#REPLAY MEN & WOMEN’S COLLECTION: Mεταμορφώνει την ανδρική αλλά και την γυναικεία γκαρνταρόμπα

Η χειμερινή/φθινοπωρινή 2023-24 κολεξιόν της REPLAY εμπνευσμένη από χρώματα και ποικιλίες συλλογή, όπου η καινοτομία και η παράδοση συμπορεύονται, για να δημιουργήσουν μια ουσιαστική και σύγχρονη εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σούπερ slim denim jeans και νέες γραμμές για όλη τη σειρά chino ακόμα και παντελόνια με λεπτομέρειες, ultra φαρδιά ή super skinny σε υφάσματα γεμάτα αντιθέσεις συνδυασμένα με σούπερ εφαρμοστά δερμάτινα μπουφάν και έντονα χρωματιστά μπλουζάκια με στάμπες και γράμματα.

Μια φρέσκια άποψη για το vintage είναι το denim ή τα ελαφριά gabardine cargo παντελόνια με κορδόνι στον αστράγαλο, συνδυασμένα με την θριαμβευτική επιστροφή των φούτερ με graffiti-print, patches και τσέπες όπου καθορίζουν τις λεπτομέρειες για ένα ουσιαστικό outerwear.

Τέλος, η Black & White συλλογή παραπέμπει στην ατμόσφαιρα κολεγίου: bomber jackets με ελαφριά επένδυση και φούτερ με λογότυπο και μικρές λεπτομέρειες.

Μονόχρωμη μαεστρία και διαχρονική κομψότητα όπου απελευθερώνει το εσωτερικό fashion icon σε αποχρώσεις που δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα!

REPLAY FOOTWEAR FW 23

Η Replay Footwear συνεχίζει να εξελίσσεται και να καινοτομεί, προάγοντας την ιδιαίτερη κληρονομιά και το glam ύφος της. Το must-have αυτή τη σεζόν είναι σίγουρα η νέα «chunky» τεχνική σόλα, συνδυασμένη με λίκρα στο πάνω μέρος, με δερμάτινες λεπτομέρειες και αγκράφες.

Για τον άνδρα το key item της σεζόν είναι το μποτάκι MILES από μαλακό δέρμα με κορδόνια, ιδανικό για κάθε look, σε μαύρο ή σκούρο καφέ.

Η σχεδόν minimal προσέγγιση εκφράζεται με καθαρό το πάνω μέρος, που διαθέτει απλά λογότυπα και συνδυάζει δέρμα υψηλής ποιότητας με ελάχιστες λεπτομέρειες από σουέτ.

Τo παλαιωμένο δέρμα με το παραδοσιακό λογότυπο Heritage «φωνάζει» την ιστορία της μάρκας.

H γυναικεία συλλογή ξεδιπλώνεται μέσα από μια πιο ζεστή παλέτα, εναλλάσσοντας το μπεζ, το γκρι και το υπόλευκο με πιο έντονα χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ και το φούξια, φωτίζοντας το σύνολο με στρογγυλά δίχρωμα κορδόνια ή χρωματιστά πέλματα.

Ύψος στον αστράγαλο, μινιμαλιστική σχεδίαση σε chunky σόλα, σε μονόχρωμo σχέδιο ή με χρωματική αντίθεση ανάμεσα σε σόλα και πάνω μέρος, είναι τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν τα μποτάκια της φετινής σεζόν.

Η Replay παραμένει πιστή στην αποστολή της για βιώσιμο footwear.Τα σημεία-κλειδιά αυτού του στόχου περιλαμβάνουν σχέδια –για τον άντρα και τη γυναίκα–από ανακυκλωμένα υλικά, απόβλητα παραγωγής, ή σόλες από βιώσιμες και ιχνηλατήσιμες πρώτες ύλες.

Untitled

REPLAY & SONS

Έξυπνο & Glamour. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά της συλλογής Replay&Sons φθινόπωρο-χειμώνας 2023, που ερμηνεύει την παράδοση με νέα, πιο σύγχρονα και πιο πρακτικά looks.

Είναι ένα απλό chic όραμα, με urban street look, outdoor και sport αίσθηση, που συνδυάζει έξυπνα στυλ και άνεση.

Μια νέα τάση και διάθεση με μοντέρνα γοητεία για παιδιά από 6 μηνών έως 16 ετών, προτείνει sport glam και super teen χαρακτηριστικά που ερμηνεύονται ξανά με στυλ και χαρακτήρα σε ολοένα και πιο εμβληματικά ρούχα.

4

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο