Μαγγίρα, Χρηστίδου & Μπακοδήμου για την κόντρα της Κουτσελίνη με την Συνατσάκη: «Δεν έβρισε το παιδί της»

«Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να ανοίξει το χρονοντούλαπο; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, με συμφέρει; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα; Τη Ζήνα Κουτσελίνη; Μας συμφέρει όλους; Το θέλουμε;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη δική της άποψη στην κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή μια ατάκα που ειπώθηκε πριν εννέα χρόνια, σε εκπομπή που συμμετείχε η influencer-επιχειρηματίας για τη δημοσιογράφο.

Θέση σε όλα αυτά λοιπόν, θέλησε να πάρει η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει την επίθεση που έγινε προς τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής #ΙloveΣουκου, τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη είπε πως η Μαίρη Συνατσάκη έβρισε την κόρη της, αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

«Πολλά ακούστηκαν γι’ αυτή την τηλεοπτική κόντρα, μετά από εννέα χρόνια. Δε το βρίσκω μεμπτό, γιατί προφανώς την είχε πειράξει πολύ. Αυτό που βρίσκω μεμπτό είναι το ότι είπε ότι έβρισε το παιδί της, ενώ δεν έβρισε το παιδί της. Το ότι μπορεί να μην είναι σωστό να ασχολιόμαστε με τα παιδιά των άλλων, ναι θα συμφωνήσω. 

Θεωρώ ότι ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου. Η Μαίρη είπε “i rest my case”, δεν είπε τίποτα. Δε ξέρεις που αναφέρεται… Δε καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη μετά από εννέα χρόνια, ότι έβρισε ενώ δεν έβρισε. Που το αστείο ήταν του Ουγγαρέζου, και ούτε εμένα μου άρεσε, το βρήκα κακό χιούμορ, αλλά εντάξει θα πεις και μια βλακεία στα τόσα χρόνια. Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Ουγγαρέζο;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το θέμα είναι, γιατί το βίωσε όλο αυτό ξαφνικά η Μαίρη χωρίς να φταίει; … Δε καταλαβαίνω πραγματικά γιατί αυτή η επίθεση σε ένα κορίτσι που δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη στιγμή. Έχει τη ζωή της με το παιδάκι της, έχει την εταιρεία της. Δεν ενοχλεί κανέναν» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Τους δικούς της προβληματισμούς θέλησε να εκφράσει η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή της κόντρα που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρακολουθώντας όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό της για το αν όντως συμφέρει τους ανθρώπους της τηλεόρασης να ανοίξουν το χρονοντούλαπο και να δουν τι έλεγαν και οι ίδιοι πριν χρόνια.

«Η προσωπική εξέλιξη, γυρνώντας δέκα χρόνια πίσω, εγώ θα βγάλω και τη δουλειά από το κάδρο, σαν άνθρωπος, μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας δέκα χρόνια πίσω και να θεωρήσετε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος; Εγώ όχι.

Δέκα χρόνια πριν, μιλάμε για πραγματικά έναν άλλο άνθρωπο. Οι εμπειρίες της ζωής σε διαμορφώνουν και σε κάνουν να είσαι πιο συνειδητός. Αλλάζει η εποχή. Το θέμα είναι ότι αυτό το χρονοντούλαπο, που μας αφορά όλους που κάνουμε πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση, θέλουμε να ανοίξει;

Γιατί όλοι όσοι δείχνουμε με το δάχτυλο, δε θέλω να πω τώρα συγκεκριμένα ονόματα, λέω για όλους όσοι λένε “α, τι είχε πει τότε η Μαίρη”, όλους εμάς μας συμφέρει; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, με συμφέρει; Συμφέρει τον Γιώργο Λιάγκα; Τη Ζήνα Κουτσελίνη; Μας συμφέρει όλους; Το θέλουμε; Ήταν όντως μια άλλη εποχή…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο στο 01:15' EΔΩ

Α

Τη θέση τους μετέφεραν στον τηλεοπτικό αέρα και η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου με τους συνεργάτες της, στο ίδιο ακριβώς μοτίβο.

Αντιλαμβανόμαστε ολοι την πικρία της Ζήνας Κουτσελίνη, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει το λόγο που αυτή η αδικαιολόγητη επίθεση που έγινε στην Μαίρη Συνατσάκη.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!