Aυτοί οι επίδοξοι τραγουδιστές εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του #FameStoryGR

#FameStoryGR: Χειροκρότησε όρθια η Φουρέιρα τους Φειδία – Σωτήρη: «Ένιωσα μαγικά μαζί σας…» - Αιφνιδίασε το παθιασμένο φιλί Τίτου – Αριστέας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Ημιτελικός του Fame Story είναι γεγονός με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τον Μεγάλο Τελικό στις 22 Δεκεμβρίου!

Την αυλαία του 12ου live σήκωσαν οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας τραγουδώντας το I’m Good από David Guetta και Bebe Rexha ξεσηκώνοντας το κέφι.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές σε ένα ακόμη συναρπαστικό live γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές ενώ στη συνέχεια είπε την πρώτη καλησπέρα στην κριτική επιτροπή.

Στη συνέχεια Φειδίας, Γιάννης, Άννα, Σωτήρης, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση καρδιοχτύπησαν για το ποιος θα κέρδιζε την ασυλία έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού.

Αυτός ήταν ο Φειδίας που πήρε εισιτήριο απευθείας για τον τελικό ενώ η Ηρώ αποκάλυψε ότι το συμβούλιο των καθηγητών έβαλε στη θέση του τον Τίτο καθότι είχε τη λιγότερη πρόοδο την τελευταία εβδομάδα.

Το guest Live

Ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στη σκηνή και έβαλε «φωτιά» με τις μεγάλες επιτυχίες του που έχουμε όλοι αγαπήσει.

Σε ένα ξεσηκωτικό medley ο λατρεμένος καλλιτέχνης ανέβασε το κέφι στα ύψη και «τρέλανε» τους τηλεθεατές που δεν σταμάτησαν να τον αποθεώνουν κάθε λεπτό.

Υποψήφιος ήταν αυτή την εβδομάδα ο Φειδίας στο Fame Story αλλά το κοινό ψήφισε και αποφάσισε να τον σώσει και να του δώσει την ασυλία.

Ο σπουδαστής ανέβηκε πρώτος στην σκηνή και ερμήνευσε Σάκη Ρουβά και το Σε θέλω, το οποίο και πρόβαρε αρκετά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή του;

«Δεν είναι τυχαίο που δεν είχες βγει ποτέ υποψήφιος και μόλις μπήκες βγήκες. Είναι σημαντικό που πας τελικό! Ήσουν συνεπής σε αυτό που έκανες, ο Σάκης Ρουβάς σου ταιριάζει σαν ρεπερτόριο και με αυτό πας τελικό. Είναι πάνω σου, η προοπτική για σένα μετά το παιχνίδι είναι μεγάλη. Ετοιμάσου, βάλε τα δυνατά σου και να αποδείξεις ότι αξίζει που έφτασες στο τελικό και αυτό που θα σου έρθει», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Είσαι ένας φτιαγμένος ποπ σταρ, στέκεσαι επάξια στην σκηνή. Δεν έχω κάτι αρνητικό να σου πω για σήμερα. Δεν ξέρω αν δεν με συγκινεί το τραγούδι σαν τραγούδι. Δεν πετάω την σκούφια μας. Έχουμε κάνει καμιά κριτική στο παρελθόν ότι θα ήταν νικητήρια παράσταση και αυτό δεν ήταν. Δεν θα κέρδιζε το σόου με αυτό για μένα. Εύχομαι στον τελικό να έρθεις με το 1000% σου», πρόσθεσε ο Light.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια που πρώτη φορά βγήκες στον τάκο και ο κόσμος σε αγαπάει και σε στηρίζει. Είσαι ένα pop idol και όλες τις περγαμηνές για να κάνεις μια πορεία και μακάρι λαμπρή. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τραγούδησες ένα τόνο χαμηλότερα. Αν το έλεγες στον τόνο του θα είχε άλλη ενέργεια. Έχασε το νεύρο, ήταν λίγο νωχελικό. Θέλω στον τελικό να φτάσεις στα όριά σου».

Η Ελένη Φουρέιρα κατέληξε: «Κάποια τραγούδια δεν γίνεται να αλλάξεις τον τόνο. Το συγκεκριμένο τραγούδι έχασε όλη τη δυναμική του. Είσαι ένας επαγγελματίας, σου δίνεται αυτή η χορογραφία που δεν ξεσπάς κάπου. Περιμέναμε να σκάσει κάπου και δεν έσκασε. Εσύ έκανες αυτό που σου δόθηκε και το έκανες πολύ καλά. Για το ταλέντο που έχει, το υπόλοιπο δεν τον βοήθησε».

Ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό του Fame Story η Αριστέα ανέβηκε στην σκηνή και θέλησε να ενθουσιάσει για άλλη μια φορά τους κριτές.

Με σκηνικό που θύμισε burlesque έδειξε τις φωνητικές και χορευτικές της ικανότητες.

«Δικαίως έχει εξασφαλίσει τη θέση της στον τελικό. Αγχώθηκα εκεί με τις καρέκλες, μου φάνηκε πολύ δύσκολο, μπράβο! Ήταν διαφορετικό από τα δύο τελευταία που ήταν πάνω σου. Αλλά και αυτό το πήγες πολύ καλά, δεν έχω να πω κάτι. Τα τρία τελευταία τα έχεις πάει…Μακάρι και το 4ο, σπίτι, ξεβράκωμα!», είπε ο Light.

«Έχει εξελιχθεί περισσότερο. Είχε χάσει τον εαυτό της κάποια στιγμή αλλά ήρθε η Houston και επανήλθε. Είσαι και ερμηνεύτρια και show woman. Βγαίνοντας και από δω και τελειώνοντας είναι μια μουσική γειτονιά που μπορείς να πατήσεις», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε: «Καλλιτέχνης γεννιέσαι, δεν γίνεσαι και εσύ είσαι καλλιτέχνης. Έχεις τον τρόπο να κρύβεις την ανασφάλεια και αυτό κάνει ο καλλιτέχνης. Εσύ περνούσες καλά και εμείς τέλεια μαζί σου. Το σκηνικό σε αυτό το τραγούδι με εσένα μαζί ήταν μαγικό».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Η Αριστέα είναι από αυτά τα παιδιά που έχουν δείξει τι θα πει εξέλιξη και τι είναι να δουλεύεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα γίνονται με δουλειά και πόσο σε επιβραβεύει. Για μένα να ασχοληθείς και με το μιούζικαλ. Σε έβλεπα σαν να είσαι στο μιούζικαλ του Σικάγο».

Ο Γιώργος Θεοφάνους έδειξε την ένστασή του απέναντι στην κριτική που άκουσε η Αριστέα λέγοντας: «Εσείς την ακούσατε καλά; Αν το βλέπει ο τηλεθεατής θα λέει “Μα τι της λένε τώρα;”».

O Σωτήρης δοκιμάστηκε σε λαϊκούς ρυθμούς ερμηνεύοντας Γιάννη Πλούταρχο και την επιτυχία «Αχ κορίτσι μου» στο Fame Story.

Πρώτη η Ελένη Φουρέιρα πήρε τον λόγο και έκανε την καρδιά του παίκτη… περιβόλι.

«Δεν σου ταίριαξε καθόλου, όταν μπήκες ένιωσα μια ανασφάλεια. Δεν σου πάει καθόλου! Αν  βγεις έξω μην πεις τέτοιου στιλ τραγούδι. Δεν μπήκες σωστά, ένιωθα μια ανασφάλεια. Εσύ είσαι πιο δωρικός, έχεις άλλη τοποθέτηση, το ρεφρέν το έφερες πάνω σου. Είμαι 50-50».

Ούτε ο Γιώργος Αρσενάκος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος.

Τα ίδια άκουσε και από τον Αντώνη Ρέμο. «Ήταν μισογεμάτο το ποτήρι» τόνισε λέγοντας πως το κουπλέ δεν ήταν καλό αλλά τουλάχιστον στο ρεφρέν πήρε τα πάνω του.

Ο δε Light ανέφερε ότι «Ποιος είμαι εγώ για να διαφωνήσω με αυτά τα ιερά τέρατα της βιομηχανίας; Και για εμένα παρόλο που είσαι συμπαθής. Με θλίβει το γεγονός ότι ήταν μία κακή μέρα για εσένα, για εμένα ήταν όλο μέτριο».

O Γιάννης Στεφανίδης τραγούδησε τα «Αγάλματα» και τα πήγε περίφημα!

«Το είπες πολύ ωραία. Ήταν δωρικό, το ακούμπησες με σεβασμό. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανοίξει το πορτάκι του συναισθήματος, μακάρι να το είχαμε δει και νωρίτερα» ήταν η αξιολόγηση του Γιώργου Αρσενάκου.

«Σαν να ανακάλυψες την πραγματική σου φωνή, βγάζεις μία ωραία φωνή που μέχρι πριν από δύο live δεν είχαμε ξανακούσει» πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

«Είδα περισσότερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο ρεφρέν και όντως θα συμφωνήσω ότι έχεις βρει τα πατήματά σου» συνέχισε ο Light.

Όσο για τον Αντώνη Ρέμο και αυτός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το act του παίκτη.

Με ένα άκρως ερωτικό τραγούδι εμφανίστηκε ο Τίτο στον ημιτελικό του Fame Story ερμηνεύοντας το Όλα σε αγαπάνε και Σταμάτη Γονίδη.

Όλη την εβδομάδα προκειμένου να νιώσει κάθε λέξη του τραγουδιού έπρεπε να είχε απέναντί του την Αριστέα και να εμπνέεται.

Στόχος του ήταν να αισθανθούν οι τηλεθεατές το συναίσθημα του τραγουδιού. Τα κατάφερε;

«Αυτό το κομμάτι επειδή το έχουμε στα αυτιά μας από τον Σταμάτη Γονίδη υπέθεσα ότι θα είναι παγίδα. Του έδωσες τον δικό σου χαρακτήρα και άκουσα καθαρά τον Τίτο. Με τα δικά σου μέτρα, τα δικά σου γυρίσματα. Μπράβο σου, το έκανες δικό σου το τραγούδι και αυτό σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Δεν μπήκε καλά και ευτυχώς σηκώθηκε και εξελίχθηκε καλά. Είσαι η ήρεμη δύναμη και εξελίχθηκες. Πέρασες λίγο σμουθ στην πορεία των μηνών και έχεις εξελιχθεί καλλιτεχνικά. Είσαι ένας άνθρωπος με ευγένεια και βγαίνει και στην ερμηνεία και στην σκηνή. Μου αρέσει αυτό που άκουσα και ήταν δυνατή η εμφάνιση που είδα», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε: «Έχει μια παγίδα αυτό το τραγούδι που λέγεται Σταμάτης Γονίδης. Να προσπαθήσει να κάνει κάποιος αμερικάνικα γυρίσματα σε λαϊκό τραγούδι. Εσύ είπες “Σταμάτης δεν μπορώ να γίνω” και το είπες σωστά, μαγικά με τον δικό σου τρόπο. Ο Τίτο έχει 100% θέση στον τελικό, το αξίζεις, ξέρεις τι θέλεις».

Και ο Light κατέληξε: «Ήταν πολύ ωραίος ο Τίτος σήμερα. Υπήρχαν πολλές παγίδες όντως και τις ξεπέρασες επιτυχώς. Μου αρέσει που έχει την περσόνα του. Έχει γίνει ολόκληρος καλλιτέχνης, μπράβο σου!».

Από όλα τα είδη τραγουδιού έχει περάσει η Άννα και ούσα και υποψήφια προς αποχώρηση δοκιμάστηκε ξανά σε λαϊκά μονοπάτια στο Fame Story.

Το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν το «Άνθρωποι μονάχοι», ένα κομμάτι που αγαπήσαμε με τη φωνή της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού, και που η Άννα κατάφερε να πει με τον δικό της τρόπο αφήνοντας καλές εντυπώσεις στην επιτροπή.

«Ήμουν στο τσακ να συγκινηθώ. Δεν ήθελα να τελειώσει. Άννα, δεν έχεις καθόλου την αίσθηση του φόβου, της ντροπής και αυτό είναι μεγάλο προσόν για έναν καλλιτέχνη. Το έζησες το τραγούδι» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Γιώργος Αρσενάκος συνέχισε λέγοντας ότι «έδωσες τη δική σου προσωπικότητα στο τραγούδι, δεν θα μείνω στα λάθη που υπήρξαν».

«Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η αποψινή σου εμφάνιση. Ενώ δεν γνώριζα το τραγούδι, με έβαλες σε σκέψεις να μπω να το ψάξω. Μου άρεσε το συναίσθημα που μετέφερες σε εμάς» πρόσθεσε ο Light.

Θετικά σχόλια είχε να πει και ο Αντώνης Ρέμος. «Σήμερα κρατούσα κάποιες στιγμές την ανάσα μου, ήσουν πάρα πολύ καλά, το “σκότωσες” που λέει και ο Light».

Τα ντουέτα

Ένα από τα πιο αγαπημένα ντουέτα του Fame Story είναι ο Φειδίας με τον Σωτήρη, με τη χημεία τους να είναι εμφανής.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το Φίλα με ακόμα του Πάνου Μουζουράκη και θέλησαν να περάσουν το πιο γλυκό και ερωτικό συναίσθημα.

Το κατάφεραν;

«Ήμουν στο τσακ να μην κλάψω. Αυτό είναι το απόλυτο ντουέτο. Θα μπορούσε να ήσασταν αδέλφια, κολλητοί, εραστές. Οτιδήποτε υπάρχει σε ανθρώπινη σχέση και αυτή ήταν η πιο όμορφη που υπάρχει. Ένιωσα μαγικά μαζί σας. Εκφράσατε όλους τους ανθρώπους και τις σχέσεις εκεί έξω, μπράβο σας. Αυτό που είδα με εκφράζει στο 100%, μπράβο σας», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι ένα ντουέτο συνοδοιπόρων. Ήταν το πιο αρμονικό, το πιο άρτιο και το πιο συναισθηματικό ντουέτο που είδαμε. Το χτίσανε, το αναπτύξανε, το εξέλιξαν! Ήταν άρτιο μου άρεσε πάρα πολύ και χαίρομαι που είμαι εδώ και το βλέπω», πρόσθεσε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Light συνέχισε: «Είχατε πολύ ωραία χημεία μεταξύ σας. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο περί μιούζικαλ στην Αριστέα. Θεωρώ ότι θα ταίριαζε και εδώ γιατί υπήρχε μια θεατρικότητα στις κινήσεις σας. Για εμένα την παράσταση την έκλεψε ο Φειδίας αλλά είναι μια πολύ ωραία εμφάνιση από τους δυο σας».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Έχετε ωραία χημεία μεταξύ σας. Έχει ένα πολύ ωραίο ταξίδι το act σας, βγάλατε όλα τα συναισθήματά σας. Ήταν μια ωραία στιγμή σας!».

Στο διαγωνιστικό μέρος με τα ντουέτα ο Γιάννης και η Άννα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με το κομμάτι «Αδιέξοδο».

Οι φωνές τους ταίριαξαν απόλυτα στο λαϊκό αυτό τραγούδι και ευτυχώς δεν έπεσαν σε κανένα… αδιέξοδο – τουλάχιστον σε γενικές γραμμές.

«Του έχει φύγει η φαβορίτα και είναι πιο αεροδυναμικός. Έχει βρει τον αέρα του, τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά σήμερα. Σήμερα ταίριαξε πάρα πολύ με την Άννα και ανέδειξαν ο ένας με τον άλλον. Αυτό που μου έλειψε ήταν ότι δεν υπήρξε κορύφωσης επειδή συνέχεια τραγούδησαν μαζί» σχολίασε ο Light.

«Για εμένα ήταν πολύ καλά τα κουπλέ, τα ρεφρέν δεν μου άρεσαν. Θεωρώ η Άννα ότι πέταξε έξω τα ρεφρέν, λίγο φώναξε… Στα κουπλέ ήταν πολύ ωραίο. Δεν ήταν μία καλή στιγμή για εσάς» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Η Άννα έχει πολύ έντονη φωνή σε σχέση με τον Γιάννη που είναι μελωδικός» ήταν η κριτική της Ελένης Φουρέιρα.

«Η Άννα εξελίσσεται σε μία πολύ ωραία λαϊκή τραγουδίστρια με ροκ στοιχείο, ο Γιάννης είναι ένας ωραίος λαϊκός τραγουδιστής. Ήσασταν σωστοί στον τόνο σας» είπε τελευταίος ο Αντώνης Ρέμος.

Με ένα άκρως ερωτικό ντουέτο εμφανίστηκαν στον ημιτελικό του Fame Story ο Τίτος με την Αριστέα και ήταν έτοιμοι να περάσουν όλο το συναίσθημα στους τηλεθεατές.

Όλη τη εβδομάδα προσπάθησαν να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο κομμάτι παρότι η Μαρία Σολωμού δεν είχε βρει ακόμη το μεταξύ τους κουμπί.

Οι δύο σπουδαστές, ωστόσο, έχουν έρθει ήδη αρκετά κοντά και αυτό το τραγούδι τους ταίριαξε άψογα την κατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα, στο τέλος του κομματιού έδωσαν και ένα παθιασμένο φιλί ενθουσιάζοντας τους πάντες!

«Μέχρι το τέλος έλεγα “δεν μπορεί, βαρέθηκα. Δεν έχουν ερωτευτεί, δεν είχατε κοιταχτεί”. Και στο τέλος κατάλαβα γιατί το κάνατε τόσο επίτηδες όλο αυτό. Το φιλί ήταν πολύ ωραίο και γλυκό. Ερμηνευτικά μπήκες καταπληκτικά Τίτο, έπαθα σοκ. Τραγουδάς ξένα φανταστικά. Αριστέα, μόλις μπήκε το ρεφρέν πήρες όλο το τραγούδι πάνω σου. Θέλω να το ξαναδώ!», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Μόνο η τούρτα μας έλειπε σήμερα γιατί είστε ντυμένοι γαμπρός και νύφη. Θα συμφωνήσω με την Ελένη και θα προσθέσω ότι στα κουπλέ ο Τίτο κουβάλησε, ήταν καλύτερος. Αλλά το ρεφρέν Αριστέα το απογείωσες. Κολακεύατε φωνητικά ο ένας τον άλλον. Δώσατε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μπράβο σας», πρόσθεσε ο Light.

Ο Γιώργος Αρσενάκος συνέχισε: «Εμένα μου άρεσε πιο πολύ η στιγμή που τραγουδούσατε μαζί. Η στιγμή που ήσασταν μαζί ήταν ιδανική και σαν ενέργεια και σαν δέσιμο φωνών. Η χημεία που έχετε βγήκε και ήταν ένα ντουέτο πολύ ωραίο στα κοινά σημεία».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Είχατε ανάγκη να τραγουδήσετε παρέα και φάνηκε στον τόνο σας. Ήταν αρμονική η συνύπαρξή σας».

Οι αποχωρήσεις

Αλλά η δύσκολη στιγμή έφτασε και ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτέλεσμα από την ψηφοφορία.

Ο σπουδαστής που εξασφαλίζει το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό είναι ο Τίτος που σώθηκε από το κοινό.

Οι κριτές αποφάσισαν στον τελικό να συνεχίσει η Άννα!

Οι δύο που αποχωρούν λίγο πριν από το τέλος τη μουσική Ακαδημία είναι ο Σωτήρης και ο Γιάννης.

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»