Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη: «Είμαι ευτυχισμένη»

Το ζευγάρι έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί: «Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη έγινε υπό άκρα μυστικότητα στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στην Πλάκα, στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 12.00 μ.μ.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την εκκλησία ήταν δρακόντεια ενώ οι καλεσμένοι δε ξεπερνούσαν τους 60.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν και οι ηθοποιοί της παράστασης που συμμετέχει η Δήμητρα  Ματσούκα, «Μαθήματα Κωμωδίας», η οποία ανεβαίνει στο Μικρό Παλλάς.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Δήμητρα Ματσούκα πριν και μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί με την ηθοποιό να μιλάει πρώτη φορά για την ημέρα του γάμου της.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ φιλικά. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο» αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στο #ToPrwino προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από τον ρομαντικό χορό που χόρεψε η ηθοποιός και ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής στο γλέντι που ακολούθησε σε γνωστό μαγαζί στην «καρδιά» της Αθήνας.

Όπως θα δεις, ο Πέτρος Κόκκαλης φορώντας ροζ πουκάμισο και η Δήμητρα Ματσούκα με πιο ανέμελο hair look χόρεψαν αγκαλιά το πρώτο κομμάτι μετά τον γάμο τους.

Οι εικόνες δείχνουν τα τρυφερά ενσταντανέ του παντρεμένου πλέον ζευγαριού. «Είναι πολύ αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από το πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα δεν θα μπορούσε να λείπει η αδελφή της, Μαρία Ματσούκα, η οποία μάλιστα, λίγες ώρες μετά το μυστήριο έκανε μια ανάρτηση- «καρφί» στα social media. Μέσα από αυτή, τάσσεται κατά της δημοσίευσης φωτογραφικού υλικού από την ιδιωτική αυτή στιγμή της αδελφής της.

matsouka-3

«Κάποιες στιγμές είναι ιερές! Δεν δημοσιοποιούνται όλα. Είναι τόσο σημαντικό να απολαύσουμε την στιγμή και να αφήσουμε επιτέλους στην άκρη το κινητό. Η αδερφή μου η πιο όμορφη νύφη και ο Πέτρος ο ποιο όμορφος γαμπρός, μα το πιο σημαντικό είναι ότι οι δυο είναι πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι. Πάντα ερωτευμένοι, υγιείς και ευτυχισμένοι. Σας αγαπάμε πολύ, Μαρία – Θέμης- Ραφαήλ», έγραψε η Μαρία Ματσούκα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»