Οι γιορτές έρχονται! Η Coca-Cola ανακοινώνει τα δρομολόγια του φορτηγού που θα φέρει κοντά τους καταναλωτές και φέτος τα Χριστούγεννα

Η Coca-Cola ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τον τρόπο που μόνο η Coca-Cola μπορεί να το κάνει, με την εμβληματική περιοδεία του φορτηγού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για πολλούς, η εμφάνιση του θρυλικού φορτηγού της Coca-Cola σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από τη Λάρνακα στις 7 Δεκεμβρίου, θα διαρκέσει 23 ημέρες και θα καλύψει ολόκληρη την Κύπρο.

Φέτος, η περιοδεία έχει στόχο να ενθαρρύνει όλους όσους θα επισκεφθούν το φορτηγό, να αγκαλιάσουν «τον Άγιο Βασίλη που κρύβουν μέσα τους», που αποτελεί τον βασικό άξονα της πολυαναμενόμενης εορταστικής καμπάνιας που αναδεικνύει το πνεύμα της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας αυτά τα Χριστούγεννα.

Για σχεδόν τρεις δεκαετίες, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη σε τηλεοπτική διαφήμιση της δεκαετίας του '90, το φορτηγό της Coca-Cola, έχει μετατραπεί σε ένα ισχυρό και χειροπιαστό σύμβολο της περιόδου των εορτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η περιοδεία του φορτηγού για το 2023 στοχεύει να φέρει τον κόσμο πιο κοντά σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με την οικογένεια και φίλους, παρέα με την Coca-Cola.

Η Coca-Cola δεσμεύεται για τη βελτίωση των κοινοτήτων της και ως εκ τούτου συνεργάζεται με τον Δήμο Λευκωσίας και τον Δήμο Λάρνακας.

Σε δήλωση του ο Country Sales Manager της Coca-Cola ΗΒC Κύπρου, κ. Βαγγέλης Μόσχος ανέφερε: «Η περιοδεία του Φορτηγού της Coca-Cola έχει γίνει πλέον η αγαπημένη παράδοση που φέρνει οικογένειες και τοπικές κοινότητες κοντά για να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Σε μια δύσκολη περίοδο, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη μαγεία της περιόδου, με μία υπενθύμιση ότι ακόμα και οι μικρότερες πράξεις καλοσύνης μπορούν να ζεστάνουν την καρδιά μας και να μας φέρει πιο κοντά».

Για περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του δρομολογίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://cocacolaxmastruckcyprus.com/

Δειτε Επισης

Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
Follow the Music: Η μουσική μάς συστήνει τους κρυμμένους θησαυρούς της Λάρνακας
Παγκύπρια πρεμιέρα του “Cry” της Λένας Κιτσοπούλου στη Λάρνακα από τη Λάρνακα 2030 Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
Το TELETHON με τα «Φτερά της Ελπίδας» μας πάνε φέτος στο Ντουμπάι!
Το συναρπαστικό και Εκπαιδευτικό Πάρκο «Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων» ζωντανεύει στο Nicosia Mall
Όλα έτοιμα για το πιο σοκολατένιο τριήμερο του 2024!
Θεόδωρος Πανταλέων - “Διάλογος Ονείρων” με τον Salvador Dali
«Cyprus Confidential» comedy show στη Λάρνακα
Ο διεθνής Έλληνας γλύπτης Νίκος Φλώρος στην Golden Gallery by Kapatays
«Fractal Moment» Η επικείμενη έκθεση του σχεδιαστή κοσμημάτων Κωνσταντίνου Κυριάκου είναι γεγονός