Ο youtuber Δημήτρης Πορφυρόπουλος με ένα βίντεο κατάφερε να εξαφανίσει το προφίλ Soula Glamorous

Το προφίλ της Soulas Glamorous από χτες έχει εξαφανιστεί από το Instagram - Ο Επώνυμος Αλκοολικός εξήγησε γιατί η Soula δεν είναι Glamorous και ο κόσμος τον στήριξε - Ποια είναι τα πρόσωπα πoυ κρύβονται πίσω από το προφίλ στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα βίντεο που έγινε viral αρκούσε για να «γκρεμίσει» την αυτοκρατορία της «Soula Glamorous» στο instagram, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή φάνταζε ακλόνητη, όσους εχθρούς και να είχε δημιουργήσει τα χρόνια της ύπαρξής της, μέχρι να γίνει η... influencer των καυστικών κριτικών, των πιπεράτων αποκαλύψεων και της... τοξικότητας.

Το βίντεο «Σούλα (not so) Glamorous» που ανέβηκε στις 3 Δεκεμβρίου στο YouTube από τον «Επώνυμο Αλκοολικό» και διαρκούσε 40 λεπτά, προσπάθησε να κάνει expose τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τον λογαριασμό του «Soula Glamorous», δείχνοντας το «κακό πρόσωπο» που ο ίδιος υποστηρίζει πως κρύβουν.

dailymedia_com_gr_05122023_112542-800x1147

«Ένα βίντεο που έπρεπε να συμβεί εδώ και καιρό.. ας μιλήσουμε για τη «Soula Glamorous» λοιπόν»

Έτσι προλογίζει το βίντεο του ο δημοφιλής youtuber «Επώνυμος Αλκοολικός» κατά κόσμον Δημήτρης Πορφυρόπουλος, ένα βίντεο στο οποίο εξιστορεί την περιπέτεια του με αυτούς που έτρεχαν (;) το γνωστό fake profile, «Soula Glamorous στα social media και μέσα από την εξιστόρηση του προχωράει και σε αποκαλύψεις.

O «Επώνυμος Αλκοολικός» λέει ότι η «Soula Glamorous», του έκανε outing το 2018, δηλαδή, όπως επεξηγεί, outing είναι όταν κάποιος επιλέγει να αποκαλύψει τη σεξουάλικοτητα σου χωρίς τη θέληση σου. Ο youtuber εξηγεί ότι οριακά ήταν fan της της «Soulas Glamorous» το 2016, καθώς ήταν ήταν απο τις πρώτες σελίδες με queer χιούμορ, πριν γίνει προσβλητική. Το 2018 λοιπόν η σελίδα στο insta ανέβασε ένα στορι “κάντε μου μία ερώτηση” όταν και ρωτήθηκε να πει την γνώμη της για τον επώνυμο αλκοολικό. Η απάντηση της Soulas ήταν «RE KOLLITES TON PERNI I TON DINI TLK KSEROUME?».

«θα μου πεις, είναι αυτό outing; είναι outing και μάλιστα με έναν πολύ άσχημο και βίαιο τρόπο, που αν ήμουν ανοιχτός με αυτή την πληροφορία, δε θα με ένοιαζε, εκείνη την περίοδο όμως δεν ήταν έτσι… Ένιωσα άβολα, απροστάτευτος, φοβισμένος, γιατί μία σελίδα με 100.000 followers, ανακοινώνει δημόσια τη σεξουαλικότητα μου για την οποία εγώ δεν ήμουν ακόμα συμφιλιωμένος γιατί ζούσα σε μία πόλη που τη θεωρούσα κλειστόμυαλη...»

«Εκείνο το βράδυ που είδα αυτό το στόρι έπαθα σοκ, έστειλα στη Soula να κατεβάσει το story, γιατί δεν ένιωθα άνετα. Έστειλα 2 μηνύματα, γιατί δεν απαντούσε και της έγραψα στο δεύτερο, “σε παρακαλώ γιατί δεν το έχω μοιραστεί ακόμα, μπορείς να το σβήσεις αυτό το story;”. Μίλαγα ευγενικότατα σε έναν άνθρωπο που είχε γράψει αν τον δίνω ή τον παίρνω. Μου απάντησε “δε γράψαμε κάτι κακό και δεν κατεβάζουμε το story, αφού είσαι αδερφή γιατί δεν το παραδέχεσαι;”. Αυτή ήταν η αντιμετώπιση, “αφού είναι αδερφή αφού είναι π@@ης γιατί δεν το παραδέχεται; Μέχρο που ανέβασα ένα story που έλεγα, “όποιο ακολουθεί τη Soula δεν υπάρχει λόγος να ακολουθεί εμένα»

«Το δεύτερο άτομο που χειρίζεται τη σελίδα, για να κάνει damage control, μου έστειλε “Έλα τώρα μιλάς με “την” πριν μίλαγες με “τον”. Συγγνώμη για αυτό που ανεβάσαμε, αν θέλεις το σβήνω τώρα και ζητάμε και δημόσια συγγνώμη” επειδή χεσχτηκανε πάνω τους, όταν ζήτησα όποιος με ακολουθεί να μην ακολουθεί την Soula. Εγώ ήμουν διαλλακτικός και είπα οκ, δε μου ζήτησαν ποτέ δημόσια συγγνώμη. Μετά αντί για συγγνώμη, άρχισε και ανέβαζε δημόσια τις συνομιλίες μας, στην αρχή με το όνομα μου και μετά ανώνυμα με τη φωτογραφία μου.»

«Τις επόμενες μέρες προσπαθούσε να με ενοχοποιήσει για το πως αντέδρασα και γιατί ζήτησα να κατέβει το στόρι και αυτό λέγεται “εσωτερικευμένη ομοφοβία” γιατί τη σελίδα την είχαν 2 άτομα μία κοπέλα και ένας άντρα γκέι, λέω την είχαν γιατί νομίζω ότι την έχουν πουλήσει. Είναι εσωτερικευμένη ομοφοβία γιατί σαν μέλος την κοινότητας, το ένα μέλος της σελίδας, θα έπρεπε μετά το outing να με στηρίξει και όχι να μου απαντάει ειρωνικά.»

«11 μήνες μετά έκανα ένα στόρι και είπα ότι μου είχε γίνει bullying από αυτή τη σελίδα και είπα και τα ονόματα των ατόμων που βρίσκονταν από πίσω, για να μιλάμε όλοι με τα ονόματα μας. Αυτό το είδαν τα άτομα που έτρεχαν τη σελίδα και με έβριζαν από τα προσωπικά τους profile»

Ο «Επώνυμος Αλκοολικός» μετά περιγράφει ότι το bullying συνεχίστηκε για καιρό, με τους ιδιοκτήτες της σελίδας εκτός από τα social να βάζουν celebrities να του τηλεφωνούν, και να του ζητούν να κατεβάσει το story με τα ονόματα, επειδή “καταστρέφει την καριέρα αυτών των παιδιών”. Κατόπιν λέει για το εξώδικο που δέχτηκε για το story του, στο οποίο του ζητούσαν να κάνει ένα story που να ζητάει συγγνώμη για την ανάρτηση του και να μην ξανά αναφέρει τα ονόματα τους, κάτι το οποίο δεν έκανε. Τέλος, εκφράζει το παράπονο του για άτομα που παρότι ήταν φίλοι του ή μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας συνέχιζαν και στήριζαν τη σελίδα, παρά τη συμπεριφορά που είχε απέναντι του και τονίζει ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε να τα βάζουμε με όσους μας κάνουνε bullying».

Από ό,τι φαίνεται τα 270.000 views που έκανε αυτό το 40 λεπτο βίντεο, άγγιξε πολύ κόσμο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η σελίδα «Soula Glamorous», να εξαφανιστεί από το Instagram. Κάποιοι εικάζουν ότι έγινε για να μη χάσει πολλούς followers λόγο του βίντεο και να επανέλθει, όταν περάσει η μπόρα.

Η συνέχεια δόθηκε στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρώτο το X αλλά και το Tik Tok και το YouTube να γεμίζουν με ποστ και βίντεο κατακραυγής.

Ωστόσο, μεσημέρι της Τετάρτης, 6 Δεκεμβρίου, η «Soula Glamorous» επανήλθε με νέα story

1

2

3

Η διάσημη διαδικτυακή περσόνα κρατά μυστική την ταυτότητά της σαν επτασφράγιστο μυστικό. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα ή τι κάνει στη ζωή της.

Επειδή λοιπόν, πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί ποιος ή ποια κρύβεται πίσω από το account;

screenshot-2023-12-05-at-02-07-55-stigmiotypo-othonis-2023-12-04-19-webp-eikona-webp-1154-times-1220-eikonostoixeia-mdash-se-klimaka-78

Σύμφωνα με παλαιότερη ανάρτηση από τον «Μικρό Πριγκιπάκο», Ηλία Γκιώνη, το account έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και «πουλήσει» θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν και εξακολουθούν να το «τρέχουν».

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα έδωσε στη δημοσιότητα. Ποιοι είναι;

Ο Λεωνίδας και η Αλίκη

272974541_612421573391398_8191969524120587817_n-e1644340497262-297x600

259624423_678492036513738_321549054502136759_n-335x600

272805920_492045102270622_5240643652492079921_n-336x600

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»