«Είνα το λάθος που κάνει ο Αντώνης Ρέμος. Δεν είναι η δουλειά του πάρτι υψηλής κοινωνίας! Δεν είναι πια νούμερο 1»

«Μια ζωή σε τέτοια πηγαίνει. Ο λαϊκός τραγουδιστής πρέπει να είναι κοντά στον λαό και όχι ο λαός να τον βλέπει να πηγαίνει σε όλα τα πάρτι βαθύπλουτων…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο διάσημος Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ άνοιξε εστιατόριο με ελληνική κουζίνα στην Κωνσταντινούπολη το οποίο ονόμασε «Kalimera».

Μετά τις «χρυσές» μπριζόλες των 2.400 ευρώ, τα μπέργκερ των 170 δολαρίων, αλλά και το milkshake των 99, καθώς και την «βροχή» μηνύσεων εναντίον του από πρώην υπαλλήλους του, που τον κατηγόρησαν πως κλέβει φιλοδωρήματα, τονίζοντας πως η δουλειά στα καταστήματά του, θυμίζει… Hunger Games, αλλά και την πτωτική πορεία -σχεδόν- όλων των εστιατορίων του, ο Νουσρέτ παρουσιάζει το «Kalimera».

Πρόκειται για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα. Ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο θα σερβίρει ελληνική κουζίνα.

Η ανακοίνωση είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, έγραψε στο Instagram: «Έχω καλά νέα για εσάς. Ανοίγουμε πολύ σύντομα το μοναδικό μας αυθεντικό ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη». Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο είναι μαζί του και ο Αντώνης Ρέμος.

Ο γνωστός και ως «Salt Bae» είχε ως εκλεκτό καλεσμένο στα εγκαίνια του ελληνικού εστιατορίου τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος τραγούδησε τις επιτυχίες του και άλλα ελληνικά τραγούδια.

Μάλιστα, ο Τούρκος σεφ χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Στο βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας τραγουδιστής, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ: «Είσαι ένας και μοναδικός, σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν είσαι», ενώ χαιρέτισε τους πελάτες τόσο στα τουρκικά, όσο και στα ελληνικά.

Ο Έλληνας τραγουδιστής διασκέδασε τους υψηλούς προσκεκλημένους του Τούρκου σεφ, μεταξύ των οποίων και επιχειρηματίες, υπουργοί, πρόεδροι ομάδων, όπως ο πρώην πρόεδρος της Γαλατάσαράι, Αντνάν Πολάτ κ.α.

Μαζί του είχε τη Στεφανία Ρίζου αλλά και το κορυφαίο μπουζούκι, Μανώλη Καραντίνη, κάτι που αναγνώρισε και ο Νουσρέτ γράφοντας «ο καλύτερος των καλυτέρων».

Το αρχιτεκτονικό ύφος του μαγαζιού είναι έντονα αιγαιοπελαγίτικο, με το λευκό, τις καλαμωτές και τα μπλε-λευκά υφάσματα να κυριαρχούν αλλά και έντονα μυκονιάτικα στοιχεία, όπως τους περίφημους ανεμόμυλους

nusret.jpg

Αντέδρασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για το γεγονός πως ο Αντώνης Ρέμος παρευρέθηκε στα εγκαίνια ελληνικού εστιατορίου στην Κων/πολη.

«Σε κανένα άλλο πλούσιο πάρτι είχε να πάει; Απλά είναι ένα από τα λάθη που κάνει ο Αντώνης Ρέμος. Λαϊκοί τραγουδιστές δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τόσα πάρτι βαθύπλουτων. Δεν είναι η δουλειά του. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκοπεί από το κοινό του είναι να πηγαίνει σε πολλά πάρτι υψηλής κοινωνίας. Είναι πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής με καταπληκτικό ρεπερτόριο, απλά αυτό που κάνει και πηγαίνει σε όλα αυτά τα βαθύπλουτα πάρτι… Ο Νουσρέτ που κάνει μπριζόλα 6 εκατομμύρια;» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Μια ζωή σε τέτοια πηγαίνει. Ο λαϊκός τραγουδιστής πρέπει να είναι κοντά στον λαό και όχι ο λαός να τον βλέπει να πηγαίνει σε όλα τα πλούσια… Δεν είναι πια το νούμερο 1. Αν με ακούσει, ίσως καταλάβει τι εννοώ. Τον λαϊκό τραγουδιστή πρέπει να τον νιώθει ο λαός ότι είναι κοντά του. Το θέμα είναι αν ο λαός εξακολουθεί να βλέπει τον λαϊκό τραγουδιστή κοντά του» πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»