Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου έμαθαν από το ίντερνετ για την δολοφονία του μπαμπά τους, Γιάννη Μακρή»

Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της και επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, το 2018, η Βικτώρια Καρύδα έχει επανέλθει στην ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας - Αποκαλύπτει πρώτη φορά την άγνωστη πρόταση γάμου που δέχτηκε: «Με έφερε σε δύσκολη θέση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, οι κάμερες των εκπομπών τη συνάντησαν σε σχετική εκδήλωση καi η ίδια μίλησε για τον Γιάννη Μακρή και τα παιδιά τους.

«Μου φαίνεται σαν να ήταν χθες, δεν θέλω να μιλάω για αυτό το θέμα, είναι πολύ στενάχωρο» είπε αρχικά στο #HappyDay και πρόσθεσε ενόψει Χριστουγέννων: «Από τότε που έχασα τον αντρούλη μου δεν έχω όρεξη ούτε για γιορτές. Ό,τι προκύψει τελευταία στιγμή, ανάλογα με τη διάθεσή μου».

Στη συνέχεια, η Βικτώρια Καρύδα έκανε μια αναφορά στα δύο της παιδιά, λέγοντας: «Είναι 9 και 11 χρονών. Τα παιδιά είναι πολύ έξυπνα στην εποχή μας, έχουν ψάξει, το ανακάλυψαν μόνα τους στο ίντερνετ πριν τέσσερα χρόνια. Ήταν σοκ και για μένα, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μάθουν και την αλήθεια, γιατί αυτό που έλεγα από την αρχή ήταν ότι "έτσι κι αλλιώς θα το μάθουν"».

Δείτε το βίντεο στο 01:33' ΕΔΩ

Untitled

Η επιστροφή της στην πασαρέλα

Στις 30 Μαρτίου η Βικτώρια Καρύδα βρέθηκε στο δικαστήριο για να ακούσει την απόφαση από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για το μέλλον των εμπλεκόμενων στην υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της και επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, το 2018, έξω από το σπίτι του στη Βούλα, που έκρινε τον έναν από τους κατηγορουμένους, αθώο.

Σχεδόν 7 μήνες μετά, η ίδια επέστρεψε στα καθήκοντά της ως μοντέλο και περπάτησε σε πασαρέλα για λογαριασμό fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, με αφορμή την «33η Athens Fashion Week» & το απόγευμα της Κυριακής 3/12 περπάτησε σε επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου «Τhe Divas Couture» που έλαβε χώρα στην καρδιά της Αθήνας που έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της.

Το σόου που παρουσίασε ο σχεδιαστής μόδας ήταν αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, στον ασπρόμαυρο κινηματογράφο και στην εταιρεία θεάματος Μetro Golden Mayer.

Η Βικτώρια Καρύδα περπάτησε στην πασαρέλα με δύο δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου και όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Το γνωστό μοντέλο και χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μίλησε και στην εφημερίδα #OnTime και τη Σάσα Σταμάτη για το αν σκέφτεται να προχωρήσει στην προσωπική ζωή της.

Μάλιστα η Βικτώρια Καρύδα αποκάλυψα για πρώτη φορά πως δέχτηκε πρόταση γάμου από έναν φίλο της, ωστόσο εκείνη απάντησε αρνητικά.

«Θα ήθελα να κάνω σχέση, αλλά μόνο αν μου βγάζει συναίσθημα ο άλλος, αλλιώς θα μείνω μόνη μου. Δεν έχω χρόνο να κάνω σχέση. Έχω τα παιδιά μου. Ούτε χρόνο για τον εαυτό μου έχω. Με πλησιάζουν πολλοί άντρες, αλλά πρέπει να ερωτευθώ για να κάνω σχέση» είπε το μοντέλο.

«Πριν από δύο μήνες ένας άντρας μού έκανε πρόταση γάμου και του είπα “όχι”. Μου είπε ότι με αγαπάει και θέλει να είμαστε μαζί και θα προσέχει εμένα και τα παιδιά μου. Βγαίναμε με τον συγκεκριμένο – είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι πανέξυπνος, αλλά δεν έχω συναίσθημα μαζί του για να προχωρήσω σε γάμο. Δεν εξηγείται αυτό το συναίσθημα. Άλλο να σου αρέσει κάποιος και άλλο να είσαι ερωτευμένη.

Ο έρωτας λύνει πολλά προβλήματα και πάντα βρίσκεις χρόνο όταν είσαι ερωτευμένος και προχωράς μπροστά. Δεν βλέπεις τα κακά γύρω σου και βλέπεις αυτό το ωραίο πράγμα. Όταν του απάντησα “όχι”, μου είπε “να το σκεφτείς”. Μου είπε: “Θα παντρευτούμε στο μέρος που σου αρέσει πολύ, στη λίμνη Κόμο”». Αυτός ο άνθρωπος είναι από το εξωτερικό και ήθελε να παντρευτούμε και να ζήσουμε στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά μου. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Με έφερε σε δύσκολη θέση, δεν το περίμενα» αποκάλυψε η Βικτώρια Καρύδα.

TOM_5322-768x1114 viktwria_karyda_pasarela3 viktwria_karyda783 viktwria_karyda7833 viktwria_karyda78335
TOM_5322-768x1114 viktwria_karyda_pasarela3 viktwria_karyda783 viktwria_karyda7833 viktwria_karyda78335

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»