Πέθανε ο γνωστός σχεδιαστής και στιλίστας, Τόλης Σκουλαριώτης - Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Στη θλίψη βύθισε σύσσωμο τον κόσμο της μόδας η είδηση πως ο Τόλης Σκουλαριώτης έφυγε από την ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την θλιβερή αυτή είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media η τραγουδίστρια και καλή φίλη του γνωστού σχεδιαστής μόδας, Στέλλα Γεωργιάδου.

Ειδικότερα, τη νύχτα του Σαββάτου, η Στέλλα Γεωργιάδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα πλάι στον αείμνηστο σχεδιαστή γράφοντας με τρυφερότητα τα εξής. «Τολίνο μου!!! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι !! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!!!».

Η αιτία θανάτου του παραμείνει άγνωστη, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες o Τόλης Σκουλαριώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο σχεδιαστής απεβίωσε από την καρδιά του ενώ τις τελευταίες δύο μέρες οι οικείοι του δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Έτσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία άνοιξε το σπίτι και τον εντόπισε νεκρό.

Ενώ η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει στο πλευρό του Τόλη Σκουλαριώτη και τη συνόδευσε γράφοντας: «Τολάρα, ξωτικό, αφήνεις κενό».

traiana

Το δικό του συγκινητικό αντίο στον Τόλη Σκουλαριώτη στέλνει και ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων είναι σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του στενού του φίλου, που έπεσε σαν κεραυνός στον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

«Αντίο Τόλη μου, φανταστικό αγόρι της μόδας. Ήσουν πάντα η έμπνευση μου, ο ορισμός της νιότης, ο ορισμός του να μένει κανείς πάντα παιδί και του να κάνεις όνειρα. Πάντοτε με πίστευες και με ενθάρρυνες και ήσουν ο πρώτος που με πήρες σε μια πολύ σπουδαία επαγγελματική μου στιγμή να με συγχαρείς με γνήσια ανιδιοτελή χαρά», γράφει με τη σειρά του στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο Instagram ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Θα θυμάμαι το γέλιο σου, το υπέροχο ντύσιμο σου, και το ότι ήσουν πρωτοπόρος. Σε γνώρισα στα πρώτα μου βήματα σε αυτό το χώρο και ήσουν πάντα καλόκαρδος και ανοιχτός. Θα θυμάμαι όλες τις ωραίες μας στιγμές, και θα τις φυλάξω μέσα μου. Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις», καταλήγει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε ζωντανά στην εκπομπή #GeiaSou με την Μαρία Μπακοδήμου για την απώλεια του καλού του φίλου, Τόλη Σκουλαριώτη.

«Πήγα το πρωί στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι για αυτόν. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρωματίζει εκεί που πάει τον κόσμο, όσο χρωμάτιζε εμάς που ήμασταν εδώ. Ήταν αθόρυβος ως χαρακτήρας αλλά θορυβώδες ως look. Έζησε μια πολύ ωραία ζωή, είχε φίλους δίπλα του, υπήρχαν άνθρωποι που τον κάναμε accepted για την τρέλα του. Θεωρώ ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει. Δεν βοηθήθηκε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε από το σύστημα, γιατί και το σύστημα της μόδας έχει αυτό δόγματα και πίστες» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Νομίζω ότι έφυγε λίγο απογοητευμένος. Ήξερα από παλαιότερα ότι είχε θέματα υγείας. Ήταν να κάνω ένα disco party και έλεγα να φέρω ανθρώπους με τρέλα – με την καλή έννοια – και τον είχα σκεφτεί πραγματικά. Λες και ένιωθα ότι κάτι θα συμβεί. Καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα που δεν προλαβαίνουμε στη ζωή μας να δεχτούμε φίλους από παλιά» εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli