Τραγουδιστής κατέθεσε αγωγή εναντίον του Νάσου Γουμενίδη και ζητά 100.000 ευρώ - Τι λέει ο ίδιος

«Γελιέται, αν πιστεύει πως θα με σταματήσει με τέτοιου είδους κόλπα. Και γνώση έχω, και ευθυκρισία, και επαγγελματική αξιοπρέπεια. Ας γνωρίζει λοιπόν, πως εμένα δεν με σταμάτησε η δολοφονική επίθεση τον Μάρτιο του 2018 εναντίον μου, και θα με σταματήσει η αγωγή του;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Νάσος Γουμενίδης έκανε μία αποκάλυψη, για τον ίδιο και γνωστό τραγουδιστή, μέσα από το μπλοκ του. Η μήνυση, η αγωγή για αποζημίωση 100.000 € και το μήνυμα του δημοσιογράφου.

«Πριν από ελάχιστο χρονικό διάστημα πληροφορήθηκα πως ο συγκεκριμένος αοιδός που το παίζει παντού “καλό παιδί και άξιο παλικάρι” κατέθεσε μήνυση εναντίον μου κατηγορώντας με ωσάν συκοφάντη και ψεύτη.

Δεν δίστασε να με κατηγορήσει πως εξυπηρετώ συμφέροντα (;) και ασχολούμαι μαζί του με μοναδικό σκοπό την κατασυκοφάντηση του. Και φυσικά, κινήθηκε εναντίον μου έχοντας την ελπίδα πως θα φοβηθώ από τη δικαστική εμπλοκή της υπόθεσης.

Είναι φανερός ο τρόμος του καθώς τα τελευταία χρόνια αποκαλύπτεται ένα άλλο πρόσωπο του και μάλιστα, με δικαστικές αποφάσεις. Ένα πρόσωπο που κινείται παραβατικά, με σκοπό την φοροδιαφυγή και τη χρησιμοποίηση αχυρανθρώπων.

Έτσι ο τραγουδιστής ενώ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και διατηρεί κέντρα διασκέδασης, παρουσιάζεται μόνον ως τραγουδιστής. Από ό,τι αποκαλύπτεται από τις εναντίον του δικαστικές αποφάσεις, για τον δήθεν θιγόμενο απο τα ρεπορτάζ μας «η χρήση παρένθετων προσώπων για την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας από μέρους του πρώτου των κατηγορουμένων ούτε καινοφανής ήταν ούτε εξαιρετική. Αντιθέτως, ήταν συχνή και δορυφορείτο από τα εν πολλοίς συχνά δυσώδη χαρακτηριστικά των ανάλογων συμφωνιών της νύχτας, ήτοι την απόκρυψη εισοδημάτων, τη διάπραξη φορολογικών παραβάσεων, τη χρήση παρένθετων προσώπων και διεφθαρμένων ανθρώπων του κρατικού μηχανισμού, και τον άτυπο και αδιαφανή χαρακτήρα των σχετικών συμφωνιών σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πακτωλού χρημάτων και ανομίας …».

Δεν τα γράφω εγώ, κύριε ΜΟΥ αλλά ο Δικαστής του Γ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Μήπως πρέπει να τον ενάγετε και να τον μηνύσετε και αυτόν;

Είναι το λιγότερο παιδική η σκέψη του πως μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας μπορεί να με φιμώσει μία μήνυση ή μία αγωγή για αποζημίωση με την οποία διεκδικεί 100.000 ευρώ επειδή η δημοσιογραφική μου έρευνα έχει φτάσει «στο κόκκαλο» για το άτομο του. Και θα συνεχιστεί. Διότι δεν γίνεται εγώ και άλλα τόσα εκατομμύρια Ελλήνων να φορολογούνται μέχρι κεραίας και κάποιοι άλλοι να χρωστούν στο Ελληνικό δημόσιο ν΄απολαμβάνουν ζωάρα με τα μαύρα λεφτά και να ταπεινώνουν κάθε μορφή υγειούς επιχειρηματικότητας στην χώρα.

Γελιέται, αν πιστεύει πως θα με σταματήσει με τέτοιου είδους κόλπα. Και γνώση έχω, και ευθυκρισία, και επαγγελματική αξιοπρέπεια. Ας γνωρίζει λοιπόν, πως εμένα δεν με σταμάτησε η δολοφονική επίθεση τον Μάρτιο του 2018 εναντίον μου, και θα με σταματήσει η αγωγή του; » αναρωτιέται δημόσια ο Νάσος Γουμενίδη μεσω του blog του.

Μετά το κείμενο στο Blog του σήμερα το πρωί βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και μίλησε για το θέμα που προέκυψε

Δειτε Επισης

Πέγκυ Ζήνα: «Πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου ως δυνατή τύπισσα, να μπορεί να αντιμετωπίζει τα τέρατα»
Οι δύο αισθητικές επεμβάσεις της Ιωάννας Τούνη: «Βρήκα καλό β@ζ@γιατρό! Θα με δείτε και με νέα μύτη!»
Υπόθεση Πέτρος Φιλιππίδης: «Υπάρχουν στοιχεία για τις καταγγέλλουσες που θα δώσουν άλλη τροπή»
Εριέττα Μανούρη: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, να σταθώ, ήμουν ράκος»
Ερωτευμένος ξανά ο Φίλιππος Σοφιανός! Ζευγάρι με τη θεατρική παραγωγό Άρτεμις Γεωργιακάκη
Πένθος για την Έλενα Παπαρίζου και την οικογένειά της: «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι»
Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για τη φωτιά στην αποθήκη του θεάτρου της: «Πέταξαν γκαζάκι από το τζάμι»
Νίκος Γκέλια: «Είδα τον θείο και τη μητέρα μου να κρατούν το διαμελισμένο σώμα του ξαδέλφου μου»
Γιώργος Παράσχος: «Περίμενα ότι θα “φύγει” ο πατέρας μου, αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό»
Χριστίνα Βίδου «Είναι πολύ δυνατή η κόρη μου, έγινε με την απώλεια της γιαγιάς στα 9 & του μπαμπά της στα 11»