Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Είμαι ευτυχισμένη»

Το ζευγάρι έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί: «Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη έγινε υπό άκρα μυστικότητα στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στην Πλάκα, στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 12.00 μ.μ.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την εκκλησία ήταν δρακόντεια ενώ οι καλεσμένοι δε ξεπερνούσαν τους 60.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και οι ηθοποιοί της παράστασης που συμμετέχει η Δήμητρα  Ματσούκα, «Μαθήματα Κωμωδίας», η οποία ανεβαίνει στο Μικρό Παλλάς.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Δήμητρα Ματσούκα πριν και μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί με την ηθοποιό να μιλάει πρώτη φορά για την ημέρα του γάμου της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ φιλικά. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο» αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στο #ToPrwino προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από τον ρομαντικό χορό που χόρεψε η ηθοποιός και ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής στο γλέντι που ακολούθησε σε γνωστό μαγαζί στην «καρδιά» της Αθήνας.

Όπως θα δεις, ο Πέτρος Κόκκαλης φορώντας ροζ πουκάμισο και η Δήμητρα Ματσούκα με πιο ανέμελο hair look χόρεψαν αγκαλιά το πρώτο κομμάτι μετά τον γάμο τους.

Οι εικόνες δείχνουν τα τρυφερά ενσταντανέ του παντρεμένου πλέον ζευγαριού. «Είναι πολύ αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από το πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα δεν θα μπορούσε να λείπει η αδελφή της, Μαρία Ματσούκα, η οποία μάλιστα, λίγες ώρες μετά το μυστήριο έκανε μια ανάρτηση- «καρφί» στα social media. Μέσα από αυτή, τάσσεται κατά της δημοσίευσης φωτογραφικού υλικού από την ιδιωτική αυτή στιγμή της αδελφής της.

matsouka-3

«Κάποιες στιγμές είναι ιερές! Δεν δημοσιοποιούνται όλα. Είναι τόσο σημαντικό να απολαύσουμε την στιγμή και να αφήσουμε επιτέλους στην άκρη το κινητό. Η αδερφή μου η πιο όμορφη νύφη και ο Πέτρος ο ποιο όμορφος γαμπρός, μα το πιο σημαντικό είναι ότι οι δυο είναι πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι. Πάντα ερωτευμένοι, υγιείς και ευτυχισμένοι. Σας αγαπάμε πολύ, Μαρία – Θέμης- Ραφαήλ», έγραψε η Μαρία Ματσούκα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»