Πέμη Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Γεράσιμος Γεννατάς, Μέμος Μπεγνής, Μαριάννα Πολυχρονίδη κ.α. για το κόψιμο του #ΈρωταΦυγά

Πέμυ Ζούνη: «Είναι χυδαιότητες να λένε ότι κόβεται γιατί δήθεν αποχωρώ εγώ και ο Ζαλμάς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για το πρόωρο και αιφνιδιαστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς, «Έρωτας φυγάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε η Πέμυ Ζούνη, ο Σταύρος Ζαλμάς & ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σίριαλ θα ολοκληρωθεί άρον άρον, αφού το κανάλι δεν προχωράει σε νέα επεισόδια λόγω έλλειψης χρημάτων.

O σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς, Βασίλης Τσελεμέγκος, και σχολίασε την απόφαση της διοίκησης του καναλιού.

«Στα τόσα χρόνια δουλειάς μου στην τηλεόραση είμαι συλλέκτης εμπειριών. Και τώρα μία σειρά που πάει καλά κόβεται. Είχαμε συνηθίσει παλαιότερα να κόβεται μία σειρά που δεν πηγαίνει καλά, αλλά κανείς αυτό. Τι να πεις. Γινόντουσαν κάποιες κουβέντες που το υποψιαστήκαμε. Μετά ήρθε ένα email. Καταλαβαίνω πως τα κανάλια έχουν άλλα σχέδια και αλλάζουν τη ρότα τους αλλά με αυτή την απόφαση αφήνουν πάνω από 100 ανθρώπους στη μέση της χρονιάς χωρίς δουλειά. Συνεχίζουμε τα γυρίσματα με το ίδιο κέφι. Μας έχει καταβάλλει λίγο αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμα 30-40 επεισόδια να γυρίσουμε, ίσως λιγότερα. Υπάρχουν συζητήσεις για να πάει σε άλλο κανάλι αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω».

Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε πως για εκείνον η σειρά λήγει άδοξα και αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές και ξεπερνάει τα όρια του σκανδάλου.

«Επίσημη ενημέρωση από το κανάλι δεν έχουμε, μας έστειλε ένα email η παραγωγή πως θα σταματήσει. Νομίζω πως όφειλε το κανάλι να δώσει μία πειστική εξήγηση γιατί συνήθως ένα σίριαλ κόβεται όταν δεν πηγαίνει καλά. Είναι αδιανόητο ένα σίριαλ επιτυχημένο που ο κόσμος κάθεται κάθε βράδυ και το παρακολουθεί, να κόβεται. Θα πρέπει να μας δώσει μία πιο πειστική απάντηση το κανάλι».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξήγηση που έλαβαν από το κανάλι γι’ αυτή την απόφαση ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν τη σειρά να σταματά γιατί δήθεν αποχωρούν από αυτή, η ίδια και ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Η επίσημη ανακοίνωση που έχουμε από το κανάλι είναι ότι πάρα πολύ θα ήθελαν να συνεχιστεί η σειρά, αλλά αδυνατούν να το στηρίξουν τα οικονομικά του σταθμού. Σεβαστό είναι αυτό, δε μπορεί να πει κανείς κάτι. Πάντα οι σειρές υπογράφουν μέχρι Δεκέμβρη και μετά ανανεώνουν.

Εμείς, ως μια επιτυχημένη σειρά, θεωρούσαμε ότι θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι, όπως έγινε και πέρυσι, γιατί η σειρά ανέβαζε νούμερα, δεν κατέβαζε. Τυπικά είναι κατοχυρωμένοι αφού έχουμε υπογράψει μέχρι τα 100 επεισόδια και θα σταματήσουμε στα 110. Ωστόσο, δεν παύει να είναι αιφνιδιαστικό. Κανείς δε το περίμενε» ανέφερε αρχικά η Πέμυ Ζούνη.

«Προφανώς οι άνθρωποι δε βγαίνουν, είναι δύσκολα τα οικονομικά, ίσως έχουν βρει κάτι που θα τους συμφέρει περισσότερο. Είναι οδυνηρό για εμάς, αλλά δε μιλάμε συναισθηματικά. Εκείνο που θέλω να επισημάνω, είναι ότι από εκπομπές του καναλιού και κάποια site, κυκλοφόρησαν κάποια πράγματα που πρέπει να ανασκευαστούν αμέσως. Ήδη έχουμε ειδοποιήσει το κανάλι για να ανασκευαστούν.

Πήγαν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και είπαν ότι η σειρά σταματάει γιατί ο Ζαλμάς και η Ζούνη θέλανε να φύγουν και μια άλλη πρωταγωνίστρια είχε ένα άλλο θέμα. Κάποιες χυδαιότητες. Επειδή αυτό είναι αναληθές, έχουμε ειδοποιήσει να ανασκευάσουν. Θέλω να το διευκρινίσω αυτό. Είναι για γέλια αυτό. Έχουμε και τα συμβόλαια. Πρέπει να βγουν επώνυμα να ζητήσουν συγγνώμη. Είναι πολύ άσχημο αυτό.

Βάσει του ξένου format ο δικός μου χαρακτήρας έχει πεθάνει από τον Οκτώβριο αλλά με πολύ χαρά και από τις δυο πλευρές αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Πρέπει λοιπόν να διορθωθεί αυτή η φήμη» ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Υπάρχει μεγάλο κόστος και στις οικογένειες των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, και στους καλλιτέχνες που χάσανε άλλες δουλειές. Εμείς πιστεύαμε ότι είμαστε οι ναυαρχίδα του σταθμού, τελικά δε συνεχίζουμε γιατί το κανάλι είναι καλυμμένο τυπικά και δε βγαίνουν… Εννοείται ότι είμαι θετική στο να πάει η σειρά σε ένα άλλο κανάλι και να συνεχίσουμε» πρόσθεσε η Πέμυ Ζούνη.

«Ξέρω ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού είχε υποσχεθεί να στηρίξει εκείνος τη σειρά. Στην πορεία κάπως αυτό άλλαξε. Διαφορετικά δε θα έπρεπε να πάει δεύτερη σεζόν η σειρά ή να πάμε σε άλλο κανάλι εξ αρχής. Εκεί ξέρω ότι έγινε ένα πισωγύρισμα. Γι’ αυτό το κανάλι δε μπορεί να στηρίξει τη σειρά» κατέληξε.

Για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς» μίλησε και ο Γεράσιμος Γεννατάς στην εκπομπή #GeiaSou και τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στους ανθρώπους που θα μείνουν χωρίς δουλειά.

«Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο. Έχουμε κάνει μια όμορφη δουλειά. Η τηλεθέαση της σειράς μπορεί να είναι και τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Πέρα από κάποια μέιλ που λάβαμε εμείς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και είναι περίεργο αυτό. Δεν είναι έντιμο αυτό. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά για μένα η ενέργεια αυτή τοποθετεί κάπου αλλού, σε μια καινούργια θέση τα πράγματα.

Είναι πολύ διαφορετικό το σταματάω μια σειρά που κάνει 5% και σταματάω μια σειρά που κάνει 20%. Να τους χαιρόμαστε τους οικονομικούς λόγους. Έρχεται μια στιγμή που αντιμετωπίζουμε ξανά την αλήθεια που λέει ότι καμία εταιρία δεν νοιάζεται για κανέναν άνθρωπο», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς πρόσθεσε επίσης: «150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Κι εγώ δυσκολεύομαι να βρω δουλειά, γιατί δεν έχω αυτόν τον τρόπο, το μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών…».

Με αφορμή την είδηση πως ο «Έρωτας φυγάς» ολοκληρώνεται πρόωρα στο OPEN, η Μαριάννα Πολυχρονίδη μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός εξήγησε πως η ίδια έχει συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο, καθώς και το αίσθημα αδικίας που αισθάνεται μετά τις δυσμενείς εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Πολυχρονίδη δήλωσε πως «είναι σαφέστατα άδικο και αυτό το αισθανόμαστε από την άποψη του ότι χάνουμε τη δουλειά μας, γιατί ναι μεν είχαν συμφωνηθεί τα 110 επεισόδια αλλά αυτό συμβαίνει πάντα. Δηλαδή είναι λόγο σχετικό μιας και το κάνουν αυτό πάντα τα κανάλια. Στην αρχή συμφωνούν για110 επεισόδια αλλά, με δεδομένο ότι η σειρά έρχεται από πέρυσι και κάνει αυτά τα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Εφόσον, όχι μόνο δεν έπεσαν τα νούμερα, αλλά μεταφέρθηκε σε μια πολύ πιο δύσκολη ζώνη και τα νούμερα κατάφεραν να κρατηθούν εκεί που ήταν και πέρσι».

«Θέλω να πω, επειδή παρακολούθησα και άλλους συναδέλφους που έχουν βγει, ανάλογα και με τις ιστορίες του καθενός, τα συμβόλαια μας ήταν διαφορετικά. Για παράδειγμα, το δικό μου συμβόλαιο ήταν μέχρι τον Ιούνιο.  Εγώ δηλαδή δεν ήξερα ότι θα «σκοτωθώ» τον Γενάρη, άρα δεν θα συνεχίσω. Ήξερα ότι θα συνεχίσω μέχρι τον Ιούνιο όπως και πάρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Άρα δεν είναι ότι «κάναμε μέχρι το συμφωνημένο» γιατί για κάποιους από εμάς, όχι, δεν κάναμε μέχρι το συμφωνημένο. Κάναμε μέχρι τα μισά του συμφωνημένου».

«Η εταιρεία παραγωγής έχει φερθεί απέναντι μας, όχι μόνο άψογα, αλλά δεν έχει καμία εκκρεμότητα προς εμάς. Από ότι ξέρω υπάρχουν εκκρεμότητες ανάμεσα στο κανάλι και την εταιρεία παραγωγής. Οι «Αργοναύτες» μας πληρώνουν πάντα στην ώρα μας, είναι πάρα πολύ εντάξει απέναντι μας και τώρα μάθαμε ότι έχουν οικονομικό θέμα με το κανάλι» συμπλήρωσε ακόμα, με σαφήνεια, η Μαριάννα Πολυχρονίδη για την καθημερινή σειρά..

Δείτε το βίντεο στο 00:14' ΕΔΩ

Untitled

Ο Μέμος Μπεγνής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή #ILoveΣουΚου και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου. Ο ηθοποιός απάντησε και για το κόψιμο της σειράς «Έρωτας Φυγάς».

«Δεν ξέρω ποια είναι τα οικονομικά συμφέροντα, γιατί πάντα είναι οικονομικά τα θέματα ούτως ή άλλως.

Πραγματικά δεν έχω γνώση, αλλά είναι πολύ λυπηρό γιατί ο ηθοποιός εξαρτάται από αυτό, ζει από αυτό και είναι πάρα πολύ άσχημο. Είναι και οι τεχνικοί, τόσες οικογένειες από πίσω.

Ζούμε από αυτό το επάγγελμα και όταν μια δουλειά σου κόβεται στα μέσα μιας σεζόν, ενώ έχεις υπολογίσει να έχεις ένα εισόδημα α μέχρι το τέλος της σεζόν, μέχρι το καλοκαίρι, είναι πάρα πολύ βάρβαρο και βίαιο», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Για το ότι οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί ενημερώθηκαν μέσω μέιλ για το κόψιμο της σειράς, ο Μέμος Μπεγνής είπε πως δεν του έχει ξανατύχει!

«Έχει κοπεί σειρά που έχω κάνει, αλλά δεν με έχουν ενημερώσει ποτέ με μέιλ. Είναι άσχημο!».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»