Η Ζήνα Κουτσελίνη «καρφώνει» ξανά τη Μαίρη Συνατσάκη και συνεχίζει τον ντόρο γύρω από το όνομα της

«Θέλω να πιστεύω ότι κοιτώντας το παιδί της στα μάτια, θα είναι μία καλή μητέρα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνω κι εγώ κοιτώντας το παιδί μου» - Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στη νέα τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για το θέμα με τη Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη είπε στον ρεπόρτερ που της είχε κάνει την ερώτηση για τη Μαίρη Συνατσάκη: «Με ρώτησες κάτι πολύ συγκεκριμένο και σου απάντησα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Θα μείνω σε αυτά που σου απάντησα κι ας κρατήσει η Μαίρη τη δική της απάντηση. Εγώ έχω δώσει τη δική μου. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος που εννιά χρόνια επέμενα στα λεγόμενά της.

Μου ζητήσατε να συνεχίσω και απαντώ σε ό,τι με ρωτάτε. Αυτό είναι για εμένα. Ούτε βγάζω δελτία Τύπου, ούτε κάνω κάτι άλλο. Με ρωτάτε και σας απαντώ. Θα το σκεφτώ αν χρειαστεί να βγάλω και δελτίο Τύπου.

Δεν έχω καμία αντίρρηση όπως πριν πολλά χρόνια τα είπαμε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τώρα να τα πω με τη Μαίρη Συνατσάκη ή με τον Σπύρο Σαμοϊλη που ανέλαβε την ευθύνη των λεγομένων του. Εγώ θα μείνω σε κάτι, με ρωτάτε όλοι μαζί και απαντώ σε όλους σας. Αν κάποιος σας διαφωνεί, εκφράζει τη διαφωνία του. Ο άνθρωπος που κάθεται σε μία καρέκλα, δεν είναι μόνο για τα εύκολα. Είναι και για τα δύσκολα. Και στα δύσκολα δεν δείχνουμε το δάχτυλο ότι έφταιξε ο άλλος. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι».

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη πρόσθεσε: «Ο αυθορμητισμός της τηλεόρασης υπάρχει και θα υπάρχει. Άλλο να είσαι αναιδής και άλλο αυθόρμητος. Δεν ομιλώ για αναίδεια σε ό,τι αφορά την κυρία Συνατσάκη. Μιλάω ότι έχει διαφορά να είναι κανείς αυθόρμητος από το να είναι αναιδής. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν κανείς γελά, όταν πετά ένα περιοδικό από τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος κρίνει. Δεν το θυμάμαι μετά από 9 χρόνια, ούτε έχω θυμό. Το ξεκαθάρισα, το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση. Θύμισα μία στιγμή που λειτούργησε αυθόρμητα, που πέταξε ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου».

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη κατέληξε: «Τη δεδομένη στιγμή η Μαίρη Συνατσάκη πληρωνόταν από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε, πετώντας το περιοδικό. Όσο για τις πλαστικές, είπε αυτά και χειρότερα. Εγώ δέχομαι να πάμε σε πλαστικό χειρουργό και να μπούμε όλες στη σειρά για να δούμε ποια πραγματικά έχει κάνει πλαστική. Και το λέω αυτό, γιατί όταν προσβάλεις έναν άνθρωπο, οφείλεις να τον σεβαστείς. Το political correct σήμερα δεν λέει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει θέμα, δεν κρατάω τίποτα στη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να πιστεύω ότι κοιτώντας το παιδί της στα μάτια, θα είναι μία καλή μητέρα. Το ίδιο θα ήθελα να κάνω κι εγώ κοιτώντας το παιδί μου».

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα μετά τη νέα τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη. Για την παρουσιάστρια, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη καθώς η κόρη της γίνεται ενός έτους και δεν επιθυμεί να απαντήσει σε ο,τιδήποτε άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου επικοινώνησε για το Πρωινό με τη Μαίρη Συνατσάκη μετά τα όσα δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για εκείνη.

«Η μοναδική απάντηση που δίνει η Μαίρη Συνατσάκη για σήμερα είναι πως γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Ολίβιας. “Σηκώθηκα με χαρά, περιμένω κόσμο και δεν θέλω να απαντήσω στη δήλωση κανενός. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν. Θέλω σήμερα να αφοσιωθώ στα γενέθλια της κόρης μου και να μου το επιτρέψετε αυτό” μου είπε χαρακτηριστικά» ανέφερε η δημοσιογράφος στο Πρωινό.

Μπορεί οι τελευταίες μέρες να ήταν περίεργες για την Μαίρη Συνατσάκη, όμως αυτό που της δίνει δύναμη να συνεχίζει είναι η κόρη της, Ολίβια, που έγινε πια 1 έτους.

Ο καιρός τελικά περνάει πολύ γρήγορα, πόσο μάλλον όταν είσαι γονιός. Κι αυτό συνειδητοποίησε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία λίγο πριν φύγει το 2023 έχει έναν πολύ σπουδαίο λόγο να γιορτάζει, αφού η κόρη της με τον Ίαν Στρατή, Ολίβια γίνεται 1 έτους.

Η μικρή Ολίβια ήρθε στον κόσμο στις 5 Δεκεμβρίου, ομορφαίνοντας τη ζωή των γονιών της, ολοκληρώνοντας παράλληλα την ευτυχία τους.

Άλλωστε, όπως είχε γράψει στην ανάρτησή της την 1η Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την μικρή Ολίβια, ο Δεκέμβριος είναι «Ο καλύτερος μήνας του χρόνου», μιας και μπορεί να η ίδια και η δίδυμη αδερφή της να έχουν επίσης γενέθλια στις 27 Δεκεμβρίου, σίγουρα όμως πια ο μήνας αυτός είναι αφιερωμένος πρώτα και κύρια στην Ολίβια.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»