Dua Lipa και Ρομέν Γαβράς χώρισαν μετά από οκτώ μήνες σχέσης - Το «πέσιμο» του «γύπα» Κωνσταντίνου Βασάλου

Ένα από τα πιο hot ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz, η Dua Lipa με τον Ρομέν Γαβράς, γιος του διάσημου σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από οκτώ μήνες κοινής συμβίωσης - Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζήτησε τη συμβουλή της Σίσσυς Χρηστίδου για να φλερτάρει σωστά την Dua Lipa

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με τη βρετανική #Sun το ζευγάρι που το περασμένο καλοκαίρι είχε περάσει αξέχαστες διακοπές στη Σίφνο η οποία είχε μαγέψει την διάσημη ποπ τραγουδίστρια, τελικά αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του καθώς εκείνη θέλει να επικεντρωθεί στη μουσική της.

«Η Dua και ο Ρομέν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από ένα ερωτικό καλοκαίρι. Είναι αφοσιωμένη όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του πριν αρχίσουν τα προβλήματα ανάμεσά τους. Ο Ρομέν θεωρούσε τη Dua εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να φύγει από τον στόχο της για κανέναν» γράφει η ίδια πηγή.

Το ελληνικό καλοκαίρι της Dua Lipa

Οι δύο άλλοτε ερωτευμένοι όταν έκαναν διακοπές στη Σίφνο, είχαν βρεθεί στις πιο απομακρυσμένες παραλίες του νησιού, απολάμβαναν το nightlife αλλά και μοναδικές ελληνικές γεύσεις. Μάλιστα, η Dua Lipa τότε έδειχνε μαγεμένη με τις ομορφιές της χώρας μας και ανέβαζε συνέχεια όμορφα μέρη που εξερευνούσε στα social media.

dua-lipa-akropoli-5

Αρχικά το ζευγάρι κρατούσε τη σχέση του κρυφή, όμως τον περασμένο Μάρτιο την επιβεβαίωσε κάνοντας κοινή εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του Yves Saint Laurent στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

bestimage_00617874_000026

Οι φωτογραφίες της Dua Lipa από το δωμάτιο του παρισινού ξενοδοχείου τότε, είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε αποκαλύψει ποιος τη φωτογράφιζε.

dua-lipa-romainn-gavras-hotel-room

Ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, Ρομέν, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τη διάσημη Rita Ora, τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό αλβανικής καταγωγής.

0_PAY-EXCLUSIVE-PREMIUM-EXCLUSIVE-Rita-Ora-Goes-Topless-While-On-Holiday-With-New-Man-Romain-Gavras

Πλέον, αποτελεί παρελθόν και η σχέση του με την Dua Lipa η οποία δείχνει αποφασισμένη να αφοσιωθεί στη μουσική της.

Τη χαρά του για τον χωρισμό της Dua Lipa από τον Ρομέν Γαβράς θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor που έχει εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά τον θαυμασμό του για τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, στην οποία μάλιστα είχε στείλει και μήνυμα στο παρελθόν, ανέφερε, «Χώρισε η Dua Lipa μετά από 8 μήνες. Καλά, σίγουρα με θέλει τώρα» κάνοντας τους πάντες το πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Δε ταιριάζω εγώ με τη Dua Lipa; Προφανώς αν τα φτιάξω μαζί της θα το πω. Την έχω στείλει άπειρα μηνύματα. Δες εδώ. Πόσα στόρι, δεν έχει απαντήσει τίποτα. Δες εδώ το μήνυμα. Διάβασε» είπε σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού διάβασε το μήνυμα που έστειλε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Ντούα Λίπα, είπε «Ε, θα σου απαντήσει σε αυτό το μήνυμα;»

«Έχω τον τρόπο μου πάντως εγώ. Φλερτάρω… Θα της στείλω, “έμαθα ότι χώρισες”. Θα μου πείτε έναν ωραίο τρόπο να την προσεγγίσω; Η Βένια από πάνω μου λέει να στείλω μια σέλφι γυμνός» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζητώντας τη βοήθεια των συναδέλφων του για να μπορέσει να προσεγγίσει την τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο στο ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»