Χριστοπούλου: «Οι επιλογές μου, με έφεραν σε σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά»

Έλενα Χριστοπούλου: Οι σχέσεις που την πλήγωσαν, η ένοπλη επίθεση, οι άνθρωποι που την πρόδωσαν, ο σύντροφός της & η εξομολόγηση για το παιδί που ήθελε αλλά δεν έκανε

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή #Eleos που παρουσιάζουν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης. Η μάνατζερ μοντέλων μίλησε για την προσωπική της ζωής, για όλα όσα την έχουν πληγώσει στη ζωή της και για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε με τον πρώην σύζυγό της και παραλίγο και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους. Σε άλλο σημείο μίλησε για ένα πολύ ευαίσθητο και προσωπικό θέμα και πιο συγκεκριμένα για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά την οποία έχει μετανιώσει.

Οι σχέσεις που την πλήγωσαν

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τις σχέσεις οι οποίες την πλήγωσαν: «Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαι στην καλύτερή μου φάση. Καταλαβαίνω κάθε μέρα ότι έχω πάρα πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Πληγώθηκα πολύ. Πληγώθηκα από έρωτες, από συμπεριφορές, από πράγματα που δεν περίμενα. Μπαίνω στα παπούτσια του άλλου πολλές φορές και λέω θα μου φερθούν το ίδιο. Δε συμβαίνει και όσο δε συμβαίνει απελπίζομαι. Όλα αυτά. Έχω πληγές. Δε μπορώ να πω το αντίθετο. Θέλω πολύ να το δω ως παιχνίδι και έχω προσπαθήσει πάρα πολύ αλλά είναι κάποιες φορές που και η ίδια η ζωή με έχει προδώσει».

Στη συνέχεια είπε πως ζηλεύει τους ανθρώπους που όταν χωρίζουν τους μένει η αγάπη: «Ζηλεύω τους ανθρώπους που χωρίζουν ωραία και τους μένει η αγάπη. Το ζηλεύω πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Δε μου έχει μείνει κάτι να θαυμάζω και εγώ, αν δε θαυμάζω δε μπορώ να ζήσω. Όταν αφιερώνεις ζωή και χρόνια, ωραία χρόνια της ζωής σου, σε έναν άνθρωπο, σε μια φιλία – μια σχέση δεν είναι μόνο ο έρωτας – κοιτάς πίσω και λες, “αλήθεια το έχω κάνει εγώ αυτό;”…».

Στο σημείο αυτό η Αννίτα Πάνια σχολίασε πως για να πέρασε ένα εύλογο διάστημα με έναν άνθρωπο, θα υπήρχαν και κάποιες όμορφες στιγμές.

«Αν υπήρχε ποτέ αυτό θα το έβλεπα στα μάτια και τα έλεγα “τι ωραία”, αλλά δεν υπήρξε ποτέ αυτό. Καθόμουν γιατί ήμουν βλαμμένη. Αλλά λες να έχεις περάσει τόσα, να έχεις κάνει τόσα, να έχεις παλέψει τόσο πολύ και να τρως και τόσο κυνήγι μετά; Γιατί; Άφησε φυσίγγια στην ψυχή και συνεχόμενα».

Η ένοπλη επίθεση

Σε άλλο σημείο, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε και για την τραυματική εμπειρία της ένοπλης επίθεσης που βίωσε πριν από χρόνια μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Τόνισε μάλιστα πως πάλεψε και εκείνη για τη ζωή της παρά το γεγονός πως αυτό δεν έχει ακουστεί.

«Έχω δει και κανονικά φυσίγγια. Την έχω δει τη σφαίρα πως φεύγει. Δεν έχω θέμα να μιλάω γι’ αυτό. Μπορεί και να έχω και να το παίζω πάντα πολύ δυνατή για να μιλάω για όλα αυτά. Αλλά, οφείλω στον εαυτό μου να κάνω απεταξάμην. Ήταν πολύ άγριο πράγμα αυτό. Μοιραία απασχόλησε και την επικαιρότητα γιατί ήταν πολύ άγριο. Γυρνούσαμε από την κοινή μας δουλειά με τον πρώην σύζυγό μου και μας την είχαν στημένη. Ενέδρα. Ήταν δυο. Ο τρίτος ήταν ο εγκέφαλος…

Ήταν στο τότε μας σπίτι και μπήκαν και αυτοί παράλληλα. Δόξα τω Θεώ ζήσαμε και οι δυο γιατί ήμασταν και οι δυο εκεί. Δεν ήταν ποτέ κάποιος θεατής και κάποιος πρωταγωνιστής όπως δυστυχώς έχει παρουσιαστεί. Εγώ έφαγα την πρώτη σφαίρα. Παλέψαμε και οι δυο για τη ζωή μας. Ο καθένας έκανε αυτό που μπόρεσε εκείνη τη στιγμή. Παλέψαμε και οι δυο. Δεν παλεύει ποτέ ο ένας. Δεν το ήξερες γιατί μένουμε όλοι στους τίτλους αλλά, εγώ είμαι γυναίκα και πάλεψα για τη ζωή μου» αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Οι άνθρωποι που την πρόδωσαν

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πως αυτό που την πλήγωσε περισσότερο, είναι η προδοσία που ένιωσε από ανθρώπους που αγάπησε και περίμενε να σταθούν δίπλα της αλλά δεν το έκαναν.

«Τη μεγαλύτερη αγριάδα την είδα από τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Οι άνθρωποι που έκαναν αυτό, συνέβη και φέρθηκαν έτσι, συνετίστηκαν και εύχομαι να είναι καλά όπου είναι. Έχουν βγει από τη φυλακή. Εύχομαι να είναι καλά και να μην το ξανακάνουν σε άλλους ανθρώπους. Εγώ δεν έχω θέμα με αυτό. Το έζησα και είμαι πολύ υπερήφανη και τυχερή και χαρούμενη.

Εγώ, έχω μεγάλο θέμα με τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει και σε έχουν αγαπήσει (;) και ήταν απόντες σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα και τόσο μεγάλο ναυάγιο. Και όταν μετά, περνάς από αυτό και σε κυνηγάνε όσοι έχεις αγαπήσει, όσοι έχεις φροντίσει και δεν αφουγκράζονται την ψυχή σου και απλά σε κυνηγάνε μέχρι και σήμερα… » είπε.

 

 

 

Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της Τόλη Κότση

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί. «Θέλω να προστατεύομαι από έναν άνθρωπο. Έχω ζήσει για πολλά χρόνια να είμαι απροστάτευτη. Το ότι είμαι σκληρή στη δουλειά μου, δε σημαίνει ότι είμαι σκληρή παντού... Μου αρέσει να έχουν έναν άντρα που να με φροντίζει. Να νιώθω ασφαλής. Εγώ δεν το είχα ζήσει αυτό μέχρι πριν κάποια χρόνια. Περίμεναν όλοι από εμένα να είμαι από πάνω» είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου για τον νυν σύντροφό της Τόλη Κότση για να συνεχίσει: «Είμαι με έναν άνθρωπο που γουστάρω. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Είναι φούρναρης. Το επιχειρηματίας δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Φούρναρης δηλώνει, αυτό θα δηλώσω κι εγώ ότι είναι. Έχει κάποια μαγαζιά με την οικογένειά του. Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει και πηγαίνει στα μαγαζιά του και παλεύει».

Η εξομολόγηση για το παιδί που ήθελε αλλά δεν έκανε

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε σε ακόμη ένα κεφάλαιο της ζωής της που την πονάει, αυτό του παιδιού. Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου παραδέχτηκε ότι δεν έκανε παιδί παρότι ήθελε πολύ γιατί προτίμησε να σεβαστεί την επιθυμία του ανθρώπου που τότε ήταν δίπλα της.

«Δεν έχω αποκτήσει παιδί και πια δεν μπορώ. Έχω φλερτάρει με την ιδέα της υιοθεσίας. Οι επιλογές μου, με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας. Εννοώ όταν μπορούσα βιολογικά. Το να μη σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί… Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και λόγω του συναισθήματος, όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να γίνει σεβαστό και να γραφτεί σε ένα πολύ ωραίο χαρτί σαν φυλαχτό. Θα έπρεπε να εκτιμηθεί από αυτόν που ξέρει πολύ καλά ποιος είναι αυτός που λέω. Δε το πάω αλλού, το πάω εκεί που πρέπει. Έχω μετανιώσει γι΄ αυτό. Είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει αυτό, που έδωσα αξία σε άλλα πράγματα, έδωσα αξία στη συντροφικότητα και δεν έδωσα αξία σε αυτό που θα μπορούσα να έχω κάνει και να έχω αυτή τη στιγμή ένα παιδί» είπε για να ολοκληρώσει: «Σου λέω ότι έκανα πέρα κάτι το οποίο θα με ολοκλήρωνε πάρα πολύ. Το ξέρω ότι θα με ολοκλήρωνε γιατί μου λείπει, κάθε μέρα μου λείπει. Θέλω να πω στις γυναίκες που μας ακούνε, να μη βάζουν ποτέ κάποιον παραπάνω από αυτά που θέλουν. Μου λείπει ένα παιδί. Είμαι ένας άνθρωπος που 25 χρόνια έχω ανθρώπους κάτω από τις φτερούγες μου τις επαγγελματικές και κινούμαι πάρα πολύ σαν μάμα-τζερ. Ξέρω ποια είμαι».

 

 

 

Για όσα είπε χθες στο #Eleos, σχετικά με το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί, απάντησε σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου στο #PrwinoMas

«Για μένα υπάρχει το “βάζω τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα”. Δεν έγινε ποτέ εκτιμητέο αυτό, δυστυχώς. Και αυτό επιβαρύνει πάρα πολύ την ψυχή ενός ανθρώπου… Το είπα, ήμουν ξεκάθαρη. Άνοιξα μια κουβέντα δική μου, προσωπική, και τελείωσα κάπου.

Αν υπήρχε σεβασμός ή εκτίμηση για την όποια θυσία μπορεί να έχεις κάνει και να μην κάνεις ακριβώς το αντίθετο… Δηλαδή, να με κυνηγάς, να με πολεμάς, να βάζεις ανθρώπους να μιλάνε για μένα, να με κάνεις σκουπίδι… Εκεί κοιτάω πίσω και λέω  “έκανες βλακεία, Έλενα”», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στη συνέχεια: «Φυσικά και μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί ή μπορεί να είμαι γεμάτη με αυτό που είμαι, γιατί πια έχω σεβασμό και κατανόηση».

 

 

Με αφορμή τη συγκινητική κατάθεση ψυχής που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή #Eleos και στους Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ημέρα όπου ο Πάνος Καλλίτσης, πρώην σύζυγος της booker, δέχτηκε δύο σφαίρες στην καρδιά.

«Από την πρώτη στιγμή, ήμουν εκεί μετά το περιστατικό. Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε η Έλενα Χριστοπούλου τηλέφωνο. Όσες φορές την ακούω να μιλά γι’ αυτό, ξυπνούν εκείνες οι μνήμες. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήμουν στο Epsilon Tv τότε με την εκπομπή #Hashtag και με παίρνει η Έλενα – δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε από τις φωνές- ότι πυροβόλησαν τον Πάνο στην καρδιά. «Τι λες; Εξήγησε μου κατ’ αρχάς αν ζει» της απάντησα. «Εγώ πάντως ζω χάρη στον Πάνο. Ο Πάνος αυτή τη στιγμή είναι αναίσθητος, τον έχουν πυροβολήσει στην καρδιά”» μου είπε.

Να μην σας τα πολυλογώ, πήγα αμέσως εκεί όπου είχαν προσκομίσει τον Πάνο Καλλίτση, η Έλενα ήταν σε έξαλλη κατάσταση γιατί είχε ζήσει αυτή την επίθεση που είχε ζήσει, είχε ένα μικρό τραύμα από μία σφαίρα που πέρασε ξυστά από το χέρι της και πραγματικά επειδή έπρεπε να υπάρχει ένας άνθρωπος που να συνόδευε τον Πάνο στα επείγοντα, μπήκα εγώ και είδα τον Πάνο με δύο σφαίρες στην καρδιά. Το έχω φωτογραφία αυτό το πράγμα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχε δύο σφαίρες στην καρδιά. Το πώς έζησε αυτός ο άνθρωπος, δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά. Αν βλέπατε την εικόνα, ήταν συγκλονιστική» είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο #MegaΚαλημέρα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση χτύπησε το πόδι της, έγινε black out και αυτή συνέχισε απτόητη τη συναυλία στα Χανιά!
Οι αναρτήσεις της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρίας για τα τρία χρόνια από τον θάνατό του πατερα της
Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Περιμένω διακαστική απόφαση τον Οκτώβριο»
Τα βίντεο και οι φωτογραφίες της Carla Bruni και του Nicola Sarkozy από τις διακοπές στην Ελλάδα
Παντρεύονται Θανάσης Τσαλταμπάσης και Αγοραστή Αρβανίτη
Η Δέσποινα Βανδή θα κινηθεί νομικά μετά το επεισόδιο στην Τουρκία; Τι αναφέρει ο δικηγόρος της
Στράτος Τζώρτζογλου: «Οι γονείς μου είχαν πει: Μη γίνεις ηθοποιός, θα πρέπει να περάσεις από κρεβάτια. Ισχύει»
Ελεύθεροι με εγγύηση οι τράπερ Light και Thugslime για την υπόθεση Lamanif και τη διαρροή σεξουαλικού βίντεο
Κατερίνα Στανίση: «Δεν είναι ωραίο να μπλέκουν τη μουσική με αυτά. Να μην ζούμε με αυτά συνέχεια»
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος»