Ναταλία Γερμανού: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά. Έχω υπάρξει σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου»

«O Δημήτρης εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο, νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και το #NightOut.

Σε μία εξομολογητική διάθεση η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πως στα επαγγελματικά της είναι «σκύλα».

«Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά, αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει. Είμαι τελειομανής, θέλω η εκπομπή να μην έχει ψεγάδι, γιατί εγώ τ’ακούω, στα social έμενα θα βρίσουν».

«Έχω υπάρξει αυστηρή, χάλια. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του», παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού.

«Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα: άνθρακας ο θησαυρός φίλε. Ήταν τόσο σκληρό. Ο Δημήτρης είναι ένας δημοσιογράφος σκληρόπετσος, έχει καλύψει χιόνια, φωτιές, πυρκαγιές, ληστείες, διαμαρτυρίες, πορείες, τα πάντα όλα, όταν ήταν στον ΣΚΑΪ», περιγράφει η παρουσιάστρια του Alpha στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος και του είπα: δεν είσαι καλός, δεν κολλάμε, δεν είσαι αυτό που ψάχνω. ΟΚ, μου λέει, του χρόνου θα είμαι. Του λέω: για να σε δω ρε φίλε. Και ήταν», καταλήγει στην αφήγησή της για τον Δημήτρη Πανόπουλο η Ναταλία Γερμανού.

«Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει», εξομολογείται αμέσως μετά.

«Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω, εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Ναταλία Γερμανού στο #NightOut.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ζητάει συγγνώμη όταν νιώθει ότι κάπου έχει φταίξει, ενώ αποκάλυψε πως έχει ακούσει λιγότερες συγγνώμες απ’ όσες έχει ζητήσει.

«Δεν θα ξαναβάλω νυφικό με πέπλα και τούλια, αλλά μπορεί να με δεις με λευκό φόρεμα να παντρεύομαι ξυπόλητη σε μια αμμουδιά στα Κύθηρα. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις από μία σχέση, να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να υπάρχει γέλιο. Αν η καθημερινότητα μιζεριάσει και σκοτεινιάσει, καλύτερα μόνη μου και το προτίμησα», είπε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης:

«Είναι τρομερή κ@λοφαρδία να έχεις πατέρα τον Φρέντυ Γερμανό και να μπαίνεις σε αυτό το χώρο, είναι το επώνμο που ανοίγει τις πόρτες. Μπήκα στη δουλειά, με δοκίμασαν επειδή είχα το επίθετο του Γερμανού και αυτό έκανε τους συναδέλφους μου να με κοιτούν στην αρχή με τρομερή καχυποψία».

«Ήμουν πολύ φοβισμένη και δειλή, δεν διεκδικούσα τα πράγματα που ίσως να μου άξιζαν. Ξύπνησα ξαφνικά πριν μερικά χρονιά και είπα «ως εδώ» και άρχισα να διεκδικώ όσα μου αξίζουν και να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου».

Τι συμβουλή θα έδινε στη μικρή Ναταλία;

«Θα της έλεγα “σταμάτα να φοβάσαι”. Φοβόμουν τα πάντα, φοβόμουν τη μοναξιά. Από τη μία σχέση πήγαινα στην επομένη, σαν τη μαϊμού. Ήταν σαν σκυταλοδρομία, με παραλάμβανε ο επόμενος από τον προηγούμενο. Δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου πύτε 5 μέρες. Τώρα η ανεξαρτησία μου είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Αποκαλώ πλέον την μοναξιά ανεξαρτησία», είπε η παρουσιάστρια.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»