Kλάματα στην αποχώρηση: «Μετανάστευση, ρατσισμός, δύσκολο να σε κατακρίνουν»

#MasterChefGR: Ποιος παίκτης δεν τα κατάφερε; – Τα κλάματα και το «ευχαριστώ» - Ποιος μάγειρας αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό; 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Χωρίς τον Πάνο Ιωαννίδη ξεκίνησε το #MasterChefGR, καθώς μία αδιαθεσία που αντιμετώπισε, τον έβγαλε εκτός γυρίσματος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέλαβε να κάνει κι αυτήν την δεύτερη ανακοίνωση, μετά την πρώτη που ήταν η οικειοθελής αποχώρηση ενός παίκτη, του Χρήστου Πολιτάκη. 

«Κάπου εδώ να πούμε ότι κι ο Πάνος…», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει με χιούμορ: «Αποχώρησε οικειοθελώς!» και τους παίκτες να σκάνε στα γέλια. «Δεν αποχώρησε οικειοθελώς, μια μικρή αδιαθεσία… τον περιμένουμε πάλι μαζί μας.

Χειροκρότημα για τον Ιωαννίδη», συμπλήρωσε ο «Θείος Λεωνίδας» για τον τρίτο της παρέας που απουσίαζε από το συμβούλιο.

 

 

Το πρώτο συμβούλιο μετά την πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία ξεκίνησε με μία οικειοθελή αποχώρηση καθώς ένας παίκτης αποφάσισε να βρεθεί εκτός διαγωνισμού πρόωρα.

 

 Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Χρήστος Πολιτάκης αποφάσισε να αποχωρήσει ενός προσωπικού λόγου. «Τον ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα παρουσία και του ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς», είπε ο σεφ και κριτής, με τον Αλέξανδρο που, επίσης, είναι από την Kρήτη να δηλώνει στεναχωρημένος από την απόφαση του συμπαίκτη του: «Στενοχωρήθηκα είναι κρίμα, είναι καλός μάγειρας»

Ο Νίκος Τράκας, έχοντας στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, υπέδειξε ως αντίπαλο αρχηγό τη Μαρία Ματσούκαρου, ενώ αποφάσισε να αποκλείσει από τη μαγειρική τον Αριστοτέλη Νικολογιάννη. Κατά πόσο πέτυχε τελικά η τακτική του; 

 

 

Κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας των κριτών για την εξωτερική δοκιμασία στην κοινωνική κουζίνα, ο Γιώργος Πορφύρης έκανε ορισμένες αποκαλύψεις μιλώντας για παίκτες που κάνουν τραμπουκισμό. «Σε αυτό το σπίτι θεωρούν ότι κάνουν κουμάντο, αυτοονομάστηκαν αρχηγοί, πρόεδροι... κάτι κουλά δικά τους... Άγγελος, Παύλος και Παναγιώτης. Υπάρχει ένας ψυχολογικός πόλεμος στους αδύνατους, ένας τύπου... τραμπουκισμός λόγω ηλικίας. Είμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία και θα κάνετε ό,τι σας λέμε εσείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος έχει μπει πολύ δυναμικά στο φετινό MasterChef.

Και συνέχισε: «Σε εμένα έτυχε να είναι ο Άγγελος αυτός που μου κουνάει το δάχτυλο, που του ρίχνω και 3 χρόνια στην τελική. Είμαι και πιο μεγάλος. Αγγελάκο, ευχαριστώ, δεκτά όσα μου έχεις πει, μη μου κουνάς το δάχτυλο!», συμπλήρωσε ο πρώτος «εισβολέας» του φετινού MasterChef και το κοινό αμέσως τον αποθέωσε.

 

 

Μετά την αξιολόγηση των πιάτων από τους κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο αποφασίστηκε ότι τις χειρότερες προσπάθειες είχε η Mπλε ομάδα.

 

 

Ο Νίκος υπέδειξε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και δέχτηκε πολλά μπράβο!

 

 

Τα μέλη της ηττημένης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τους τέσσερις παίκτες που θεώρησαν πως απέδωσαν λιγότερο στην χθεσινή δοκιμασία και δεν λειτούργησαν υπέρ της ομάδας.

Οι τέσσερις παίκτες που διαγωνίστηκαν στην δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef κι αποτελούσε ένα πιάτο αντιγραφής, ήταν ο Παύλος Λούλης, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Νίκος Κοντός κι ο Νίκος Τράκας (ο τελευταίος όρισε μόνος του τον εαυτό του λόγω της ήττας της ομάδας του). Η προσπάθειά τους απαιτούσε συγκέντρωση, ψυχραιμία και μεθοδικότητα κι ένα λάθος μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

 

 

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον πεπειραμένο pastry chef Θανάση Τσαγκλιώτη, ο οποίος είχε ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους μια τάρτα με πολλά επίπεδα δυσκολίας.

 

 

Το πιάτο αντιγραφής απαιτούσε συγκέντρωση, μεθοδικότητα, μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής και ψυχραιμία. Άλλωστε, στην κουζίνα του MasterChef 2023 δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, η υπέρμετρη σιγουριά μπορεί να στοιχίσει ακριβά και μια στιγμή απροσεξίας να αποβεί «ολέθρια».

 

 

Οι δύο chef κριτές κι ο πεπειραμένος guest pastry chef Θανάσης Τσαγκλιώτης έκριναν πως το πιο αδύναμο μαγειρικό αποτέλεσμα είχε ο Ρωμαίος.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος ο φίλος του, Γιάννης Χατζίνας, ξέσπασε σε κλάματα ενώ αργότερα κι ο ίδιος ο Ρωμαίος, που ανέφερε: «Τα σκέφτομαι όλα, μου έλειψαν πολύ. Είναι δύσκολο. Δεν έχω μάθει στα εύκολα κιόλας. Μετανάστευση, ρατσισμός, σχολεία, δουλειές και να σε κατακρίνουν. Είναι όλα δύσκολα»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του