Ο Γιάννης Στάνκογλου για τη νέα του σχέση: «Με παρουσιάστρια; Πείτε μου ποια είναι να τη μάθω κι εγώ»

Η απάντηση όλο νόημα της Σίσσυς Xρηστίδου και το χάος στις ψυχαγωγικές εκπομπές - Φαίη Σκορδά: «Το έχω ακούσει από τις αρχές της σεζόν, να πω ψέματα;» - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τον αναστατώσαμε και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη» - Γιώργος Λιάγκας: «Είμαστε χώρα της υποκρισίας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στο επίκεντρο των πρωινών εκπομπών, μετά την συνεντευξη στον Τάσος Τρύφωνος και το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο #HappyDay για τη νέα του σχέση.

Περισσότερα μάλιστα ανέφερε στον ANT1 ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας πως ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να διατηρεί σχέση με παρουσιάστρια.

«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν; Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Αλλα και την Φαίη Σκορδά που, τόνισε κοιτώντας την κάμερα: «Εγώ πάντως δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι».

Μετά την αναπαραγωγή του θέματος και από τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές, ο Γιάννη Στάνκογλου απαντά με τον δικό του τρόπο μέσω instagram.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά του, ο ηθοποιός αναφέρει πως οι έρωτες της ζωής του είναι τα παιδιά του.

«Οι  Έρωτες μου….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Η εφημερίδα #ΟΝtime και η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος διέψευσε τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης με γνωστή παρουσιάστρια.

«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Το πρωί της επομένης, ρεπορτάζ της #Espresso αναφέρει ότι η γυναίκα αυτή, δεν είναι άλλη από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ύστερα από τα διαζύγιά τους, ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε, όπως γράφει η #Espresso.

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η επί χρόνια σύντροφός του Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν είναι χωρισμένοι εδώ και 3,5 χρόνια, κάτι το οποίο ο ίδιος αποκάλυψε μόλις πριν λίγους μήνες. Από τον γάμο τους έχουν αποκτήσει την 14χρονη σήμερα Φοίβη και τον 9χρονο Φίλιππο.

Από την άλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι περισσότερο καιρό μόνη, αφού χώρισε με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, το 2019. Έχουν μαζί δύο γιους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο.

ESR_0512_001_CMYK

Το ποδαρικό στην εκπομπή της Σίσσυς

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν ακόμη, ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με την έναρξη της νέας σεζόν, στα μέσα Σεπτεμβρίου. Σε εκείνη την εκπομπή, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει γνωστή την είδηση του χωρισμού του, παρά το γεγονός ότι μπόρεσε να το κρατήσει κρυφό για πάνω από 3 χρόνια.

«Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως η άλλως. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά. Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς. Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν συμβεί κάτι καινούργιο στη ζωή μου, φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει…» είχε πει στη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιάννης Στάνκογλου.

Τον Αύγουστο και η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε στην Επίδαυρο να τον απολαύσει σε μια παράσταση, όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί.

TOM_2108

Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Xρηστίδου

Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story όλο νόημα στο Instagram. «Ένα ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της» έγραψε.

sissy

Δημόσια συγγνώμη από τον Γιάννη Στάνκογλου ζήτησε σήμερα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του #HappyDay. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα είπαν χθες στην εκπομπή  για την προσωπική ζωή του ηθοποιού και αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε μαζί του.

Το πρωί της Τρίτης 5 του μήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε "εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω". Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε "και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό". Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε» ανέφερε.

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή τις φήμες για σχέση μεταξύ του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση, αφού και η ίδια δέχτηκε μηνύματα όταν τόνισε πως δεν είναι η νέα σύντροφος του ηθοποιού.

Η παρουσιάστρια του @FaysTime, αφού παρακολούθησε τις δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου αλλά και τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πως και η ίδια γνώριζε εδώ και μήνες το συγκεκριμένο θέμα.

«Εχθές έκαναν αναπαραγωγή μέχρι και αυτό που είπες εσύ (Λάμπρο Κωνσταντάρα) και έγινε και πρωτοσέλιδο κάπου. Στη συνέχεια έγραψαν ότι ήταν χιουμοριστικό, είπαν ότι βγήκα να πω ότι δεν είμαι η σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου.

Εγώ έχω ακούσει κάποια πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα ξέρω όμως και δεν τα έχω δει με τα μάτια μου. Έχω ακούσει και το συγκεκριμένο και μάλιστα από τις αρχές της σεζόν. Να πω ψέματα; Αυτό που λέει η Τίνα το έχω ακούσει. Μια εκπομπή θα κριθεί από όλα όσα έχει πει κατά καιρούς και το αν είναι μπαρουφολογίες και από το ποιο πρόσωπο λέει το ρεπορτάζ. Ας αφήσουμε τον καιρό να δείξει», είπε η Φαίη Σκορδά χωρίς να αναφέρει το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Στην #SuperΚατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου ασχολήθηκε με το θέμα και τοποθετήθηκε πολύ συγκεκριμένα, «καρφώνοντας» από τα λεγόμενά της την Φαίη Σκορδά -αν και δεν ανέφερε το όνομά της- για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε τα εξής: «Εγώ επειδή είδα και το ρεπορτάζ της Τίνας στο #HappyDay, ήταν πολύ προσεκτικό. Η Τίνα και τα παιδιά είπαν κάτι πολύ συγκεκριμένο, χωρίς να φωτογραφίσουν, είπαν για μία σχέση κλπ. Μέχρι εκεί. Μετά, από διάφορες εκπομπές έγινε μια αναπαραγωγή, την οποία προσωπικά -μάλιστα κάποιοι έλεγαν δεν είμαι εγώ, είναι εκείνος- που δεν το περίμενα. Ειδικά για ανθρώπους που έχουν παιδιά, που τους φωτογράφισαν ξεκάθαρα».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Και ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι χωρισμένοι και έχουν παιδάκια. Ακόμα και να ισχύει, που δεν ισχύει γιατί το διέψευσε, ο τρόπος που σατιρίστηκε από κάποιες εκπομπές ξεχειλώθηκε, δεν μου άρεσε, γιατί υπάρχουν παιδιά.

Το να αρχίσεις να φωτογραφίζεις ξεκάθαρα. Είδα σε εκπομπές να λένε, έχουν μεγάλα παιδιά, είναι παρουσιαστές, δεν είμαι εγώ έλεγε η μία.. Ήταν πολύ άκομψο».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε σήμερα 5/12 ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και τον άκουσε εξοργισμένο. Όπως επεσήμανε, τα παιδιά του είναι σε ηλικία που μπορούν να διαβάσουν τα δημοσιεύματα και αυτό είναι κάτι τον ενοχλεί ακόμα περισσότερο, όταν διαβάζουν κάτι που δεν ισχύει για τον μπαμπά τους.

«Εγώ το πρωί μίλησα όχι με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου αλλά με τον πατέρα Γιάννη Στάνκογλου και τον άκουσα εξοργισμένο. Τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύει. Έχει δύο παιδάκια που αντιλαμβάνονται τα πάντα και βρίσκεται σε μια διαδικασία να μιλήσει στα παιδιά του για μια σχέση που δεν υπάρχει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Ο κύριος Στάνκογλου ντρέπεται για το δημοσίευμα. Με τη Σίσσυ έχουν βρεθεί μία φορά στο θέατρο και μία στην εκπομπή. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή κλήθηκε να απαντήσει για μια σχέση που δεν υπάρχει», είπε λίγο μετά ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα.

Για τον χαμό που έχει γίνει από χθες με τον Γιάννη Στάνκογλου και τη σχέση που φημολογείται ότι έχει με μια παρουσιάστρια, απάντησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο της #Espresso, που έχει τον γνωστό ηθοποιό, αλλά και τη Σίσσυ Χρηστίδου, με τίτλο «νέος έρωτας».

«Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Η υποκρισία! Τρελαίνομαι με την υποκρισία. Υπάρχουν σήμερα εφημερίδες και σάιτ που λένε για ένα περιβόητο ζευγάρι. Εγώ δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει. Το έχω ακούσει κι εγώ και γι’ αυτό είπα χθες ότι το έχω ακούσει ότι καιρό υπάρχει το ζευγάρι αυτό. Δεν τους έχω δει με τα μάτια μου. Δεν θα το έπαιζα ποτέ σαν θέμα, το έβγαλαν άλλες εκπομπές και είπα ότι κι εγώ το έχω ακούσει. Δεν ξέρω αν ισχύει ή δεν ισχύει.

Οφείλω να πιστέψω τους πρωταγωνιστές, το έναν τουλάχιστον που βγήκε και είπε ότι δεν ισχύει. Βγήκε ο Γιάννης Στάνκογλου στη Σάσα Σταμάτη  και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος αν δεν ισχύει ή αν ισχύει και δεν θέλει να το πει, δικαίωμά του είναι. Και λέει ότι “δεν έχω σχέση με καμία παρουσιάστρια”. Μπράβο στον κύριο Στάνκογλου και μπράβο και στη Σταματίνα που βγήκε σήμερα και το ανασκεύασε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Είμαστε η χώρα της υποκρισίας. Το ότι σήμερα υπάρχουν δύο εφημερίδες που έχουν πρωτοσέλιδο το νέο ζευγάρι της πόλης και λένε πότε γνωρίστηκαν, πότε τα έφτιαξαν κλπ… Δεν διαβάζουν εφημερίδα οι άνθρωποι;Εμείς δεν διαβάζουμε εφημερίδα; Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει, με τις εφημερίδες τι γίνεται;».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Όταν βγαίνει ο ίδιος ο άνθρωπος και λέει “δεν έχω σχέση με παρουσιάστρια” εκεί το πράγμα τελειώνει, εκεί το βουλώνουμε όλοι και τελειώνει η ιστορία. Απορώ γιατί κάποιοι ξεκίνησαν χθες να το λένε. Είναι μια φήμη που υπήρχε και την είχα ακούσει κι εγώ».

Με αφορμή τις φήμες για σχέση μεταξύ του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο #ToPrwino: «Πρέπει να σεβόμαστε όλους. Εμένα, από τότε που έχω χωρίσει, αν ήθελα να βγω να πω για μια σχέση μου, θα έβγαινα εγώ ο ίδιος. Προφανώς 6-7 χρόνια έχουν υπάρξει και περίοδοι που δεν είμαι μόνος μου. Δεν το έχω πει ποτέ. Σχέση όμως που να πω ότι είμαι με κάποια και βγαίνω έξω δεν είχα αυτά τα 7 χρόνια. Γιατί δεν είχα; Για τους δικούς μου λόγους. Ή μπορεί και να είχα και να μην ήθελα να μαθευτεί, γιατί υπάρχουν παιδιά κλπ.».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχω σχέση που είναι έγκυος, ότι έχω παντρευτεί κρυφά στην Τήνο, ότι περιμένω τρίτο παιδί.. Να τους σεβόμαστε όλους. Να μην σεβόμαστε μόνο τον Στάνκογλου, που πρέπει να τον σεβαστούμε, όλους, κύριοι συνάδελφοι, να τους σεβόμαστε, που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν το ο,τιδήποτε. Μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»