Ο Σταμάτης Κραουνάκης απαντά για το «κουλή δεξιά» στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη

«Εγώ με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία λες και είμαστε αδέλφια στη ζωή. Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, κοιμηθήκαμε στα ίδια στρώματα, γέλια, χαρές, αγωνίες, επιτυχία. Αυτά δεν μπορεί να τα σβήσει μία γομολάστιχα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη δική του απάντηση στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, μετά τη συζήτηση που άνοιξε το τελευταίο διάστημα γύρω από τους στίχους του τραγουδιού «Άδωνις», θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με το σχόλιο «κουλή δεξιά» που έκανε ο ίδιος και που πολλοί λανθασμένα απέδωσαν στην τραγουδίστρια.

«Εγώ με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία λες και είμαστε αδέλφια στη ζωή. Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, κοιμηθήκαμε στα ίδια στρώματα, γέλια, χαρές, αγωνίες, επιτυχία. Αυτά δεν μπορεί να τα σβήσει μία γομολάστιχα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

«Το καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μεγαλώνοντας αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε είναι η αθωότητά μας… αλλά εκείνη την ώρα, ρώτησέ με», επισημαίνει ο μουσικοσυνθέτης.

«Εγώ με το «κουλή δεξιά» δεν εννοώ φυσικά την Άλκηστη. Όχι, δεν με ενόχλησε που άλλαξε τον στίχο αλλά έγινε τόση φασαρία που σχολίασα κι εγώ έτσι», ξεκαθάρισε ο Σταμάτης Κραουνάκης στη συνέχεια.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε στο εξοχικό μου πριν γίνει πρόεδρος, ήθελε τη γνώμη μου για τα πολιτιστικά. Τον συμπάθησα πάρα πολύ, όπως και η μαμά μου. Μου έχει επιτρέψει να του λέω την αλήθεια. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν το πρόσωπο που… αγάπησα και πόνεσα», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις σχέσεις του με τον νυν και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο στο 00:54' ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»