Εύη Βατίδου: «Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται! Να βάλουμε μία αγγελία στο silver alert;»

Η Εύη Βατίδου αμφισβητεί ότι υπάρχει σύντροφος υψηλού επιπέδου του Αλέξη Κούγια: «Είναι και με τις ώρες του, τη μία λέει έτσι και την άλλη λέει αλλιώς» - Ο Αλέξης Κούγιας την αδειάζει δημόσια και πάλι: «Έχω πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ από τις δηλώσεις της»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Εύη Βατίδου ξεκαθάρισε για την πιθανή επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα.

«Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής απόλυτα σεβαστό και πολύ ξεκάθαρο και δεν έχω καμία αντίρρηση γι' αυτό», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Και συνέχισε: «Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος "επανασύνδεση" είναι πάρα πολύ σωστός γιατί η ορολογία σημαίνει ότι δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά, το οποίο είναι σωστό. Είμαστε λίγο πιο κοντά, ίσως να μιλάμε λίγο παραπάνω, αυτό, το οποίο είναι και το καλό της υπόθεσης και λόγω και του συμβάντος δείξαμε ότι υπάρχει αυτή η διάθεση. Μέχρι εδώ όλα καλά. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο, καταλαβαίνω τι θέλει να πει».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Όσον αφορά στη δική του προσωπική ζωή δεν θα πάρω θέση, θέλω να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος και αυτός είναι ο σκοπός μας. Όσον αφορά στη δική μου θέση, ως μητέρα των παιδιών μας, είμαι η μαμά, είμαι η μαμά των παιδιών, είμαι η πρώην συζυγός του, είμαι η Εύη Βατίδου - γιατί πάρα πολλά ακούω το πρώην μοντέλο, η πρώην σύζυγος, η πρώην κυρία Κούγια, έστω - και αυτό το δεδομένο για εμένα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Για εμένα ο Αλέξης είναι οικογένειά μου».

Στο τέλος, η Εύη Βατίδου είπε ολοκληρώνοντας: «Βεβαίως και τον πήρα τηλέφωνο μετά από αυτές τις δηλώσεις και θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο και θα με ξαναπάρει τηλέφωνο και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει να μου μιλήσει. Αυτό που είναι δεδομένο και οι άνθρωποι που έχουν μαζί παιδιά είναι ένα πράγμα που δεν αλλάζει. Όταν έχεις παιδιά με έναν άνθρωπο πάει και τελείωσε, είναι μέλος της οικογένειας, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Τώρα τι του χαλάμε νομίζω ότι είναι της στιγμής, κάτι άλλο θέλει να πει ίσως δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ να ακούγονται προσωπικά. Είναι και με τις ώρες του βεβαίως γιατί τη μια μέρα λέει έτσι, την άλλη μέρα αλλιώς».

Δείτε το βίντεο στο 00:49' ΕΔΩ

Untitled

Νέες δηλώσεις και στην κάμερα του #HappyDay και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου έκανε η Εύη Βατίδου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για την απάντηση που έδωσε ο πρώην σύζυγός της Αλέξης Κούγιας αναφορικά με το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους και τη νέα του σχέση.

Ειδικότερα, η Εύη Βατίδου: «Εμένα άλλα μου είχε πει, οπότε δεν με ενόχλησαν τα όσα είπε. Έκανε μία δήλωση και είχε κάποιον λόγο για να την κάνει. Γιατί όποτε κάνει δηλώσεις, είναι πολύ συγκεκριμένος και ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και κάτι έχει στο μυαλό του. Έχει υπάρξει επανασύνδεση υπό την έννοια, ότι έχουμε έρθει πιο κοντά.

Δεν έχουμε καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert μία αγγελία ότι ψάχνουμε μία υψηλοτάτου επιπέδου; Πριν κάνει ο Αλέξης αυτή τη δήλωση, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος. Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει. Μπορεί να συμβεί να χωρίσει και να τα ξαναβρεί. Εκείνον να ρωτήσετε κι όχι εμένα».

Στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου τόνισε ότι θα κάνουν Χριστόυγεννα με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους, όπως συνηθίζουν.

«Θα ήθελα να τον ρωτήσετε αφού μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Τον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό κι αυτό κάνει καλό και σε εμένα και στα παιδιά μας» κατέληξε η Εύη Βατίδου στο #HappyDay.

Δείτε το βίντεο στο 00:51' ΕΔΩ

Untitled

Απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις της Εύης Βατίδου έδωσε ο Αλέξης Κούγιας μέσα από #ΤοPrwino. Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από τις δηλώσεις της και σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, δεν έχει μιλήσει γι’ αυτήν ποτέ ούτε μπροστά της αλλά ούτε μπροστά στα παιδιά τους.

Ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε πιο συγκεκριμένα: «Μου είναι εντελώς αδιάφορο τι λέει η πρώην σύζυγός μου. Δεν θα είχαμε καμία σχέση, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μας. Το λέω για πρώτη και τελευταία φορά. Έχω πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ στην καθημερινότητά μου, από το να παρακολουθώ τις δηλώσεις της και να απαντώ σε ο,τιδήποτε λέει.

Όσον αφορά στην προσωπική μου ζωή, ποτέ δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν, ειδικά με την πρώην σύζυγό μου και ποτέ δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν μπροστά στα παιδιά μου. Τελεία και παύλα».  

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»