Η Έλενα Τοπαλίδου απαντάει για την "πιρουέτα" στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή: «Ήταν μια αυθόρμητη κίνηση»

Η χορεύτρια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση της μέσα στην εκκλησία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής παντρεύτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Η βραβευμένη χορεύτρια και ο αγαπημένος ηθοποιός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, παρουσία οικογένειας και φίλων.

Μάλιστα, μια χορευτική κίνηση… ή πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου κατά τη διάρκεια του μυστηρίου προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Η χορεύτρια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από την εκπομπή #GeiaSou.

«Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου.

Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μία αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση. Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι και φάνηκε σαν πιρουέτα, όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο» τόνισε η Έλενα Τοπαλίδου.

Η χορεύτρια όμως έκανε και μια χιουμοριστικά ανάρτηση και στα Instagram Stories της, σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η χορευτική κίνησή της μέσα στην εκκλησία.

eltopalidoui

Η Έλενα Τοπαλίδου θέλησε να απαντήσει δημόσια και μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Δευτέρας 18/12, συνοδεύοντάς την με το στιγμιότυπο από τι στιγμή που σηκώνει το πόδι της στο ιερό. 

«Και τέλος… Αυτό δεν λέγεται πιρουέτα ούτε Αραμπέσκ ούτε τρία πουλάκια κάθονται. Λέγεται: ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ! Και ήταν ωραίαααααα!!!!!!!!!!!!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Άντε γιατί έχω και μαθητές !!!!!!!», έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση στο περιοδικό #Glow προχώρησε η Έλενα Τοπαλίδου και την Μαρία Αραμπατζίδου, λίγο μετά τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή.

Η βραβευμένη χορεύτρια αλλά και ηθοποιός αναφέρθηκε στην ξεχωριστή ημέρα που έζησε με τον άντρα της ζωής της, στον μονάκριβο γιο της, Πέτρο ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά που ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

«Ο Πέτρος είναι συγκλονιστικός άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε για να μου δείξει πόσο όμορφα μπορεί να γίνονται τα πράγματα. Δε μου έχει επιτρέψει ποτέ να αναρωτηθώ αν δεν έχω κάνει κάτι καλά. Είναι τόσο δυνατός, ανεξάρτητος, ήρεμος, ελεύθερος, δημιουργικός. Καταρχάς, να πω ότι τον Πέτρο πιστεύω ότι δεν τον γνωρίζω. Ούτε ότι εγώ τον φτιάχνω. Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος πατέρας, εγώ είμαι αυτή που είμαι, αλλά πλέον το παιδί μας πλάθει τον χαρακτήρα του μόνο του με αυτά που του έχουμε δώσει. Και πάντα μας εκπλήσσει!» αναφέρει η Έλενα Τοπαλίδου για τον γιο της.

«Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κι άλλα παιδάκια, αλλά δεν πέτυχε. Και τώρα, αν μπορούσα, θα θέλαμε να κάνουμε άλλο ένα, πολύ. Κάθε παιδί, κάθε οικογένεια είναι ένας άλλος πλανήτης στο σύμπαν. Εγώ με τον Πέτρο αυτήν τη στιγμή νιώθω κάτι πέρα από πληρότητα και ο πόνος μου για ένα ακόμη παιδί δεν είναι για εμάς, αλλά γιατί θα ήθελα πολύ να έχει ένα αδερφάκι. Γιατί δεν έχει ούτε ξαδερφάκι. Αλλά ο ίδιος μπορεί και βρίσκει φίλους καρδιακούς, οπότε κάποια στιγμή σταμάτησα να αγχώνομαι και γι’ αυτό. Αλλά, ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Σήμερα πήρα αγκαλιά ένα μωρό και έκλαιγα μετά», εξομολογήθηκε η σύζυγος του Νίκου Κουρή.

«Στην πραγματικότητα στην ερώτηση “γιατί παντρευτήκατε τώρα” δεν έχω απάντηση. Είναι γιατί τώρα είμαστε αυτοί που παντρεύτηκαν και τότε ήμασταν αυτοί που δεν παντρευτήκαμε. Έχει να κάνει με τη στιγμή. Το έχω πολύ ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό μου. Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα σε concept γάμου. Ήθελα πολύ να παντρευτώ τον Νίκο, να περάσουμε όμορφα, να τρελαθούμε στον χορό με τον Πέτρο στο γλέντι. Το μόνο άγχος μου ήταν να κυλήσει όμορφα η μέρα χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας αν κάτι δεν πέτυχε, γιατί ήταν πολύς ο κόσμος. Εγώ πέρασα υπέροχα! Τώρα βλέπω στολισμένα παντού και δε σκέφτομαι πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά περισσότερο τον γάμο» αναφέρει επίσης η Έλενα Τοπαλίδου.

kouris-topalidou1-1.width-730

Δειτε Επισης

Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν καλό φίλο και με έναν μισθό 1400 ευρώ!»
Σάλος μετά τη χονδροφοβική δήλωσή του Μάνου Πίντζη: «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»