«Χείμαρρος» ο Βασίλης Λέκκας για Μάνο Χατζιδάκι: «Δεν ξαναμιλήσαμε μέχρι τον θάνατο του, δεν πήγα στην κηδεία»

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός μίλησε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, για το τέλος της μακρόχρονης σχέσης και συνεργασίας με τον Μάνο Χατζιδάκι με τον οποίο δεν μίλησε ξανά, ύστερα από την σύγκρουση τους, ως τον θάνατο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Λέκκας, όταν και συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Λέκκας εξομολογήθηκε πως «κάποια στιγμή ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα. Όχι να φύγω από τον Μάνο, αλλά να κάνω κάποια πράγματα και υπήρχε μια ατμόσφαιρα που δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε τώρα. Αποφάσισα να το κάνω και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας. Δεν μιλήσαμε ξανά μέχρι που πέθανε. Δεν τίθεται όμως θέμα να μετανιώσω, όχι. Για να το κλείσω το θέμα, αυτό είχε να κάνει με εμένα και τον Μάνο. Αν ξέρει ο καθένας τις λεπτομέρειες, ούτε μετανιώνω ούτε ζητάω συγχώρεση. Είχα πει κάποτε πως τον έχω συγχωρέσει και γι’ αυτό μιλάω σήμερα με πολύ αγάπη και θαυμασμό για εκείνον. Οι συνεργάτες, που έκανα ό,τι έκανα, ήταν πρόσωπα πολύ σπουδαία. Δεν ήταν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους ήξερες ή είχαν δείγματα διαφορετικά».

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίσει τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκη, το έκανε κατά καιρούς, αλλά εμείς ήμασταν οικογένεια και εγώ ήμουν άνθρωπος που ήμουν εκεί. Ήταν ωραίο που έγινε. Ήταν ωραίο που είχαμε και τις κόντρες με τον Μάνο. Την στιγμή όμως που τσακώθηκα σοβαρά μαζί του, όχι, δεν την μετάνιωσα. Δεν την μετανιώνω, είμαι εγώ και ο Μάνος στο γεγονός αυτό και κανένας άλλος».

«Δεν πήγα στην κηδεία του. Βέβαια και στεναχωρήθηκα, αλίμονο. Τότε μου τηλεφώνησε μια γνωστή μου, «έφυγε ο Μάνος» μου είπε και θα σας πω την πρώτη φράση που μου ήρθε ενστικτωδώς τότε να πω. «Τώρα, έπεσαν οι άμυνες». Μιας κοινωνίας η οποία είχε στηρίγματα πνευματικά, από τα οποία έφυγε ένα μεγάλο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βασίλης Λέκκας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»