#FameStoryGR: H διπλή αποχώρηση, τα act, τα ντουέτα και τα beef πριν από τον ημιτελικό!

#FameStoryGR: Μπίλιες έγιναν Light και Αντώνης Ρέμος: «Σε διαγωνισμό τραγουδιού δεν σε νοιάζει τι άκουγες;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο πρώτος ημιτελικός του #FameStory είναι γεγονός! 

Το 11ο live ξεκίνησε δυναμικά γεγονός, με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται σπουδαστές, κριτές, κοινό και τηλεθεατές.

Οι σπουδαστές της Ακαδημίας σήκωσαν την αυλαία ερμηνεύοντας το «Όλα γύρω σου γυρίζουν» από Σάκη Ρουβά.

Αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση σώζεται με ασυλία σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού.

Αυτός ήταν ο Τίτος ενώ η Ηρώ αποκάλυψε ότι τη θέση του παίρνουν οι δίδυμοι Danny και Victor.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σημερινά τραγούδια έχουν επιλεχθεί από τους ίδιους τους μαθητές του Fame Story ενώ θα διαγωνιστούν και σε ντουέτα.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μάς ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του!

Oι υποψήφιοι

Μπορεί Danny και Victor να βγήκαν υποψήφιοι μετά από την απόφαση των καθηγητών του Fame Story αλλά δεν το έβαλαν κάτω και ανέβηκαν στην σκηνή να τα σπάσουν.

Με ένα απίθανο χορευτικό από τον Χάρη Κούσιο ξεσήκωσαν το κοινό που βρισκόταν στο πλατό δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Το μόνο που μένει είναι να ακούσουν την άποψη των κριτών στην ερμηνεία τους αυτή που ήταν διαφορετική από τις υπόλοιπες.

«Ήταν για μένα μια εμφάνιση πολύ δυνατή. Έχετε τρομερό συνδυασμό. Όταν άκουσα το τραγούδι δεν μπορώ να πω ότι το ήξερα εις βάθος. Το βρήκα δύσκολο, περίεργο. Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα. Έχετε χημεία και μπορείτε να υποστηρίξετε και το new metal με rap στοιχεία. Μου άρεσε πολύ», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Light πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα μάγκες. Θεωρώ ότι το τραγούδι που επιλέξατε, μπορεί να σας αρέσει και να έχει χαβαλέ αλλά στο σημείο αυτό δεν είναι διαγωνιστικό. Δεν μου δείξατε τίποτα. Θα ήταν ωραίο στα πρώτα live. Τα παιδιά που βρήκαν προηγουμένως έδειξαν γιατί έφτασαν στο 11ο live. Τα παιδιά δεν μου έδειξαν κάτι και ότι αξίζουν να πάνε παρακάτω. Κομπλέ, η φάση σας. Δεν πέταξα την σκούφια σας. Δεν τρελάθηκα παιδιά. Για μένα λάθος τραγούδι επιλέξατε. Έπρεπε να επιλέξετε κάτι που να δείξει ότι πάει στον τελικό. Δεν ξέρω αν ήταν έξω από τα νερά σας».

«Εγώ διαφωνώ με τον Light. Εμένα ήταν μεγάλη έκπληξη αυτό. Το γρέζι της φωνής του Danny ήταν ολόσωστο, όπως έπρεπε για το τραγούδι. Θα αφήσω το ραπ στην άκρη. Το τραγουδιστικό κομμάτι ήταν εντυπωσιακό. Γιατί για να τραγουδάς ένα πανκ ροκ κομμάτι δεν είναι εύκολο. Για πρώτη φορά άκουσα να τραγουδάτε όπως πρέπει. Εμένα μου αρέσατε πολύ», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Θα συμφωνήσω με την Ελένη. Σήμερα εγώ σας απόλαυσα και μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Ένιωσα την ενέργειά σας και πολύ ωραίο το πλαισίωμα. Συγχαρητήρια στο μπαλέτο και τον Χάρη. Είχατε πολλή ενέργεια στην σκηνή. Με ένοιαξε τι αισθανόμουν, όχι τι άκουγα», είπε από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Light επενέβη μετά το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου και ακούγοντας τους δίδυμους να λένε ότι μπήκαν ως ράπερς.

«Δεν σε νοιάζει τι άκουγες; Τι κάνουμε εδώ; Εδώ είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή όχι;

Εφόσον μπήκατε σαν ράπερς ρε μάγκες γιατί δεν γράψατε ένα δικό σας τραγούδι; Γιατί δεν έγραψες ένα ραπ μια βδομάδα ρε φίλε;».

Δύσκολη εβδομάδα είχε ο Σωτήρης στη μουσική Ακαδημία του Fame Story αφού ήταν αρκετά πιεσμένος λίγο πριν από το τέλος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σκέφτηκε και την οικειοθελή αποχώρηση, με τους πάντες να προσπαθούν να τον ηρεμούν.

Το τραγούδι που ερμήνευσε το έχει συνδέσει με τη γιαγιά του, η οποία πλέον δεν είναι εν ζωή και ανατρίχιασε με την ερμηνεία του.

Οι κριτές έχουν την ίδια άποψη;

«Θέλει προσοχή αυτό το κομμάτι. Νιώθω ότι έχεις ανάγκη να εκφραστείς μέσα από αυτό το τραγούδι. Μου έλειψαν λίγο οι ευαισθησίες. Σε έχει παρασύρει το συναίσθημα. Όχι ότι είναι κάτι μεμπτό αλλά αυτά τα τραγούδια θέλουν μια ιδιαίτερη προσέγγιση στο θέμα της ευαισθησίας. Ήθελε πιο ψυχούλα αλλά και ευαισθησία στην ένταση. Ήταν ένα φλατ πράγματα. Σωστό μεν, εκφραστικό αλλά συναισθηματικά δεν μου έδωσε αυτό που θα έδινε αν πρόσεχες τις δυναμικές σου», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Στο πρώτο μέρος ήταν εντυπωσιακό. Το να τραγουδάς ακαπέλα, να ακούγεσαι σωστός και να είσαι μέσα στο τραγούδι, για μένα ήταν πολύ δύσκολο. Η συνέχεια δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή. Το πρώτο μέρος με κέρδισε. Δύσκολο τραγούδι και έχει ανάγκες και εκφραστικές και συναισθηματικές. Το μισό τραγούδι το είπε ακαπέλα, χωρίς στήριξη. Ευτυχώς που δεν αποχώρησες και μας χάρισες τη δύναμη του ρίσκου», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσθεσε: «Πόσο δύσκολο αυτό το τραγούδι, πόση εμπειρία θέλει να λες αυτά τα τραγούδια. Σωτήρη, δώσε μου αυτό το χαμόγελο που αγαπώ γιατί αγόρι μου ήσουν καταπληκτικός. Οι γονείς σου είναι υπερήφανοι για σένα, εγώ είμαι υπερήφανη για σένα. Είσαι μοναδικός. Να χαίρεσαι για αυτό που είσαι και πραγματικά μπράβο σου».

Ο Light κατέληξε: «Είσαι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί και για αυτό ο κόσμος σε αγαπάει. Επέλεξες ένα δύσκολο τραγούδι και το να πιάσεις τόνο από το πουθενά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αλλά όσο δύσκολο και αν ήταν το task δεν το έφερες εις πέρας με επιτυχία για μένα. Ήσουν τρεμάμενος από την αρχή. Δεν το εκτέλεσες όσο καλά που θα μπορούσες με αυτά που μας έχεις δείξει. Και λαμβάνοντας υπόψιν ότι είμαστε ένα λαίβ πριν από το τελικό, δεν το πήγες καλά».

Για το 11ο live του Fame Story η Άννα επέλεξε να τραγουδήσει το κομμάτι Always Remember Us This Way.

Η επιλογή της όμως δεν ήταν καλύτερη και πρώτος που το διέκρινε ήταν ο Light.

«Για εμένα δεν ήταν ένα τραγούδι που σε ανέδειξε. Θεωρώ ότι στον ημιτελικό θα μας πάρει λίγο την ανάσα. Ήταν καλούτσικο, λίγο χαλαρό. Για την Άννα που κρατάμε τις μασέλες μας και τα γυαλιά μας μην μας φύγουν σήμερα δεν κρατήσαμε τίποτα, ήμασταν okay».

Μαζί του συμφώνησε και η Ελένη Φουρέιρα ενώ ούτε ο Γιώργος Αρσενάκος έμεινε ευχαριστημένος με το act της.

«Δεν σε βοήθησε να δείξεις όσα έχουμε δει ως τώρα παρότι που ένιωθα ότι το προσπάθησες, εμένα δεν μου έφτασε ούτε ερμηνευτικά ούτε ενεργειακά. Δεν ήταν μία επιτυχημένη εμφάνιση σήμερα».

«Άννα σήμερα μου έδειξες την country πλευρά σου. Εγώ άκουσα country στοιχεία στο τραγούδι σου, εμένα μου άρεσε» σχολίασε τελευταίος ο Αντώνης Ρέμος».

Ένα αγαπημένο του τραγούδι ερμήνευσε ο Δημήτρης Κλειδάς στο 11ο live του Fame Story και συγκεκριμένα το «Εν λευκώ» της Νατάσσας Μποφίλιου.

Παρότι υποψήφιος προς αποχώρηση δεν έχασε το ηθικό του και ανέβηκε στη σκηνή με αυτοπεποίθηση.

«Ήταν μία πολύ καλή στιγμή σου, θα μπορούσες να δώσεις περισσότερο συναίσθημα σε κάποια σημεία» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Πολύ καλά τα σχόλια που άκουσε και από την Ελένη Φουρέιρα.

«Δημήτρη, μπράβο! Ήθελες να δείξεις την ψυχούλα σου βγαίνοντας από εδώ».

Ο Light συμφώνησε με τους προλαλήσαντες ενώ σημείωσε ότι αυτό που του άρεσε ήταν το πόσο παθιάστηκε ο Δημήτρης με το κομμάτι.

Γιατί δεν άρεσε όμως στον Αντώνη Ρέμο; «Αδίκησες τον εαυτό σου. Ερμήνευσες αλλά τεχνικά ήσουν έξω από το τραγούδι, δεν ήταν αυτό που ήθελα να δω από τον Δημήτρη σήμερα».

Tα υπόλοιπα act

Ένα διαφορετικό κομμάτι θα ερμηνεύσει ο Φειδίας από αυτά που είχε συνηθίσει μέχρι στιγμής στο Fame Story.

Ερμηνεύοντας το Impossible του James Arthur είναι έτοιμος να εντυπωσιάσει τόσο το κοινό όσο και τους κριτές.

«Είσαι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης, ένας σπουδαστής που δεν σε έχουμε βγάλει υποψήφιο μέχρι τώρα. Μπήκες σε ένα καλό επίπεδο, εξελίχθηκες αλλά νιώθω στα τελευταία live ότι δεν το πήγες παρακάτω. Σήμερα ήταν μια μπαλάντα, ήσουν καλός αλλά ήταν σαν να αγκομαχούσες. Έκλεισα τα μάτια και άκουσα μια προσπάθεια. Δεν μου ήρθε το συναίσθημα. Έτσι το άκουσα, έτσι το ένιωσα. Σκηνικά δεν έχεις θέμα», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Για μένα ήταν μια καλή ερμηνεία μέχρι που έφτασες στο τελευταίο ρεφρέν που έγινε μια τέλεια ερμηνεία. Με εντυπωσίασε. Είδα τη φωνή σου, το συναίσθημά σου, με κέρδισε. Ίσως ήταν καλύτερο από τον τραγουδιστή. Το τελευταίο ρεφρέν έβγαλε το συναίσθημα που ήθελα, με ανατρίχιασε. Η διαδρομή ήταν επαρκής αλλά το φινάλε ήταν “βγάζω το καπέλο”», πρόσθεσε ο Light.

Η Ελένη Φουρέιρα από την πλευρά της ανέφερε: «Αυτό το τραγούδι έχει ένα τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Έχει ένα ρεφρέν γρήγορα. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα που την παίρνει την ανάσα; Εμένα μου άρεσες πολύ. Ας είσαι το πουλέν μου, τι να κάνουμε τώρα; Το ερμήνευσες συγκλονιστικά, είμαι πολύ χαρούμενη. Ήμουν έτοιμη να κλάψω. Το ένιωθα ότι το ένιωθες».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Είσαι γεννημένος καλλιτέχνης και ήρθες στον κόσμο να υπηρετήσεις το τραγούδι και ό,τι σε εκφράζει. Ο James Arthur είναι ένας πολύ σκληρός και με δυναμισμό τραγουδιστής. Θα τολμήσω να πω, γιατί έχεις πιο ψηλές νότες, μου ήταν λίγο υποτονικό. Ήταν μια καλή σου στιγμή αλλά για μένα θα ήθελα να σε νιώσω πιο agressive».

Ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια επέλεξε να ερμηνεύσει ο Τίτος σοκάροντας τους καθηγητές με την επιλογή του.

Ο σπουδαστής ερμήνευσε το My Way από τον Frank Sinatra και όπως είπε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αν φύγει θέλει να φύγει για αυτό.

Ήταν μια υπόσχεση μεταξύ άλλων που έδωσε στον πατέρα του ότι κάποια στιγμή θα το πει μπροστά σε κόσμο.

Άρεσε στους κριτές;

«Μου άρεσε πάρα πολύ έτσι όπως το τραγούδησες. Μου άρεσε ο τρόπος που είπες τα αγγλικά, ήσουν πολύ σωστός. Ταξιδεύω με το τραγούδι. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή σου και αν φτάσεις τελικό να το ξαναπείς», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Και μένα είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Δικαίωσες τον Sinatra, ήταν σαν να ήπιες ένα σφηνάκι χρυσό. Μου άρεσες πάρα πολύ. Λεπτομέρεια, ίσως όχι και τόσο σημαντική, τα μάτια σου ήταν κλειστά. Φωνητικά ήσουν πολύ καλός!», πρόσθεσε ο Light.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε: «Μπαίνοντας στο κομμάτι με άγχωσες και αντιλήφθηκα ότι το κάνεις επίτηδες. Άλλαξες τη χροιά σου, να κάνεις λίγο τον Sinatra και τον πέτυχες φοβερά. Λέω αποκλείεται να ακούω τον Τίτο. Ήσουν πάρα πολύ καλός».

Ο Γιώργος Αρσενάκος κατέληξε: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Σου βγήκε πολύ ωραία. Η ερμηνεία σου ήσουν ξεχωριστή και καθόλου άβολη η σκηνική σου παρουσία. Μπορεί να μην είναι το ρεπερτόριό σου αλλά ήσουν πολύ σωστός».

Στον πρώτο ημιτελικό του Fame Story ο Γιάννης ανέβηκε στο stage έτοιμος να τα δώσει όλα με Αντώνη Ρέμο!

Τραγούδησε το «Δυο ψέματα» θέλοντας να εντυπωσιάσει τους κριτές και κυρίως τη φωνή πίσω από το κομμάτι.

Για πρώτη φορά έβαλε ψυχή στην ερμηνεία του γεγονός που ενθουσίασε την επιτροπή όπως είχε ενθουσιάσει και τους καθηγητές τους στις πρόβες.

Ο Γιάννης εξήγησε ότι διάλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον και ότι το αφιερώνει κάπου χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Πολύ ωραία, δωρική ερμηνεία. Όση ώρα τραγουδούσε, νοητά είχε γυρίσει προς τον Αντώνη Ρέμο. Είχε γυρίσει σαν πυξίδα… Ήταν συγκινητική η ερμηνεία σου» σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά «Όταν ξεκίνησες είπα “εντάξει κατάλαβα γιατί το διάλεξε αυτό το τραγούδι”. Κάποια στιγμή πριν από το bridge σου έφυγε μία νότα και αγχώθηκες ενώ δεν έκανες κάποιο λάθος μετά από αυτό δεν συνέχισες με την ίδια δυναμική. Όταν έχασες τη νοτούλα και εσύ συνειδητοποίησες ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα και δεν μπόρεσες να το απογειώσεις».

Η Ελένη Φουρέιρα διαφώνησε όμως. «Διαφωνώ γιατί αυτός είσαι. Αυτός ο τραγουδιστής είσαι, ήσουν άλλος Γιάννης σήμερα, δεν έκανες τρέλες, δεν φώναζες».

Πώς και πώς περίμενε ο Γιάννης την κριτική του Αντώνη Ρέμου ο οποίος επεσήμανε ότι «έχω να σου πω και ωραία πράγματα και λιγότερο ωραία. Θα συμφωνήσω με Light. Από εκεί και πέρα σε γενική εικόνα ήταν μία καλή σου εμφάνιση».

«Το τραγούδι αυτό είναι του Αντώνη Βαρδή και του Βασίλη Γιαννόπουλου. Είμαι σίγουρος ότι αν ζούσε ο Αντώνης Βαρδής το κινητό μου μπορεί να είχε ένα μήνυμα  που θα έγραφε “να κάνουμε ένα δωράκι στο παιδί αυτό;”» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ενώ συνέχισε με μία πρόταση συνεργασίας στον παίκτη του διαγωνισμού.

Ιδανικά κυλάει το τελευταίο διάστημα για την Αριστέα καθώς έχει βελτιωθεί θεαματικά και έχει ανεβάσει τον προσωπικό της πήχη πολύ ψηλά.

Απόψε τραγούδησε το «Who’s Lovin’ You» από Jackson 5 και θέλησε να φανεί ισάξια με την προηγούμενη εξαιρετική της εμφάνιση.

Και ήταν φανταστική κρίνοντας από το χειροκρότημα σύσσωμης της επιτροπής στο φινάλε του act της.

Μεγάλο respect έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στην παίκτρια η οποία καταχάρηκε για το performance που έδωσε.

«Τι να πω το έσκισες το τραγούδι. Έχεις εξελιχθεί σε ένα πρόσωπο που δεν το περιμέναμε. Οι τελευταίες εμφανίσεις σου δείχνουν έναν επαγγελματία καλλιτέχνη» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Αγαπάω πολύ αυτή τη μουσική μου άρεσες πάρα πολύ ήταν σχεδόν τέλεια η εμφάνισή σου. Ήταν σαν να ακούω μία 100 κιλά μαύρη από τη Λουιζιάνα να τραγουδάει. Ήταν πάρα πολύ ωραίο, η φωνή σου είναι τεράστια, πάρα πολλά συγχαρητήρια» ανέφερε ο Light.

Ο Αντώνης Ρέμος και αυτός εντυπωσιάστηκε με την πρόοδο της Αριστέας και πρόσθεσε πως «την έχεις βγει σε όλα τα παιδιά πολύ από τη γωνία με πολλή φόρα, γίνεσαι πολύ επικίνδυνη, πας καρφί για τελικό».

Δύο live πριν από τον τελικό του Fame Story, οι σπουδαστές κλήθηκαν να κάνουν για πρώτη φορά ντουέτο.

Η Αριστέα μαζί με τους Danny & Victor έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ερμηνεύοντας το Habibi της Δέσποινας Βανδή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η Αριστέα φρόντισε να τους «στρώσει» και να κάνουν συνεχώς πρόβες.

«Αριστέα, ενεργειακά το έδωσες πολύ καλά. Φωνητικά δεν σου έκατσε νομίζω. Είχες όλο αυτό που χρειάζεται μια εν δυνάμει pop star. Ο Danny & Victor ήταν συνεπείς, το πάλεψαν. Ήταν πιο πολύ πάνω στην Αριστέα. Έχω δει καλύτερες εμφανίσεις από τα παιδιά», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Μου άρεσε αυτό που είδα. Ήταν σαν να ήταν πρόγραμμα σε μαγαζί. Αριστέα, το πήγες πολύ ωραία. Danny & Victor legit, δεν ήταν κάτι που σας δυσκόλεψε. Μια χαρά», πρόσθεσε ο Light.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε: «Εγώ θα σας στεναχωρήσω λίγο. Έχω συνηθίσει ωραία πράγματα. Κάτι δεν…Δεν μου άρεσε που ήσασταν στην ίδια οχτάβα. Αριστέα, καλή ήσουν αλλά το τραγούδι δεν σου πήγαινε πολύ. Και εσείς λίγο σαν να είμαστε αυτοί που θα συνοδέψουμε την Αριστέα. Έπρεπε να είχατε λίγο παραπάνω παρουσία».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Αυτό το κομμάτι ήταν λίγο αμήχανο και λίγο ψαχνόσασταν. Τονικά Αριστέα μου ήσουν κρύσταλλο. Θέλει ακόμη λίγο να δουλέψεις πάνω σε αυτό το είδος. Από εκεί και πέρα, τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν για να σε στηρίξουν. Το σύνολο δεν έφτασε σε εμάς».

Ο Τίτος και ο Φειδίας ήταν το δεύτερο ζευγάρι που διαγωνίστηκε με το κομμάτι «Όσο έχω εσένα» και ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

Η ενέργειά τους συμπαρέσυρε τους πάντες με τους κριτές να τους πλέκουν το εγκώμιο.

«Γίνατε ένα, τον πετύχατε τον σκοπό. Μ΄άρεσαν πολύ, ήταν πάρα πολύ καλό» σχολίασε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήταν καλό, ήταν ωραίο, ήταν μία πολύ ευχάριστη παρουσία, θα έλεγα ότι ήταν ένα άρτιο, διασκεδαστικό ντουέτο» συνέχισε ο Light με την Ελένη Φουρέιρα να οτυ βάζει χέρι που δεν τους έδωσε «άριστα».

Ο Γιώργος Αρσενάκος σημείωσε ότι «δεν με απογείωσε, φταίω εγώ; Ένιωσα σε κάποια σημεία λίγο άβολα».

Όσο για τον Αντώνη Ρέμο εκείνος παρατήρησε ότι «είχατε μία ενεργειακή κόντρα, ήσουν overacting στην κίνησή σου και εσύ Τίτο προσπάθησες να μπεις σε μία κατάσταση, ήσουν λίγο άβολος».

Με μια εμβληματική μπαλάντα έκαναν το ντουέτο τους ο Σωτήρης και ο Γιάννης στο live του Fame Story, ερμηνεύοντας Δημήτρη Μητροπάνο – Λάκη Παπαδόπουλο.

Οι δυο τους έκαναν πρόβες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προκειμένου να βρουν τον σωστό τονισμό και να συγχρονίσουν τις φωνές τους.

«Γιατί έπρεπε να γίνουν ντουέτα σήμερα; Δεν μπορούσαμε να μείνουμε στα σόλο; Δεν ήταν καλό, δεν μου άρεσε. Ξεκίνησε δύσκολα, κάπου σώθηκε προς το τέλος αλλά δεν νιώθω ότι είχατε χημεία, ούτε Σωτήρη μου σου έκατσε το τραγούδι. Ο Σωτήρης μπήκε μουδιασμένος, ασταθής, άγουρος. Έτσι το ένιωσα και το άκουσα. Μετά ο Γιάννης που περίμενα, δεν ήταν κοντά ή δεν το απέδωσες έτσι. Είδα δύο διαφορετικούς τραγουδιστές από ότι στα σόλο», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε: «Συμφωνώ με τον Γιώργο. Δεν ταιριάξατε μεταξύ σας. Σαν να σας τοποθετήσαν και να σας είπαν με το ζόρι να το πείτε. Ήταν λίγο περίεργο όλο. Υπήρχαν μεμονωμένες καλές στιγμές και κακές. Οι στίχοι αυτού του τραγουδιού ήταν από τους ωραιότερους και θα έπρεπε να το νιώσετε μεμονωμένα. Δεν μου άρεσε αυτό το ντουετάκι».

«Σαν ξεκούρδιστο μπάντζο ήταν σήμερα. Βγάζατε ο ένας τον άλλον από την ισορροπία του. Νομίζω επειδή δεν είναι φωνητικό το ζήτημα, ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι δεν υπήρχε καθόλου χημεία μεταξύ σας. Δεν έχουμε καλό τελικό αποτέλεσμα ενώ έχουμε δύο καλούς τραγουδιστές», πρόσθεσε ο Light.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο κακό. Μου φάνηκε οκ, ειδικά στο ρεφρέν ο ένας βοηθούσε στις δεύτερες ο άλλος. Γενικά μου άρεσε εμένα ρε παιδιά».

Ο κλήρος για την Άννα και τον Δημήτρη έδωσε ένα από τα πιο αγαπημένα ερωτικά τραγούδια.

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» τραγούδησαν και εισέπραξαν το πιο μεγάλο χειροκρότημα από τους κριτές.

«Το αγαπημένο μου ντουέτο για απόψε, Κολακεύατε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ ωραία, οι φωνές σας ήταν το γιν και το γιανγκ» είπε πρώτος ο Light.

Η Ελένη Φουρέιρα τους έβαλε δέκα με τόνο και συμπλήρωσε ότι «Θες δεν θες εκεί είσαι αυτό σου πάει. Και σε αυτό το τραγούδι ήσουν λίγο πιο καλή στη φωνή σου γιατί σου πήγαινε πολύ στη φωνή σου».

Την ίδια άποψη είχε και ο Γιώργος Αρσενάκος. «Η χημεία και η σχέση φάνηκε στο stage».

Συγχαρητήρια τους έδωσε και ο Αντώνης Ρέμος. «Ήσασταν εξαιρετικοί και οι δυο» τόνισε.

Η αποχώρηση

Τέσσερις υποψήφιοι στον τάκο και η αγωνία χτύπησε ψηλά στο κοντέρ και αυτή την εβδομάδα.

Δημήτρης, Άννα, Σωτήρης και Τίτος κονταροχτυπήθηκαν στην προτίμηση του κοινού με τον Τίτο να σώζεται με ασυλία και τη θέση του να παίρνουν οι δίδυμοι Danny και Victor.

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του φαντασμαγορικού μουσικού ριάλιτι οι σπουδαστές έχουν πάρει ζεστά το θέμα και δεν αστειεύονται.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά όπως πάντα κάποιοι δεν είχαν τις καλύτερες εμφανίσεις.

Οι κριτές έκριναν με τον πήχη ψηλά και η απόφαση για τη διπλή αποχώρηση ήταν τρομερά δύσκολη.

Στο φινάλε ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι ο Σωτήρης σώθηκε από το κοινό ενώ έδωσε τον λόγο στον Αντώνη Ρέμο που ανακοίνωσε πως αυτοί που αποχωρούν από το Fame Story είναι οι δίδυμοι και ο Δημήτρης Κλειδάς.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!