Οι γιορτές έρχονται! Η Coca-Cola ανακοινώνει τα δρομολόγια του φορτηγού που θα φέρει κοντά τους καταναλωτές και φέτος τα Χριστούγεννα

Η Coca-Cola ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τον τρόπο που μόνο η Coca-Cola μπορεί να το κάνει, με την εμβληματική περιοδεία του φορτηγού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για πολλούς, η εμφάνιση του θρυλικού φορτηγού της Coca-Cola σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει από τη Λάρνακα στις 7 Δεκεμβρίου, θα διαρκέσει 23 ημέρες και θα καλύψει ολόκληρη την Κύπρο.

Φέτος, η περιοδεία έχει στόχο να ενθαρρύνει όλους όσους θα επισκεφθούν το φορτηγό, να αγκαλιάσουν «τον Άγιο Βασίλη που κρύβουν μέσα τους», που αποτελεί τον βασικό άξονα της πολυαναμενόμενης εορταστικής καμπάνιας που αναδεικνύει το πνεύμα της καλοσύνης και της γενναιοδωρίας αυτά τα Χριστούγεννα.

Για σχεδόν τρεις δεκαετίες, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη μικρή οθόνη σε τηλεοπτική διαφήμιση της δεκαετίας του '90, το φορτηγό της Coca-Cola, έχει μετατραπεί σε ένα ισχυρό και χειροπιαστό σύμβολο της περιόδου των εορτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η περιοδεία του φορτηγού για το 2023 στοχεύει να φέρει τον κόσμο πιο κοντά σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με την οικογένεια και φίλους, παρέα με την Coca-Cola.

Η Coca-Cola δεσμεύεται για τη βελτίωση των κοινοτήτων της και ως εκ τούτου συνεργάζεται με τον Δήμο Λευκωσίας και τον Δήμο Λάρνακας.

Σε δήλωση του ο Country Sales Manager της Coca-Cola ΗΒC Κύπρου, κ. Βαγγέλης Μόσχος ανέφερε: «Η περιοδεία του Φορτηγού της Coca-Cola έχει γίνει πλέον η αγαπημένη παράδοση που φέρνει οικογένειες και τοπικές κοινότητες κοντά για να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Σε μια δύσκολη περίοδο, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη μαγεία της περιόδου, με μία υπενθύμιση ότι ακόμα και οι μικρότερες πράξεις καλοσύνης μπορούν να ζεστάνουν την καρδιά μας και να μας φέρει πιο κοντά».

Για περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του δρομολογίου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://cocacolaxmastruckcyprus.com/

Δειτε Επισης

Το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μεταμορφώνεται σε μια υπαίθρια εικαστική
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις