Γιώργος Λιάγκας: «Αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους κοροϊδεύουν μισό χρόνο, τα έβαλαν με εμένα»

Μετά την Ναταλί Κάκκαβα τον Τριαντάφυλλο και η Μαριάντα Πιερίδη απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Γιώργο μου, αν βλέπεις φαντάσματα, να το κοιτάξεις» - Γιώργος Λιάγκας: «Τυχάρπαστοι! Έγιναν διάσημοι σε ένα βράδυ και πρέπει να είναι σε πάνελ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για το αν τελικά θα γίνει η εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο, ποια πρόσωπα θα τη στελεχώσουν και αν τελικά θα συμμετέχει η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασαν στο #ToPrwino, πριν από μέρες, με τον Γιώργο Λιάγκα να χαρακτηρίζει ως «ανωμαλία» ότι όλοι συζητούν μία εκπομπή φάντασμα!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στο Πρωινό: «Δεν κατηγορώ τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά για να καταλάβετε το φαιδρόν του πράγματος. Μιλάμε όλοι για μία εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και πολύ πιθανόν να μην τη δούμε και ποτέ. Και κάθε εβδομάδα βάζουμε και μία σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Και ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν! Οι άνθρωποι αυτοί δεν αμείβονται και κάθε μέρα λέμε για έναν άλλο. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία. Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία. Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει, αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που υπάρχουν. Όλες οι εκπομπές θεωρούμε ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά με μία εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε; Και τώρα εσύ έχεις κάνει ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα πάρουν τη θέση της Κάκκαβα σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει».

Και να τονίσουμε ότι λίγες μέρες μετά ο παρουσιαστής διευκρίνησε: «Για την «εκπομπή φάντασμα», επειδή είδα ότι απάντησαν κι άλλοι… Δεν ήταν μομφή προς τους ανθρώπους, ούτε προς το κανάλι. Ήταν προς εμάς μία κριτική, ότι ασχολούμαστε με μία εκπομπή – φάντασμα υπό την έννοια ότι το λέμε και το ξαναλέμε και δε βγαίνει η εκπομπή. Όντως είναι μία εκπομπή φάντασμα… Επειδή βγήκαν και αναρτήσεις… Δεν φταίνε οι άνθρωποι. Επίσης, τώρα αυτό του Τριαντάφυλλου ότι “έλα στο OPEN, να μας δείξεις ποιος είσαι…», έχω περάσει από πολλά κανάλια. Δεν έχω πρόβλημα».

H Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για την εκπομπή του Open που πρόκειται να βγει στον αέρα το Σαββατοκύριακο και απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα που αποκάλεσε την εκπομπή «εκπομπή φάντασμα».

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω οικογενειακά στο σπίτι μου».

Και για την εκπομπή του σαββατοκύριακου στο Open τόνισε: «Για την εκπομπή θα ενημερωθείτε, όπως και εμείς, από το κανάλι».

Μάλιστα, για τις δηλώσεις του Γιώργο Λιάγκα, υπογράμμισε: «Γιώργο μου, βλέπεις φαντάσματα; Άμα βλέπεις φαντάσματα, να το κοιτάξεις».

Δείτε το βίντεο στο 00:05' ΕΔΩ

Ο Γιώργος Λιάγκας έστειλε μήνυμα σε Μαριάντα Πιερίδη, Ναταλί Κάκκαβα και Τριαντάφυλλο μετά τις δηλώσεις – απαντήσεις τους προς εκείνον για τον χαρακτηρισμό «φάντασμα» της εκπομπής του Open το Σαββατοκύριακο.

Ο παρουσιαστής του #ΤοPrwino τόνισε πως αντί να τον ευχαριστήσουν που βγήκε και τους στήριξε, βγαίνουν και τάσσονται εναντίον του.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι μία εμμονή αυτή. Ο Λιάγκας μίλησε υπέρ των συντελεστών της εκπομπής λέγοντας για μία εκπομπή φάντασμα. Και οι συντελεστές της εκπομπής, αντί να τα βάλουν με αυτούς που τους κοροϊδεύουν μισό χρόνο, τα έβαλαν με εμένα που είπα ότι είναι μία εκπομπή φάντασμα που όλοι λένε ότι ξεκινά κι επί της ουσίας δεν ξεκινάει. Άρα ο Λιάγκας μαζί σας είναι, αυτό δεν καταλαβαίνετε. Βγήκε η Κάκκαβα και η Μαριάντα Πιερίδη και λένε για εμένα.

Δεν καταλαβαίνετε ότι είπα ότι είναι ντροπή και άκομψο να λέμε πότε ξεκινάει αυτή η εκπομπή από το καλοκαίρι και μιλάμε για μία εκπομπή φάντασμα. Προφανώς η παραγωγή ή το Open κάτι δεν κάνει καλά. Άρα αντί να έχουν πρόβλημα με αυτούς που τους λένε ότι ξεκινάει η εκπομπή, τα έχουν με εμένα που επεσήμανα ότι κάποιοι άλλοι δεν τους λένε την αλήθεια. Μην τα βάζετε με αυτόν που το επεσήμανε, βάλτε τα με αυτούς που σας λένε ότι ξεκινάει και δεν ξεκινάει. Δεν είπα εγώ ότι φταίει η Μαριάντα ή Κάκκαβα ή ο Τριαντάφυλλος. Να πάμε και σε μονομαχία… Μάθετε να ακούτε τι λέει ο άλλος και ποιος είναι με ποιον!»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Επειδή μιλάω, δεν σημαίνει ότι είμαι εναντίον όλων. Ο λογικός άνθρωπος παίρνει τηλέφωνο και λέει «Γιώργο ευχαριστούμε που μας στήριξες» γιατί το είπα για να τους στηρίξω. Αντί να πουν «ευχαριστούμε που μας στήριξες», βγαίνουν και λένε για εμένα. Παρόλα αυτά δεν πληρώνονται από πουθενά, δεν έχουν δουλειά αλλά φταίει ο Λιάγκας. Μυαλό λίγο…. Μακάρι να βγει η εκπομπή.

Στα 30 χρόνια καριέρας μου, μάχομαι για να έχουν δουλειά και αμοιβή άνθρωποι που το αξίζουν και όχι τυχάρπαστοι που βγήκαν από ένα ριάλιτι κι έγιναν διάσημοι σε ένα βράδυ και πρέπει σώνει και ντε να κατακτήσουν μία θέση σε ένα πάνελ».

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»