και τελικά συμφωνήσαμε όλοι να φύγει όποιος το κάνει.

Την επόμενη μέρα έκανα ένα κιου που δεν έπαιξε, και είπα ότι πολλοί παίκτες χάρηκαν που έφυγε η Κατερίνα γιατί διεκδικούσε την πρωτιά.

Εμείς μέσα βλέπουμε ποιος είναι καλός και η Κατερίνα ήταν πολύ καλή παίκτρια κι ας μην είχε φέρει πόντους», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 
 

 

Kεφάλαιο Ιλένια Ουίλιαμς: Eίναι ζευγάρι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο;

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του