#FameStoryGR: Οι δύο σπουδαστές που αποχώρησαν - Πάλι η Κατσαΐτη στο σκαμνί - Η αντίδραση Ρέμου

Beef ανάμεσα σε Light -Κούσιο: «Οι χορευτές ήταν σαν να πήραν 100 ζάναξ» – «Αδελφέ, δεν είναι ωραίο αυτό που λες» - Ένταση με Γιάννη – Κατσαΐτη: «Δεν μου εξήγησε κανείς πώς να τη βάλω» – «Σου έδωσα τις ευκαιρίες» - Αντέδρασε ο Αντώνης Ρέμος: «Σε καμία περίπτωση και γω δεν θα την έβαζα»- Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στην σκηνή του #FameStoryGR η Κατερίνα Κούκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

To 10 live του Fame Story είναι γεγονός, με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται τους σπουδαστές, τους κριτές, το κοινό και τους τηλεθεατές σε ακόμα ένα φαντασμαγορικό μουσικό σόου, 4 στροφές πριν από τον μεγάλο τελικό!

Το live ξεκίνησε με τους υποψήφιους νικητές του reality να τραγουδούν το Gimme! Gimme! Gimme, των ABBA.

«Απόψε θα είναι μια βραδιά όνειρο, μια βραδιά όαση. Δυστυχώς με διπλή αποχώρηση», τόνισε και αναφέρθηκε στο τραγούδι I want to break free του Freddie Mercury, με το οποίο βγήκε στη σκηνή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Λίγο μετά το καλωσόρισμα, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση σώζεται από τη διαδικασία, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού.

Εκ των Τίτου, Άντριου, Ελεάννας και Σωτήρης, αυτός που αποκλείστηκε από τη διαδικασία και παραμένει αυτήν τη εβδομάδα στην ακαδημία είναι ο Τίτος Λαχανάς.

Στη συνέχεια, η Ηρώ ανέβηκε στη σκηνή και ανακοίνωσε ότι οι Danny & Victor είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με τους άλλους τρεις. Η διευθύντρια της ακαδημίας δήλωσε ότι τους έβγαλαν υποψήφιους για να τους αφυπνίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σημερινά τραγούδια έχουν επιλεχθεί από τους κριτές του Fame Story για αυτό το live.

Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στην σκηνή του Fame Story η Κατερίνα Κούκα και ερμήνευσε το Μην ανοίγεις πληγές σε στίχους του Γιώργου Θεοφάνους.

Με συνοδεία τον Γιώργο Θεοφάνους στον πιάνο μάγεψε τόσο τους τηλεθεατές όσο και το κοινό που βρισκόταν στο πλατό.

Η Κατερίνα Κούκα ανέβηκε ξανά στην σκηνή του Fame Story και ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της τόσο τους τηλεθεατές όσο και το κοινό.

Από όλα περιείχε το 10o live του Fame Story, αφού οι κριτές είχαν φροντίσει να δώσουν διαφορετικού είδους κομμάτια σε όλους τους σπουδαστές.

Άλλοι ενθουσίασαν τους κριτές και άλλοι θα μπορούσαν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο αφού υπήρχαν μικρά λαθάκια είτε φωνητικά είτε στο κομμάτι της εμφάνισης.

Παρόλα αυτά, όλοι οι σπουδαστές δοκιμάστηκαν και σε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθιζαν ή ήθελαν βάσει του ρεπερτορίου τους.

Οι υποψήφιοι

Το «Δυο μέρες μόνο» της Δήμητρας Γαλάνη, επέλεξαν οι κριτές για την Andrew Punch, στο 10ο live!

Ο Γιώργος Αρσενάκος πήρε τον λόγο: «Δεν το απογείωσες. Το κράτησες, το φυλάκισες, το εγκλώβισες και δεν μπόρεσες να το εξωτερικεύσης. Αυτό ήταν ένα τραγούδι που θα έπρεπε να το βγάλεις, ούτε φωνητικά ήσουν καλή. Έχουμε απαιτήσεις».

«Θα συμφωνήσω με τον λόγο. Ενώ είναι όντως επάνω σου το τραγούδι, για κάποιον λόγο δεν μπόρεσες να μπεις μέσα στο τραγούδι. Φωνητικά ήταν άψογο, έλειπε το συναίσθημα. Δεν πήρα το πακέτο σου να ξέρεις, κάτι έλειπε», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο τραγούδι, οι χαμηλές ήταν πολύ χαμηλές και οι ψηλές πάρα πολύ ψηλές. Ενώ όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι έχεις μια φωνάρα, νομίζω ότι βρήκαμε τα όριά της σήμερα. Σε είδα να ζορίζεσαι και στο χαμηλό και να τσιρίζεις πάρα πολύ στο ψηλό. Δεν το δικαίωσες το τραγούδι, ούτε τον εαυτό σου», είπε ο Light, ο οποίος είπε άφησε να εννοηθεί ότι ίσως θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει.

«Το κουπλέ σου ήταν μεστό, δυνατό, βαρύ, γεμάτο, εντυπωσιάστηκα. Μόλις μπήκε στο ρεφρέν είχες το άγχος να πατήσεις στις νότες», είπε η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε: «Εκεί ήταν η μόνη φορά που έπρεπε η φωνάξεις».

«Δεν θα με ένοιαζε να στονάρεις αν έδινες την ψυχούλα σου», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

Το «θρυλικό» «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» της Κατερίνας Κούκα, ερμήνευσε η Ελεάννα, υπό το βλέμμα της ίδιας της ερμηνεύτριας που βρέθηκε στο 10o live του μουσικού reality.

Η Κατερίνα Κούκα, μετά από παρότρυνση του Αντώνη Ρέμου, κάθισε με τους σπουδαστές για να ακούσει την Ελεάννα και ο Νίκος Κοκλώνης με πολύ χιούμορ φώναξε την… Άσπα Τσίνα να βγει στη σκηνή.

«Η δροσιά αυτοπροσώπως. Μια χαρά το τραγούδι, εύγε», είπε η Κατερίνα Κούκα στην Ελεάννα.

Η Ελένη Φουρέιρα πήρε τον λόγο: «Λάμπεις ρε παιδί μου. Εκφραστικά ήσουν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη εβδομάδα. Ήσουν μέσα στο τραγούδι , ερμηνευτικά μου άρεσε μόνο το ρεφρέν. Ήσουν εκεί, τα κουπλέ σου δεν ήταν σταθερά, όμως το ευχαριστήθηκα».

«Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν πάτησε πουθενά το κομμάτι. Έχανες και στο ρεφρέν, αλλά τονικά ήταν κάπου αλλού το τραγούδι, κάπου αλλού εσύ. Δεν ήταν καλό για εμένα», είπε ο Light.

«Συμφωνώ με τον Light. Δεν σου έκατσε το τραγούδι. Ενεργειακά ήταν σαν να έκανες ρόλο. Ήταν ξένο πάνω σου. Κάποιες νότες τις σιχαινόσουν, τις απέφευγες», τόνισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε από την πλευρά του: «Εγώ άκουσα άλλα πράγματα. Εσύ έκανες ακριβώς αυτό που σου είπε η Κατερίνα. Ήσουν άψογη στο ρεφρέν, σαν να άκουγα την Κατερίνα. Άκουσα ένα πολύ ωραίο τραγουδισμένο ρεφρέν. Ήσουν πάρα πολύ καλή, μια πολύ ωραία εμφάνιση».

Έντονη ήταν η εβδομάδα και για τους Danny & Victor αφού μεταξύ άλλων έπρεπε να γράψουν και δικούς τους στίχους για το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν στο Fame Story.

Οι σπουδαστές ερμήνευσαν το Αυτή η νύχτα μένει σε μια διαφορετική διασκευή αποκαλώντας μάλιστα τους εαυτούς τους ραψωδούς.

Μία έντονη συζήτηση δημιουργήθηκε και με τον Χάρη Κούσιο κατά τις τελευταίες πρόβες επί σκηνής.

«Με αυτή την εμφάνιση είναι κοντά στο να μείνουν απόψε εδώ. Μου άρεσε αυτό που παρουσιάσατε. Έβαλαν δημιουργικά τον εαυτό τους. Το σόου το έχετε αλλά όλα τα άλλα θέλουν δουλειά. Και η φωνή και το ραπ. Από εκεί και πέρα ήταν ωραία και δημιουργική εμφάνιση», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος, πρόσθεσε: «Μου άρεσε τόσο πολύ αυτό που άκουγα, φαινόταν τόσο ψαγμένο. Αποδείξατε ότι δεν είστε άδικα στη μουσική Ακαδημία. Μπράβο σας, ωραίος και ο τρόπος που του ντύσατε. Μπορεί να ήταν πιο πολύ ειρωνικό το λαϊκό μέρος, ίσως να μην χρειαζόταν. Μπράβο από εμένα».

«Εγώ θα πω ότι μέχρι στιγμής ήσασταν η έκπληξη της βραδιάς. Μου αρέσατε πάρα πολύ. Οι στίχοι σας, η ενέργειά σας. Δεν είδα το ρεφρέν σας χαβαλεδίστικο. Καταπληκτικοί. Top of the top. Ήσασταν αυτοί που έπρεπε, με την ενέργεια που έπρεπε», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light κατέληξε: «Κρατούσα μικρό καλάθι. Λέω θα βγουν θα δώσουν κάτι μέτριο, πολύ πιθανό να πάνε και σπιτάκι τους. Ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα. Και οι στίχοι μου άρεσαν, όπως παίξαμε με τους κριτές, με το Fame Story. Για εμένα ήταν πολύ ωραία. Ίσως από τα καλύτερα perfomance σας».

Για πρώτη φορά υποψήφιος είναι ο Σωτήρης στο Fame Story και ήταν ο πρώτος που άνοιξε την σκηνή ερμηνεύοντας το Ηλιοβασίλεμα.

Ο σπουδαστής δεν περίμενε ότι θα είναι υποψήφιος και προσπάθησε όλη τη βδομάδα να το διαχειριστεί αφού είναι κάτι άγνωστο για εκείνον.

Πέραν από το κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Σωτήρης ράπαρε και για πρώτη φορά στο κομμάτι που ερμηνεύει ο Light.

«Εμένα μου άρεσε γιατί όντως ξεκίνησες πολύ ήρεμα, με ωραίες εναλλαγές στις δυναμικές σου. Σε κάποια σημεία ήσουν αβέβαιος στις καταλήξεις σου. Γενικά το σύνολο μου άρεσε. Είχες ωραίες ευαισθησίες, μετά ήσουν πιο δυναμικός στα ρεφρέν σου. Μου εξέφρασες έναν ρομαντισμό και έναν ερωτισμό που έχει το τραγούδι», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε: «Όπως μπήκες στο τραγούδι μου άρεσες. Μπήκες γλυκά, τρυφερά. Ήσουν ήρεμος! Αυτό που μου έλειψε και ήθελα σήμερα να κάνεις είναι το ραπ σημείο. Εσένα δεν είναι κάτι που σου πάει. Περίμενα να το τραγουδήσεις κάπως. Ακόμη και ο Light το τραγουδάει λίγο. Εσύ ήθελα να το τραγουδήσεις λίγο παραπάνω. Αν δεν προσπαθούσες να το ραπάρεις θα ήσουν κορυφαίος. Σου πήγαινε πολύ! Έκανες λάθος επιλογή να το ραπάρεις».

Ο Γιώργος Αρσενάκος από την πλευρά του, είπε: «Η εμφάνισή σου σήμερα ήταν μέτρια προς καλή. Το ραπ σημείο σε πέταξε έξω σήμερα. Θεωρώ ότι δεν το έκανες δικό σου σε εκείνο το σημείο και αυτό είχε αποτέλεσμα και στη συνέχεια. Ήσουν μέσα στην ατμόσφαιρα και ερμηνευτικά. Οι καταλήξεις σου δεν ήταν καλές! Στο 10ο live είναι μέτριο».

«Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα. Για εμένα ήταν μέτριο προς κακό! Για εμένα δεν κολλάει στο κομμάτι ραπ, αλλά στο κομμάτι του Κωνσταντίνου δεν ήσουν καλός. Έτρεμες, ήσουν ανασφαλής και φαινόταν και στη φωνή σου. Στο τελευταίο τράβηγμα πριν μπει το ραπ ήσουν τελείως off. Ήσουν άβολος πάνω στην σκηνή. Μου φάνηκαν όλες οι κινήσεις άβολες. Ίσως να φταίει και το μπαλέτο γιατί ήταν σαν να έχουν φάει 100 ζάναξ ο καθένας. Αλλά γενικά δεν ήταν αυτό κολλητέ», κατέληξε ο Light.

Ο Χάρης Κούσιος απάντησε: «Αδελφέ, δεν πήραν ζάναξ οι χορευτές και δεν είναι ωραίο να το λες αυτό γενικά. Μπορεί να μην σου άρεσε η χορογραφία».

«Πήγαιναν σε slow motion. Δεν τους είπα ναρκωμανείς!», συνέχισε ο Light.

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι

Το «Cry me a river» του Justin Timberlake κλήθηκε να ερμηνεύσει ο Φειδίας Ηροδότου

Το κοινό, το οποίο τον έχει αναδείξει ως τον αγαπημένο το σπουδαστή, περίμενε πώς και πώς ακόμα μία εμφάνισή του και εκείνος τους δικαίωσε.

«Έσκισε», του είπε ο Νίκος Κοκλώνης και η Ελένη Φουρέιρα αρχικά είπε μπράβο στη σκηνοθεσία και όσους συνέβαλαν για την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου.

«Το τραγούδησες καταπληκτικά, ήθελα άλλο attitude», είπε η τραγουδίστρια και του εξήγησε γιατί έχει γραφτεί αυτό το κομμάτι. «Ήθελα λίγο πόνο στο βλέμμα σου, ήθελα να καταλάβεις τι λέει», του τόνισε.

«Είσαι σαν glamour κλέφτης. Συμφωνώ με την Ελένη για το τραγουδιστικό, ήταν εξαιρετικό σε ένα δύσκολο τραγούδι. Στην αρχή τα χοροπηδηχτά, γέλασα, συμφωνώ πάλι με την Ελένη, περίμενα κάτι διαφορετικό στις κινήσεις. Το τραγούδι το έσκισες».

Ο Χάρης Κούσης πήρε τον λόγο και εξήγησε γιατί δεν έκανε μάθημα στην ακαδημία, αλλά και τους λόγους που τελίκά βοήθησε όσους του το ζήτησαν.

«Σκηνικά ο Φειδίας γεμίζει τη σκηνή. Περίμενα κάτι παραπάνω από ενέργεια», του είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος του είπε: «Θα σε λέω Φειδία χωρίς το σίγμα τελικό, γιατί είναι πιο international. Θα ήθελα να σε ξαναδώ και να το δω πάλι από την αρχή. Χαίρομαι που είσαι φέτος στο Fame Story».

Στην σκηνή του Fame Story ανέβηκε ο Γιάννης Στεφανίδης ερμηνεύοντας Παντελή Παντελίδη και το τραγούδι, «Γίνεται».

Ο σπουδαστής είχε μια δύσκολη εβδομάδα αφού οι προστριβές με τους άλλους σπουδαστές αλλά και τους καθηγητές ήταν σε πρώτο πλάνο.

Ωστόσο, παρά τα όσα συνέβησαν θέλησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να ενθουσιάσει και τους κριτές αλλά και το κοινό.

Λίγο πριν από την κριτική του, ο Νίκος Κοκλώνης συζήτησε για το θέμα που δημιουργήθηκε με τη φούστα λέγοντάς του ότι δεν αφορούσε την εμφάνισή του στο live αλλά μια δοκιμασία.

Ο σπουδαστής θεώρησε ότι έγινε παρεξήγηση και δεν κατάλαβε τι ακριβώς του ζητούσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, με εκείνη να του λέει ότι του εξήγησε.

«Εμένα δεν μου εξήγησε κανείς ότι πρέπει να τη χρησιμοποιήσω κάπως αλλιώς. Μου ζητήθηκε να τη φορέσω κανονικά! Γιατί δεν θέλω να λέμε τα γεγονότα αλλιώς από ότι είναι. Ούτε εγώ έχω θέμα! Δεν με νοιάζει να γίνεται σαματάς. Απλά δεν ήθελα να βάλω τη φούστα όπως μου ζητήθηκε και έγινε η παρεξήγηση. Τελειώνει το θέμα εδώ», είπε ο Γιάννης.

«Θα αρχίσεις σιγά σιγά να βλέπεις λεπτομέρειες. Τραγουδιστικά με κάλυψε! Ο Παντελής είναι ο μόνος που μπορεί να τα πει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Έγραφε τραγούδια για την πάρτη του πάντα! Συγκινούμαι όταν μιλάω με τον Παντελή και όταν ακούω τραγούδια του μου έρχονται στο μυαλό ό,τι περάσαμε μαζί. Γιάννη μου και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Έτσι όπως ειπώθηκε το πράγμα, δεν το κατάλαβε καλά ο Γιάννης, δεν ήταν πολύ κατανοητό. Σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζα φούστα. Είναι ένας πειραματισμός, είναι ένα μάθημα αλλά και αυτό το μάθημα έχει την έκθεσή σου. Θεώρησα πραγματικά λάθος να τον βγάλεις από την τάξη. Ναι να πεις ότι δεν έκανες το μάθημά σου, κάτσε σε μια γωνία να καταλάβεις. Μπορεί και εσύ εκείνη τη στιγμή να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικά. Η διαφωνία μου είναι ότι η αντίδρασή σου να βγεις από το μάθημα είναι λάθος», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Στο προηγούμενο μάθημα, πάλι είχαμε ένα θέμα και ο Γιάννης ήρθε με άλλη αντιμετώπιση. Πάλι μου είπε Δεν νόμιζα ότι ήμουν στην ομάδα της Barbie. Κάθε πρωί υπάρχει πίνακας ανακοινώσεων και αναγράφεται ο τίτλος της δοκιμασίας. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα τον χώρο και τον χρόνο να φτιαχτεί. Και το ίδιο έγινε και αυτή τη φορά. Του έδωσα την ευκαιρία να το ξανασκεφτεί και είπε όχι. Του είπα “να το χρησιμοποιήσεις όπως θες. Εκείνη την ώρα υπήρχαν και άλλα παιδιά που δεν είχαν ολοκληρώσει την εμφάνιση. Του είπα να τον βοηθήσουν και είπε όχι. Τι άλλο να κάνω; Του έδωσα τις ευκαιρίες. Δεν τον υποχρέωσε κανείς να φορέσει τη φούστα», απάντησε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Ο Γιώργος Αρσενάκος πρόθεσε: «Ήταν μια ωραία εμφάνιση σήμερα. Ήταν ένα τραγούδι που του άρεσε πολύ, ήταν στο ρεπερτόριό του. Είχε την χαλαρότητα. Από εκεί και πέρα προφανώς μπορείς να κερδίσεις στην ερμηνεία, να εξελίξεις πράγματα. Στενεύουν τα περιθώρια, ήταν μια ωραία εμφάνιση με καλή ενέργεια. Μου άρεσε πολύ».

«Θέλω πολλά να πω σε ό,τι αφορά τη φούστα αλλά δεν θα πω! Ήσουν πολύ καλός Γιάννη μου. Είναι αυτό που σου ταιριάζει. Σε βλέπω μετά το Fame Story να κάνεις κάτι τέτοιο, να διασκεδάζεις τον κόσμο», συνέχισε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light κατέληξε: «Το αρμέξαμε το θέμα, ο κόσμος έχει αποφανθεί ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και άδικο. Οπότε δεν χρειάζεται να τοποθετηθώ και εγώ για τη φούστα. Το τραγούδι ήταν αρκετά πάνω σου και θα μπορούσες να το κάνεις καλύτερα. Δεν έχανες κάπου αλλά ήταν για τα δικά μου γούστα λίγο ξερό! Θα μπορούσες να το χρωματίσεις λίγο περισσότερο».

Ένα κομμάτι που τη δυσκόλεψε αρκετά μέσα στην εβδομάδα, το Rock & Roll Queen, από Subways, κλήθηκε να ερμηνεύσει η Άννα Πολτζόγλου.

Η σπουδάστρια θεωρείται μία από τις καλύτερες, με τη μεγαλύτερη πρόοδο, μαθήτρια της ακαδημίας από τους καθηγητές της, ωστόσο οι προηγούμενες ημέρες φάνηκε ότι δεν ήταν οι καλύτερες για εκείνη, όσον αφορά στο κομμάτι που της δόθηκε.

Μάλιστα, κάποιες μέρες την είδαμε να βάζει και τα κλάματα, με την Αριστέα να στέκεται στο πλευρό της.

Η Άννα ανέβηκε στη σκηνή και για τον Νίκο Κοκλώνη έσκισε!

«Τα σπάει, τα έσπασες όλα», της είπε ο Αντώνης Ρέμος. «Εμένα μου αρέσεις πιο πολύ στα λαϊκά όμως. Όποτε σε ακούω έχω στο μυαλό μου τη φωνή της Βίκυς Μοσχολιού. Τραγουδιστικά μου ματσάρεις πιο πολύ εκεί. Συγχαρητήρια», πρόσθεσε.

«Είχες όλη την ενέργεια, τα έσπασες, δεν σε ένοιαζε τίποτα. Ερμνηνευτικά δεν ήταν το καλύτερό σου. Κρατάς αυτό το έντονο στη σκηνή, ενώ το τραγούδι δεν το έσκισες ειδικά στις ψηλές. Με τρελαίνει η ενέργειά σου και αυτό κερδίζει», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα και όλοι έδειξαν τον Αρσενάκο που έδωσε το τραγούδι.

Ο Light από την πλευρά του τόνισε: «Ενώ δεν ήταν το καλύτερό σου βράδυ, η ενέργεια που φέρνεις στη σκηνή και το πώς δίνεις το 150% μας κερδίζει στο τέλος. Δεν ήταν τρομερή εκτέλεση αλλά έφερες φωτιά και είπα ότι πρέπει να χειροκροτήσω».

Ο Γιώργος Αρσενάκος της είπε: «Η ροκ ψυχή είναι μέσα σου και μπορεί με ένα σωστό λαϊκό ρεπερτόριο να γίνει ένα νέο μουσικό είδος».

Το τραγούδι του Πασχάλη Τερτζή, «Δεν μιλάμε», επέλεξαν οι κριτές για τον Τίτο Λαχανά

«Μπράβο Τίτο», φώναξε ο Νίκος Ραπτάκης, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θέλησε στην αρχή να επηρεάσει την κριτική επιτροπή.

Ο Light πήρε τον λόγο: «Στο κουπλέ είχα αμφιβολίες, μου φάνηκες ότι δεν ήσουν σίγουρος, μετά ήσουν συγκινητικός στο ρεφρέν. Ήσουν τεράστιος, συγκινήθηκα όντως, γιγαντιαίος».

«Αν το τραγούδι είχε μόνο ρεφρέν θα ήταν τέλειο, δυστυχώς είχε και δύο κουπλέ και είναι απλά καλό», του είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του, τόνισε: «Νιώθω ότι υπάρχει μια πολύ ωραία πρώτη ύλη, πρέπει να τη δουλέψεις και να τη χρωματίσεις. Φρόντισε να ασχοληθείς. Η έκφραση σου έλειπε μόνο, όλα τα άλλα τα είχες. Συμφωνώ με τους υπόλοιπους».

«Καμιά φορά ξεχνάμε ποιοι άνθρωποι είναι γύρω μας και ξεχνάμε τι τραγούδια έχουν γράψει. Είστε τυχεροί και είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Γιώργο Θεοφάνους στα πόδια μας. Καμια φορά το ξεχνάμε κι εγώ το ξεχνάω. Τι άγχος έπρεπε να έχεις εσύ… Ήθελα πολύ να το σκίσεις σε στιγμές. Δεν ήταν τέλειο, όμως είσαι αξιοπρεπέστατος, δεν μας απογοήτευσες. Ήταν καλή σου εμφάνιση», τόνισε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε: «Όχι απλά δεν με απογοήτευσες. Δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα το νόημα λόγω της γλώσσας. Είναι πιο εργατικός. Πρέπει να βλέπεις στίχους και εικόνες, να μάθεις να χρωματίζεις. Μακάρι να βρεθεί μια θέση για εσένα και να γραφτούν για εσένα λαϊκά τραγούδια. Βεβαίως θα έγραφα για εσένα».

Μία από τις ωραιότερες εβδομάδες πέρασε ο Δημήτρης Κλειδάς αφού επιλέχθηκε ο καλύτερος σπουδαστής της εβδομάδας.

Μάλιστα, το έπαθλό του ήταν ένα δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα με την οποία και συζήτησαν για όλα!

Αυτή τη βραδιά, ταξιδεύουμε στο παρελθόν και τον ακούμε να ερμηνεύει Μιχάλη Χατζηγιάννη και το Δεν έχω χρόνο!

«Σήμερα είδα έναν Δημήτρη πολύ άνετο με τις κινήσεις του. Δεν πειράζει που έχασες την πρώτη φράση. Καλά έκανες και συνέχισες! Από τη μέση και μετά το απογείωσες γιατί σου έφυγε το άγχος. Ειδικά για το τελευταίο ρεφρέν σου είναι ο λόγος που είμαι εδώ για σένα! Ήθελα το σημείο που θα απελευθερωθεί και με κέρδισες! Χαίρομαι που το έδωσες», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light πρόσθεσε: «Κινησιολογικά μου αρέσει, είναι ελεύθερος! Μου άρεσε αυτό που είδα αλλά δεν ήσουν κακός. Δεν ήσουν στο επίπεδο που σε έχω συνηθίσει. Είχε κάποια ωραία γυρίσματα στο ρεφρέν. Πέρα από αυτό δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν το πέρασε στο επόμενο επίπεδο. Δεν φάνηκε αγχωμένος. Μπορούσες και καλύτερα. Μου φάνηκες περισσότερο ένρινος».

«Μπορεί να το είπες σωστά αλλά σαν χροιά δεν μου έκατσε. Δεν μπορώ να πω ότι φωνητικά δεν ήσουν καλός. Το κέντησες σε κάποια σημεία αλλά κινησιολογικά θα ήθελα να δώσεις λίγο παραπάνω. Σαν χροιά δεν σου έκατσε αλλά φωνητικά ήσουν καλός», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Ενώ φανταζόμουν ότι αυτό το κομμάτι θα ήταν κουτί πάνω σου, ίσως ένιωθες μια σιγουριά. Δεν σου πήγαινε και τόσο πολύ. Το είπες ολόσωστα, τονικά ήταν ολόσωστο αλλά δεν σου έκατσε πάνω σου. Σου ταιριάζουν πιο πολύ τραγούδια του Βαρδή, του Πάριου. Εδώ δεν μας άγγιξε όπως θα θέλαμε. Έχουμε από όλους απαιτήσεις και από σήμερα και πέρα θα φεύγουν δύο άτομα και στο τέλος θα μείνουν αυτοί που είναι να μείνουν».

Έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό η Αριστέα αφού για μία ψήφο δεν κατάφερε να βγει το δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα.

Η σπουδάστρια ερμήνευσε το I have nothing της Whitney Houston, ένα τραγούδι που ενθουσιάστηκε που της το έδωσαν οι κριτές.

Στόχος της είναι να εντυπωσιάσει τους κριτές με την ερμηνεία της αλλά και το κοινό!

Ο Light, μάλιστα, όσο βρισκόταν επί σκηνής η Αριστέα σηκώθηκε και την χειροκροτούσε όρθιος.

«Μιλάμε για τα πιο δύσκολα τραγούδια που έχουν γραφτεί. Κορίτσι μου γλυκό, μπράβο σου, μπράβο σου, μπράβο σου! Επειδή σε άκουσα και στις πρόβες και σε άκουσα να το τραγουδάς ακόμη πιο ωραία. Δεν σε εμπόδισε τίποτα, συγχαρητήρια», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light πρόσθεσε: «Εγώ θα πω απλά ότι ένιωθα σαν τον Κέβιν Κόστνερ. Το ήξερα ότι θα το σκίσει το τραγούδι, για αυτό το διάλεξα. Το λέω με υπερηφάνεια. Ό,τι καλύτερο έχω δει πάνω σε αυτό το stage».

Ο Γιώργος Αρσενάκος συνέχισε: «Ήταν πολύ δυνατό! Χειροκρότησα στο τέλος όχι μόνο για αυτό που είδα αλλά για αυτό που μπορείς να κάνεις».

«Συγκινήθηκα μαζί σου! Προσέχεις πως το τραγουδάς, είσαι επαγγελματίας. Μου έδειξες μια επαγγελματική ερμηνεία σαν να τραγουδάς χρόνια. Μπράβο!», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Η αποχώρηση

Το δύσκολο του αποψινού live είναι η διπλή αποχώρηση που έχει αγχώσει τους προτεινόμενους!

Andrew, Ελεάννα, Danny & Victor και Σωτήρης είναι οι τέσσερις που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.

Αυτός που επιστρέφει στη μουσική Ακαδημία είναι ο Σωτήρης!

Οι κριτές έχουν τα αποτελέσματα στα χέρια τους και για άλλη μια φορά πρέπει να έρθουν στη δύσκολη θέση να ανακοινώσουν όχι ένα αλλά δύο ονόματα που αποχαιρετούν τη μουσική Ακαδημία.

Έτσι, οι σπουδαστές που αποχωρούν είναι η Ελεάννα και η Andrew από την Κύπρο!

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!