Mente Fuerte: «Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά»

Mente Fuerte: Tα «πιστεύω», η μάχη με την κατάθλιψη και τα κιλά, η σχέση του με τους γονείς του & η Μαρία Σολωμού - «Δεν έχουμε πει ποτέ ότι είμαστε μαζί, είναι καλό μάρκετινγκ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου #The2NightShow ήταν χθες βράδυ ο Mente Fuerte. Ο δημοφιλής τράπερ μίλησε για τα «πιστεύω» του, για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και τα παραπανίσια κιλά, τη σχέση του με τους γονείς του, αλλά και τη μουσική, την οποία υπηρετεί.  

Μιλώντας για τα μαθητικά του χρόνια ο Mente Fuetre εξήγησε γιατί λέει πως είναι αγράμματος: «Μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Ήμουν το μαύρο πρόβατο. Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο, δυστυχώς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους σοβαρούς κινδύνους αν δεν ξέρεις γράμματα. Άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο αγράμματος, εγώ είμαι αγράμματος».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην τηλεόραση και στο γεγονός ότι τον ενοχλεί που η τηλεόραση στοιβάζει όλους τους καλλιτέχνες της ραπ και τραπ στο ίδιο καζάνι και βγαίνει προς τα έξω μία πολύ άσχημη εικόνα.

«Είχα άρνηση με την τηλεόραση γιατί νιώθω ότι διαστρεβλώνονται όλα. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει όπως θέλει και δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Δεν με νοιάζει τι γίνεται γύρω μου και πώς ξεφτιλίζει ο καθένας τον εαυτό μου. Με ενοχλεί όταν βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Όλοι οι καλλιτέχνες δεν είναι το ίδιο».

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και η Μαρία Σολωμού για την οποία φημολογείται ότι έχουν σχέση: «Δεν ξέρω τι κάνει. Κατ’ αρχήν δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί από όσο ξέρω κι είναι και καλό μάρκετινγκ αυτό. Την πιστεύω όταν λέει ότι είναι στο γυμναστήριο. Ζηλεύω τα πάντα, ζηλεύω και το τραπέζι άμα καθίσουν μόνοι τους. Πρέπει όμως να υπάρχει κάτι, γιατί βαριέσαι. Είναι ωραίο πρότυπο μαμάς η Μαρία, πολύ ροκ μαμά. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει. Θα πρέπει να την ρωτήσεις. Εγώ που να την βρω; Εσύ θα την βρεις».

 

 

Η μάχη με την κατάθλιψη και τα κιλά

Ο Mente Fuerte μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έχει δώσει με την κατάθλιψη, για την οποία επί χρόνια παίρνει φάρμακα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει κιλά.

«Ήθελα να χάσω κιλά γιατί δεν ένιωθα καλά με εμένα, δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί όπως βλέπεις είμαστε καυ…ς είτε με πολλά κιλά, είτε με λίγα. Είναι θέμα πως αισθάνεσαι. Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω τα κιλά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω. Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Άργησα να καταλάβω ότι έχω κατάθλιψη, τώρα είμαι πολύ καλά σε σχέση με το πώς ήμουν, το διαχειρίζομαι» εξομολογήθηκε ο Mente Fuerte.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»