Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μιλά για την εμπλοκή του ονόματος του στην κτηνωδία του χάσκι

«Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά. Δεν ήμουν στην Αράχωβα. Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οργή έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η είδηση θανάτου ενός χάσκι στην Αράχωβα, το οποίο κατέληξε έπειτα από βάναυσο κακοποίηση.

Κι ενώ οι αρχές αναζητούν ακόμη τον δράστη του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος, την Τετάρτη 6/12 άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» – χωρίς να κατονομάζουν – ως βασικό ύποπτο έναν πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος στο παρελθόν δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Μετά την έκταση που πήρε όμως το θέμα, ο ίδιος μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που έγινε γνωστός το 2019 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, ενώ συμμετείχε και στο Survivor All Star, έγραψε:

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα.

Δε μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό.

Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά. Επίσης να αναφέρω ότι προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ.

Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα».

407928511_681548820755480_7046306105251556237_n

408190366_715025800568447_639799653277298874_n

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της φρικιαστικής κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα. Η μητέρα του κηδεμόνα του σκύλου μίλησε στη Ρένα Κουβελιώτη και για τον άτυχο σκύλο που ήταν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα του κηδεμόνα του χάσκι είπε: «Νιώθω σοκ. Μας στοίχισε πάρα πολύ. Χάσαμε το σκυλί την Κυριακή το βράδυ. Το είδαμε λιπόθυμο, αμέσως τρέξαμε στην κτηνίατρο. Καταλάβαμε ότι είναι ανθρώπου έργο αυτό που έπαθε. Ήταν στα χάλια του το σκυλί, αιμορραγούσε. Η κτηνίατρος έκανε ό,τι μπορούσε. Όλο το βράδυ, ήμασταν μαζί με τον σκύλο και δεν τα κατάφερε. Έπαθε ανακοπή».

Στη συνέχεια, η μητέρα του ιδιοκτήτη του σκύλου πρόσθεσε: «Το είχαμε αγοράσει όταν ήταν μωρό. Έφτασε 8 χρονών. Είμαστε μία ήσυχη οικογένεια. Δεν έχουμε πειράξει κανέναν. Θέλω να ζητήσω να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι. Όποιος κι αν είναι».

Οι Αρχές μετέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος μαζί με τη δικηγόρο του έδειξε στους αστυνομικούς μία ενδεχόμενη διαδρομή που συνήθιζε να ακολουθεί το χάσκι. 

Ο κηδεμόνα του άτυχου σκύλου μίλησε στην κάμερα του #LiveNews τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί αυτός που διέπραξε αυτό το έγκλημα.

«Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωσή γιατί τον έβγαζα πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν τον βρίσκαμε. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είχε άσχημο καιρό. Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα.

Εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου, δεν έχω κάτι επίσημο. Δεν υπάρχει κατηγορούμενος, ούτε ύποπτος. Όλα αυτά που ακούγονται για παίκτες ριάλιτι και για αλλοιωμένες κάμερες, καλό θα ήταν να μην αναπαράγονται», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του σκύλου και συνέχισε, λέγοντας:

«Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ, και τον Όλιβερ τον ήξεραν όλοι. Τον είχα από τριών μηνών τον Όλιβερ. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν. Όποιος γνωρίζει πρέπει να μιλήσει. Μας παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δυο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία».

«Είμαι έξαλλη με την προσπάθεια συγκάλυψης», δήλωσε η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων.

Η ίδια μάλιστα προχωρά σε αναδημοσιεύσεις σχολίων που δέχεται στο facebook που της λένε να προσέχει τι λέει καθώς το ζώο δεν κακοποιήθηκε.

«Η Αράχωβα δεν θα σβήσει ποτέ, διότι οι Αραχωβίτες είναι οι μόνοι γνήσιοι Έλληνες και λεβέντες. Το τέρας ήταν αγριογούρουνα και ο υποτιθέμενος βιασμός που εμφάνισαν τα ΜΜΕ φλεγμονώδες περιεδρικό απόστημα».

Η γνωμάτευση της κτηνιάτρου

Η γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε το πανέμορφο χάσκι ήταν σαφής. Μιλά για βαρύτατη κακοποίηση του ζώου που δεν άντεξε και πέθανε από ανακοπή.

«Τόσο σκληρό περιστατικό με ανθρώπινο παρέμβαση είναι η πρώτη φορά. Έπρεπε να το περίθαλψη πήρα γεννητικό υλικό και φωτογραφίες», δήλωσε η κτηνίατρος που τον εξέτασε.

«Κατάλαβα ότι έχει μαρτυρήσει αυτό το σκυλάκι στα χέρια αυτού που το έκανε. Είχε αιμορραγία ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπειτα τα επιβεβαίωσε και η κτηνίατρος μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Για την κακοποίηση μέχρι θανάτου του μικρού Όλιβερ πήρε θέση και ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του στο twitter.

«Εάν υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης, η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός».

Ο δήμαρχος της Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, ξεκαθάρισε πως αυτό που θέλουν όλοι είναι να βγουν όλα στο φως.

«Οι πρώτοι που ενδιαφερόμαστε και είμαστε οργισμένοι και θέλουμε να βρεθεί αν υπάρχει ένοχος είμαστε εμείς γιατί μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να κυκλοφορεί τέτοιος άνθρωπος ανάμεσα μας. Να βρεθεί. Ούτε συγκάλυψη, ούτε τίποτα υπάρχει».

«Μόνο και μόνο στην ιδέα πως υπάρχει ένας άνθρωπος που το έκανε αυτό, είναι το πρώτο που μας τρομάζει. Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Έχουμε βγάλει δελτίο Τύπου τους καλώ όλους να καταθέσουν ότι ξέρουν. Εμάς μας ενδιαφέρει να βρεθεί ό ένοχος. Περιμένω από την  Αστυνομία να μας ενημερώσει για το τι ισχύει και τι όχι. Όλα τα άλλα είναι φήμες. Εμείς δεν έχουμε κάποιο χαρτί αλλά η μόνη δήλωση που έχουμε είναι αυτή που έκανε η πρώτη κτηνίατρος».

Η ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Αράχωβα μίλησε για την φήμη που κυκλοφόρησε πω οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στη περιοχή ξηλώθηκαν, διαψεύδοντάς το.

«Δεν ισχύουν όσα λένε ότι κατέστρεψαν τος κάμερες μας. Είναι κανονικά στη θέση τους. Ήρθε η αστυνομία και πήρε κανονικά το υλικό. Δεν το ελέγξαμε εμείς, να δούμε τι φαίνεται. Κανένας Αραχωβίτης δεν  θα έκανε κάτι τόσο αποτρόπαιο. Κάνεις δεν συγκαλύπτει. Αν και όσοι ξέρουν θα μιλήσουν εάν είδαν κάτι».

Ραγίζουν καρδιές παλιά βίντεο με τον αξιολάτρευτο Όλιβερ

Ραγίζουν καρδιές παλιά βίντεο με τον αξιολάτρευτο Όλιβερ που έμελλε να βασανιστεί, να κακοποιηθεί και να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα και βάναυσα στα 8 του χρόνια.

«Ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τραγική κατάσταση και όχι απλά σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα», είπε ο ιδιοκτήτης.

Όπως λέει, το απόγευμα της Κυριακής βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα και αποκλείει το σκυλί του να έφυγε σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σπίτι του.

«Είχε σταθερή πορεία. Γνώριζα που κινούνταν. Και πιστεύω ότι έγινε κοντά στον χώρο μου».

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες και ζητά σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»