Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!

Και τι μπορεί να είναι πιο μαγικό από τον ίδιο τον αλχημιστή της φύσης; Οι μέλισσες είναι αρχιτέκτονες, εξερευνητές, που διαφυλάσσουν τη φυσική βιοποικιλότητα και μας προσφέρουν ισχυρά ενεργά συστατικά!

Αυτά τα Χριστούγεννα, σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της μέλισσας και να γίνετε κι εσείς επικονιαστής της μαγείας, σκορπίζοντας θετική ενέργεια και χαρά παντού γύρω σας.

Αυτή τη χρονιά σας καλούμε να...Για να γιορτάσει την πιο ευτυχισμένη περίοδο του έτους, η APIVITA μας καλεί στον μαγικό κόσμο της μέλισσας και δημιουργεί μια συλλογή από σταρ limited edition με τα πιο απαραίτητα προϊόντα που θα κάνουν πραγματικά θαύματα στο πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, σε αποκλειστικές, limited edition συσκευασίες σε μια εορταστική παλέτα στις αποχρώσεις του μπλε της νύχτας, με τη μέλισσα να είναι η απόλυτη σταρ της εορταστικής περιόδου!

Ταυτόχρονα, στην APIVITA γινόμαστε πιο πράσινοι κάθε χρόνο μειώνοντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα με λιγότερα υλικά συσκευασίας.

Για την ακρίβεια, αυτή τη χρονιά, παρόλο που παράξαμε 26.500 περισσότερα κουτιά, καταφέραμε να μειώσουμε τα υλικά συσκευασίας κατά 25% χρησιμοποιώντας 5.600 λιγότερο χαρτί, λιγότερα μανίκια και εισάγοντας τα ελαφρά κουτιά με παράθυρο.

Ας διαδώσουμε την Eco Design Πολιτική μας:

  1. Το εξωτερικό ύφασμα είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι.
  2. Το εσωτερικό υλικό των νεσεσέρ είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια σε συνέχεια της πολιτικής της APIVITA για αειφόρο άντληση πρώτων υλών.
  3. Τα κουτιά*, τα μανίκια και το ρυζόχαρτο έχουν την πιστοποίηση FSC, για να διασφαλίσουν ότι το χαρτί προέρχεται από δάση αειφόρου εκμετάλλευσης.
  4. Τα μεγάλα κουτιά έχουν κατασκευαστεί με φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία, χρησιμοποιώντας 60% λιγότερη ενέργεια από τον μέσο όρο. *εκτός από τα μεγάλα κουτιά που έχουν κατασκευαστεί από 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

Διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο πακέτο από τα limited edition sets της APIVITA και προσφέρετε τα πιο λαμπερά χαμόγελα στους αγαπημένους σας, ακολουθώντας τη μαγεία της μέλισσας!

APIVITA LIMITED EDITION SETS ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023

1 2 4 5 6 7 8
1 2 4 5 6 7 8

Όλα τα παραπάνω limited-edition sets είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα προϊόντα της APIVITA παράγονται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο Αττικής στην Ελλάδα, και είναι διαθέσιμα σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

_MG_0297

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!