Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Βαγγέλη Περρή – Ανήρτησε το απόσπασμα με τα ειρωνικά σχόλια

Ο γνωστός δημοσιογράφος απαντά με… «ψαλμωδία» στην Κατερίνα Καινούργιου για τη «συγγνώμη» που περιμένει από εκείνη μετά τα όσα είπε στην εκπομπή της εναντίον του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Βαγγέλη Περρή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής #MEGAΚαλημέρα.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά σε βάρος της για όσα εκείνη είπε.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, από τον αέρα της εκπομπής #ToPrwino, ο δημοσιογράφος διάβασε αυτολεξεί την επίμαχη δήλωση της παρουσιάστριας που τον εξόργισε.

«Είπε, ακριβώς απομαγνητοφωνημένη η πρόταση ‘Έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνισή μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Περρή. Πόσο χυδαίο είναι αυτό από την πλευρά ενός άνδρα’», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, μου είπανε, υπονοήθηκε. Να πει το σχόλιο το χυδαίο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δε γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δε ζητήσει συγγνώμη, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως και οι ευθύνες αυτές, φυσικά, θα είναι ποινικές».

Μιλώντας στην κάμερα του #MEGAΚαλημέρα είπε:

«Περιμένω τη συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου. Δε μου έχει στείλει μήνυμα. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά. Φυσικά θα δεχθώ τη συγγνώμη της. Δεν το κάνω για να βγάλω λεφτά. Όλο αυτό έγινε για να επανέλθει η κανονικότητα».

Λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή στο Mega Καλημέρα, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναρτώντας ένα απόσπασμα από δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή σε παλιότερη εκπομπή που παρουσίαζε, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν μου αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις, οι ίδιες οι λέξεις που ειπώθηκαν δεν ήταν χυδαίες. Αυτό που βρίσκω χυδαίο είναι όταν ένας άνδρας αφήνει άκρως ειρωνικά υπονοούμενα για την εμφάνιση μίας γυναίκας.

Όχι δεν ήταν ένα “χυδαίο σχόλιο”, αν σταθούμε στην απομαγνητοφώνηση. Αλλά αυτό καθόλου δεν μειώνει τη χυδαιότητα αυτού του άκρως ειρωνικού και απαξιωτικού σχολίου. Καλημέρα φίλοι μου».

Όπως θα δεις στο απόσπασμα, ο Βαγγέλης Περρής ερωτάται από τη δημοσιογράφο για τις γυναίκες που προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις και εκείνος με τη σειρά του τη ρωτά από ποια εκπομπή προέρχεται. «Είμαι στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου» απαντά η δημοσιογράφος κι εκείνος σημειώνει: «Και θέλετε να μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα;».

kenourgiou-perris

Δες παρακάτω το απόσπασμα που ανήρτησε η Κατερίνα Καινούργιου:

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»