Γιάννης Αϊβάζης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα πάω καλεσμένος στην εκπομπή του, είμαι θυμωμένος»

Ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε πως έχει κινηθεί νομικά για ψεύτικα δημοσιεύματα που αφορούσαν το παιδί του - Ελεονώρα Μελέτη: «Γνωρίζω ότι για την αποχώρηση της Κορινθίου από τον ΑΝΤ1, δεν είναι σε πρώτο πλάνο ο Λιάγκας» - Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το πρόβλημα στην εκπομπή υπάρχει ακόμα» - Ο Γιώργος Λιάγκας σε αναφορές προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο #MEGAΚαλημέρα έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε πως πλέον τον έχει απορροφήσει η σκηνοθεσία και γι’ αυτό δεν ασχολείται με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σειρές.

«Ήμουν στη Μύκονο και ο Τάκης Ζαχαράτος μου γνώρισε τον Αλέξανδρο Ρήγα. Έτσι έπαιξα στο Κόκκινο Δωμάτιο», αποκάλυψε.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν θεωρούσε ποτέ τον εαυτό του άνθρωπο και στο σχολείο ήταν από τα παιδιά που περνούσαν απαρατήρητα.

«Οι ρόλοι των ζεν πρεμιέ περνάνε λίγο πιο ελαφριά, από την άποψη ότι λένε “αυτός είναι ωραίος, παίζει με την ομορφιά του”».

Θα έκανε ποτέ καθημερινό σίριαλ μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου;

«Ναι, γιατί να μην έκανα; Με τη Μαρία δεν επιβάλλουμε αυτό που πιστεύουμε. Εκείνη με παρακίνησε να πάω στο #AsiaExpress».

«Για #ToPrwino και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε», είπε για την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, και συνέχισε:

«Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια».

«Όταν διεκδίκησα τη Μαρία Κορινθίου ήμουν σε σχέση, όπως και εκείνη. Αυτό που συνέβη με τη Μαρία ήταν πολύ κεραυνοβόλο. Πρώτα χωρίσαμε από τις σχέσεις μας και μετά φιληθήκαμε. Όταν την είδα είπα “αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου”».

Ο Γιάννης Αϊβάζης βρίσκεται στην προετοιμασία των γυρισμάτων της νέας του ταινίας με τίτλο Abyss, ελπίζοντας πως θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2024.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις αυτές, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε, πως από όσο γνωρίζει η ίδια, δεν είναι ο Γιώργος Λιάγκας εκείνος που ευθύνεται για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή.

«Είπε ότι είναι θυμωμένος αλλά όχι με τον Γιώργο Λιάγκα. Έχω την αίσθηση, πως τον Γιώργο, αν τον παίρνανε λίγο τα σκάγια είναι γιατί περιμένανε να είχε γίνει μια διαφορετική διαχείριση γιατί ήταν φίλοι… Αν οι δυο άνθρωποι αυτοί θέλουν να λύσουν μια οποιαδήποτε παρεξήγηση, υπάρχουν τα τηλέφωνα, δε χρειάζεται να το κάνουν ζωντανά.

Επειδή έτυχε και έκανα διακοπές με τα παιδιά το καλοκαίρι, δε θα πω πολλά πράγματα γιατί μπορεί να μη θέλουν να ακουστούν κάποια πράγματα. Αλλά, επειδή έχουν μοιραστεί μαζί μου κάποια πράγματα, από αυτά που γνωρίζω, δεν είναι σε πρώτο πλάνο ο Γιώργος Λιάγκας» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη εξέφρασε την άποψή της για το θέμα στον αέρα της εκπομπής.

«Δεν είναι θυμωμένος με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά δεν πάει στην εκπομπή. Γιατί δεν πάει στην εκπομπή; Με τον floor manager είναι θυμωμένος; Εγώ το στόρι το έχω ακούσει και από τις δύο πλευρές. Έχουμε ακούσει τη Μαρία, η οποία πολύ προσεκτικά και χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, έχει πει πολύ θυμωμένη και πολύ φορτισμένη ότι “φεύγω” κι έφυγε.

Εγώ συνάντησα τον Γιώργο και μου είπε ότι “εγώ δεν είμαι γυναικοφάγος διότι και η Δούκισσα, που ήταν η πρώτη που έφυγε, και η Μαρία που ήταν η δεύτερη που έφυγε και η Αργυρώ που ήταν η τρίτη που έφυγε, δεν έφυγαν εξαιτίας μου”», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: «Ο Γιάννης είναι θυμωμένος και δεν πάει στην εκπομπή. Άρα, το πρόβλημα στην εκπομπή υπάρχει ακόμα, διότι αν το πρόβλημα δεν είναι ο Γιώργος, κάπου εκεί γύρω είναι το πρόβλημα και κάτι έχει γίνει που ούτε η Μαρία το έχει πει…».

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την τηλεοπτική εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού έφερε ως παράδειγμα ανθρώπους που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ευθύνες που τους ανατέθηκαν.

«Για πόσο μία ομάδα πρέπει να ανεχτεί έναν άνθρωπο που της φέρνει εμπόδιο στην εξέλιξή της; Κι αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος οδηγηθεί εκτός ομάδος, έντιμα, γιατί να ειπωθεί ότι φαγώθηκε από μία ομάδα;

«Εγώ κρίνομαι πιο πολύ από εσάς κι αμείβομαι πιο πολύ από εσάς. Δίκαιο είναι. Από εκεί και πέρα, όπως εγώ κρίνομαι αυστηρά για το αν θα συνεχίσω ή όχι, κι εγώ έχω το δικαίωμα να κρίνω αυστηρά κι εντίμως τους συνεργάτες μου. Έτσι δεν είναι; Κι αν κάποια στιγμή κρίνω ότι αυτό το ελάφι δεν ταιριάζει με την ομάδα μας, σημαίνει ότι κάνω μπούλινγκ στο ελάφι;

Ξαφνικά είναι κακός ο Λιάγκας που έφαγε το ελάφι. Αν το ελάφι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει; Το προστάτευσα το ελάφι, δεν το έφαγα! Γιατί αν το ελάφι δεν μπορούσε, θα εκτίθετο καθημερινά. Το ελάφι θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή και να σταματήσει να μιλάει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει το ρημάδι το ελάφι. Κάθε μέρα κυρία Ζορκάδη! Κι αν θέλει να μιλήσει, ας πει και όνομα!».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!