Λύγισε ο Αντώνης Ρέμος με την εξομολόγηση για τον Παντελή Παντελίδη: «Ήταν ράπερ στο λαϊκό τραγούδι»

«Ταξιδεύουμε με τον Παντελή και βάζει και ακούμε το τραγούδι το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα». Λέει «το έχω γράψει για έναν φίλο που έπαθε ένα ατύχημα και σκοτώθηκε». Του λέω «αδελφέ θα σου πω κάτι. Αυτό είναι το κομμάτι σου». Και δυστυχώς... έφυγε ο Παντελής»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο σπίτι του #FameStory, το βράδυ της Πέμπτης, εκπλήσσοντας όλους τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας που είχε ο γνωστός τραγουδιστές με τους παίκτες, μάλιστα, έμελλε να τους συγκινήσει με μια όμορφη ιστορία που τους διηγήθηκε για τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος εξομολογήθηκε στους σπουδαστές του Fame Story πως «το καλό τραγούδι είναι τι σημαίνει καλό για τον καθένα σας προσωπικά. Δηλαδή τι αντιπροσωπεύει εσένα από τραγούδι; Ένα ηπειρώτικο. Εσένα ένα ποπ τραγούδι που έχει την αλήθεια μέσα του. Ο Παντελής Παντελίδης είχε μια αλήθεια μέσα του. Δεν ήταν ούτε ο πιο μεγάλος στιχουργός ούτε ο πιο μεγάλος συνθέτης.  Τέσσερα ακόρνα έβαζε, πέντε λέξεις έβαζε. Ο τρόπος όμως που έβαζε τα ακόρντα και τις λέξεις ήταν μοναδικός. Ήταν σαν να ραπάρει, ήταν ράπερ στο λαϊκό τραγούδι».

«Ιστορίες που που τις είχε ζήσει με μια κοπέλα, είχε χωρίσει και ήταν βιωματικά τα τραγούδια του. Βέβαια μετά έγραφε κι άλλα αλλά τα πρώτα του, όλο το ξεκίνημα του, έγινε με βιωματικά τραγούδια. Μια ακόμα ιστορία για να κλείσω, που θέλω να την μοιραστώ μαζί σας».

«Ταξιδεύουμε με τον Παντελή και με δυο φίλους από τη Θεσσαλονίκη και βάζει και ακούμε τα τραγούδια του. Είχε τότε ένα τραγούδι, το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα». Λέει «το έχω γράψει για έναν φίλο που έπαθε ένα ατύχημα και σκοτώθηκε». Του λέω «αδελφέ θα σου πω κάτι. Αυτό είναι το κομμάτι σου». Και δυστυχώς μετά από χρόνια έγινε το κομμάτι του. Δηλαδή όταν έφυγε ο Παντελής» πρόσθεσε, με φωνή τρεμάμενη και εμφανή συγκίνηση, ο γνωστός καλλιτέχνης και κριτής του Fame Story το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο.

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»