H αναμενόμενη αποχώρηση στο Συμβούλιο... ποίησης του #SurvivorGR All Star

#SurvivorGR All Star: Ο Πρίαμος απέφυγε τις ερωτήσεις για την Καρολίνα: «Καλός τριπλαδόρος» - «Ο Κατσούλης είχε ένα μήνυμα από μία ξανθιά Κρίστι, δεν θέλω να ανάβω φωτιές» - H Μελίνα σωριάστηκε στο έδαφος κι έφυγε με φορείο - Οριζοντιώθηκε ξαφνικά και ο Χανταμπάκης - Χτύπησε στο πόδι - Ο Κρις απαγγέλει, το κοινό τον αποθεώνει

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ένας βάτραχος επισκέφτηκε την παραλία των Survivors και ο Γιώργος Κόρομι είχε μια φαεινή ιδέα.

Ο ίδιος, μόλις είδε μπροστά του τον βάτραχο, ενθουσιάστηκε και ρώτησε τους συμπαίκτες του αν κάποιος θα ήθελε να τον φάνε. Όπως είπε ο παίκτης, τα βατραχοπόδαρα είναι πεντανόστιμα.

«Παιδιά, έχουμε νέο μέλος στην ομάδα. Ποιος ψηφίζει τώρα μετά το γλυκό που έχουμε σαν έπαθλο να φάμε και αυτό; Βατραχοπόδαρα. Θα το καθαρίσω εγώ παιδιά είναι πεντανόστιμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι με κάποιους να συμφωνούν και κάποιους άλλους πραγματικά να αηδιάζουν!

 

 

Ο Γιώργος Κόρομι έκανε δηλώσεις στην κάμερα του #SurvivorGR All Star και αναφέρθηκε στο έπαθλο επικοινωνίας και το μήνυμα που δέχτηκε από τη σύντροφό του, Τίνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας απόλαυσε με τους συμπαίκτες του το έπαθλο κι είχε την ευκαιρία να πάρει ένα μήνυμα από την αγαπημένη του. Με αφορμή αυτό, εξήγησε πόσο του λείπει εκείνη κι η οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε τι έχει αναθέσει στους φίλους του.

«Είχαμε επικοινωνία χθες και μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους μας που είναι στην άλλη μεριά του κόσμου. Μας λείπουν πολύ, είναι η οικογένειά μας», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως αυτό που έχει ζητήσει από τα δικά του άτομα είναι να προσέχουν το κορίτσι του, αφού γύρισε στην Ελλάδα από τον Καναδά.

«Τους έχω αναθέσει και μια δουλειά. Να προσέχουν το κορίτσι μου. Έμαθα χθες ότι επέστρεψε στην Ελλάδα από τον μακρινό Καναδά, μακρινό από την Ελλάδα, από εδώ είναι κοντά. Οπότε τώρα τους έχω αναθέσει μια δουλειά, να την προσέχουν, αλλιώς θα φάνε ξύλο», είπε χιουμοριστικά.

 

 

Το παιχνίδι του Παλουκιού 

Μπλε και Κόκκινοι ήθελαν διακαώς τη νίκη γιατί φυσικά ήθελαν πάρα πολύ να φάνε και να απολαύσουν το έπαθλο, μετά το παιχνίδι.

Ωστόσο, μόλις είδαν τον Γιώργο Λιανό μποστά τους ξέσπασαν σε γέλια γιατί ο παρουσιαστής κρατούσε στην αγκαλιά του μια γάτα.

«Survivors καλησπέρα. Καλωσήρθατε στο πιο δύσκολο παιχνίδι του Survivor. Εσύ μπορείς να πηγαίνεις. Δεν είναι έπαθλο (σ. σ: η γάτα). Ήθελα να την βάλω κάπου εδώ να κάτσει γιατί είδα μια παραπομπή σε ένα fashion show αλλά δεν κάθεται με τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες, όταν τον ρώτησαν αν ήταν έπαθλο η γάτα.

 

 

 

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Μάριος Πρίαμος δέχτηκε τρία μηνύματα, εκ των οποίων το ένα ήταν από την πρώην παίκτρια των Μαχητών.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω του παράνομου ειδυλλίου τους στον Άγιο Δομίνικο. Οι δύο παίκτες βρίσκονταν κρυφά σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα, παρά το γεγονός ότι η Καρολίνα είχε σχέση με τον Μπο και ο Μάριος με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχτηκαν οι παίκτες και φυσικά, αναφέρθηκε σε αυτό του Πρίαμου.

«Τρία μηνύματα. Να τα αξιολογήσουμε ένα ένα. Έστειλε η Καρολίνα μήνυμα», του είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με εκείνον να κατηγορεί τον Σάκη Κατσούλη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να ανοίξει αυτή τη συζήτηση.

«Εγώ το άκουσα κι είπα να το βάλω στη συζήτηση έτσι να υπάρχει», συνέχισε ο Γιώργος Λιανός με τον Μάριο Πρίαμο να του απαντάει: «Καλά έκανες. Δέχτηκα κι εγώ τρία μηνυματάκια, ξέρω όμως πού το πας. Στο τρίτο μήνυμα από την Κάρολ».

«Την ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα που έστειλε. Ξέρει αυτή ότι θα τα πούμε, όταν είναι να βγω από το παιχνίδι και την ευχαριστώ πολύ για το όμορφο μήνυμα. Όπως και τα φιλαράκια μου, αδέρφια, όπως τα αποκαλώ», συμπλήρωσε, αποφεύγοντας έτσι τον Γιώργο Λιανό που ετοιμαζόταν να του κάνει κι άλλες ερωτήσεις για την Καρολίνα.

Τέλος, ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη «καλό τριπλαδόρο», αφού κατάφερε να αλλάξει θέμα και να μην συνεχίσει τη συζήτηση για την Καρολίνα.

 

 

«Θύμα» του Γιώργου Λιανού ήταν και ο Σάκης Κατσούλης, για τον οποίον ανέφερε μπροστά σε όλους ότι δέχθηκε ένα μήνυμα από μία ξανθιά Κρίστη στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Να έρθω στον Σάκη, ο οποίος είχε ένα μήνυμα από μία ξανθιά Κρίστι, δεν θέλω να ανάβω φωτιές. Τι είναι αυτά;» είπε. Ο Σάκης Κατσούλης πνιγμένος στα γέλια απάντησε: «Αμάν ρε Γιώργο κράτησέ το κρυφό.  Δεν θέλω να γίνεται θέμα… Γιώργο θα την πληρώσω εγώ μετά, μην το συνεχίζεις».

Βέβαια, η επέμβαση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν άμεση για όσα λέγονταν μπροστά της στο Survivor: «Σάκη πες από ποιον ήθελες να πάρεις το μήνυμα. Δεν του αρέσουν οι ξανθιές αρχικά. Ο Γιώργος Λιανός έκλεισε ότι μάλλον ήταν Χρήστος.

 

 

Οι ήττες της Mπλε ομάδας στο #SurvivorGR φαίνεται πως έχουν αρχίσει να επηρεάζουν τους παίκτες, όπως και οι τραυματισμοί στα αγωνίσματα.

Είναι πολύ λίγες οι φορές που έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε κάποιο στίβο μάχης και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ανταμοίβονται με έπαθλα φαγητού. Το ρύζι και οι καρύδες μάλλον δεν αρκούν για να τους γεμίσουν ενέργεια, ενώ κάθε χτύπημα τους ταλαιπωρεί διπλά. 

Πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα κι ενώ ο Γιώργος Λιανός εξηγούσε στις δύο ομάδες τους κανόνες, η Μελίνα Mεταξά σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως, οι συμπαίκτες της μαζεύτηκαν στο πλευρό της, προσπαθώντας να τη βοηθήσουν, ενώ ο Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα φορείο για να τη μεταφέρουν σε σκιερό σημείο.

Όπως αναφέρθηκε, η Μελίνα έχει μία κήλη στον αυχένα, η οποία σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που υπέστη, αλλά και την ταλαιπωρία που βιώνει, την πιέζει, με αποτέλεσμα να ζαλίζεται και να έχει αναγούλα.

 

 

Ένα μικρό… κέρασμα δημιούργησε νέες αντιπαραθέσεις στην ομάδα των Μπλε οι οποίοι για έναν ακόμα αγώνα μπήκαν στον στίβο μάχης έχοντας ένταση μεταξύ τους.

 

 

Έναν άτσαλο τραυματισμό είχε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο παίκτης των Διασήμων κατά τη διάρκεια του αγώνα, οριζοντιώθηκε στο έδαφος και χτύπησε το πόδι του.

Οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν να φύγει από το σημείο ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης πείσμωσε ακόμα περισσότερο και ξαναμπήκε στον αγώνα.

Μάλιστα, αν και τραυματισμένος κατάφερε να κερδίσει τον παίκτης της αντίπαλης ομάδας.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Χανταμπάκης είναι πολύ ήσυχος στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Στέλιο που είχαμε γνωρίσει και βλέπαμε στο πρώτο Survivor. Οι κόντρες και οι εντάσεις ανήκουν πια στο παρελθόν για εκείνον.

 

 

Ο αγώνας κράτησε σε αγωνία τους παίκτες με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ ενώ οι απογοητεύσεις διαδέχτηκαν η μια την άλλη.

Τελικά, η ομάδα που κέρδισε απόλαυσε ένα από τα ωραιότερα έπαθλα ενώ η ομάδα που έχασε, βυθίστηκε στην εσωστρέφεια.

Αυτοί λοιπόν που κέρδισαν με σκορ 10-7 ήταν οι Κόκκινοι και έφαγαν τις πίτσες.

 

 

Το φιλί της παρηγοριάς από τον Σάκη στη Μαριαλένα 

 

 

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί το #SurvivorGR, ιδιαίτερα για την Μπλε ομάδα του παιχνιδιού. Οι συνεχείς ήττες -με ελάχιστες εξαιρέσεις- έχουν ρίξει το ηθικό της ομάδας, η οποία αδυνατεί να σκεφτεί τι ακριβώς φταίει.

«Κεφάλαιο Μελίνα, υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα»

 

 

Στο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή, οι Μπλε αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος όχι μόνο δεν αποδίδει τα μέγιστα αγωνιστικά, αλλά έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθής με προηγούμενες δηλώσεις του στο #SurviovorGR.

 

 

 

Ο παίκτης αποδέχθηκε ήπια την υποψηφιότητά του δίχως κάποια ιδιαίτερη αντίδραση. Οι δύο επόμενοι υποψήφιοι, που τον ακολούθησαν, ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σώζων δεν κατάφερε να ενσωματωθεί στα πλαίσια του παιχνιδιού κι έγινε για πολλούς συμπαίκτες του μαύρο πρόβατο. Από την άλλη η Μαριαλένα εξέφρασε τα παράπονά της προς την ομάδα της, επισημαίνοντας ότι της έριξαν την ψυχολογία και δεν μπορούσε να αποδώσει.

 

 

 

Τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ένιωσε αδικία από τους συμπαίκτες του, που δεν εκτίμησαν την αγωνιστική του άνοδο.

 

 

Η ώρα της κρίσης έφτασε στο αποψινό συμβούλιο του Survivor κι όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου τόσο σύντομα, ήταν ο Σώζων Παλαίστος Χάρος. «Νιώθω αρκετά καλά. Μπορεί να ήθελα να το παλέψω παραπάνω και να το πάω μέχρι τέλος. Μου αρέσει να το τραβώ και να το πιέζω, αλλά όλα γίνονται για καλό. Θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές, θα φάω, θα πιώ και θα είμαι μεθαύριο στο σπίτι μου»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σύννεφα στη σχέση του Μάρκου Σεφερλή & ΣΚΑΪ - Ούτε λόγος για σειρά - Προειδοποίηση και για την εκπομπή
Η Νάντια Μπουλέ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart του #Chicago στο #Broadway!
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Στο στρατοδικείο η παίκτρια του #SurvivorGR, Γεσθημανή Κουτούζογλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»
#FarmaGR: Πρεμιέρα για τον... «κοντό» θείο Λεωνίδα με ομαδική δοκιμασία για το σπίτι & αρχηγούς
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του